Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Plantronics Voyager Pro (test af headset)

Plantronics Voyager Pro (test af headset)

Test: Dette headset fra Plantronics er langt fra det bedste køb, når du har behov for et Bluetooth-headset.

Dette headset fra Plantronics er på ingen måde et studie i lækkert design.

Mikrofonen er placeret på en lille stang, så den kommer tættere på munden, men bag øret skal sidde en blok på seks gange to centimeter. Som helhed ligner headsettet altså et gammeldags høreapparat, og er på ingen måde diskret.

Hvis ikke headsettet er på øret, når mobilen ringer kan det være en udfordring at få den monteret inden opkaldet er mistet.

Under samtale skal der famles efter volumenknapperne som er placeret på toppen af headsettet.

God lyd...

Når Voyager Pro sidder rigtigt er komforten nogenlunde, men langt fra behagelig.

Den gode nyhed er, at lydkvaliteten hos den der ringes til, er rimelig god. Den indbyggede støjfiltrering virker også rimeligt, og baggrundsstøj kommer kun i meget lille grad frem til modtageren.

I ens egen ende er det derimod så som så med lyden. Skrues for højt op høres en del forvrængning, og man bliver nødt til at dæmpe lyden igen. Bruges headsettet i en stille kontormiljø, hvor der ikke er behov for at skrue vildt højt op, kan lyden dog fint accepteres.

Samlet vurdering

I salgspakken med headsettet følger en læderlomme til bæltet, som headsettet kan placeres i, når det ikke anvendes. Der er også blevet plads til både en almindelig oplader samt et ladestik til bilen.

Producenten lover op til seks timers tale på en opladning samt fem dages standby tid. Dette er nogle helt okay specifikationer, men samlet halter oplevelsen.

Specielt komfort og design trækker ned. Heller ikke den samlede lydoplevelse giver store plusser på kontoen.

Prisen er omkring 649 kroner, hvilket jeg synes er mange penge. To ud af seks mulige stjerner.

Eksternt link
Forhandler af Voyager Pro

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 15-04-2011 18:51:45

Da jeg arbejder som vvs`er ,har jeg brug for et godt headset, det fandt jeg i et Plantroics pro, nok det bedste jeg endnu har prøvet. Der er meget kørelse, samt arbejde hvor man skal kunne tale sammen mellem kælder og kvist uden at mister forbindelsen eller der er knas på linjen. Har brugt det nu i 2 mdr. der er kun en ting at sige om Plantroics 100 % OK

0 0
IJ6210 13-11-2009 21:25:10

Hvis jeg skal give denne anmeldelse karakter, så er bedømmelsen: FAIL.

Ved i overhovedet hvad Plantronics Voyager Pro UC er?

Til UC modellen (modsat den almindelige Voyager Pro) medfølger en USB dongle så man kan bruge headsettet til sin PC i forbindelse med en softphone, dvs. man kan bruge det til Skype. I skriver slet ikke at der følger sådan en dongle med, og som læser må man gå ud fra at det bare er et almindeligt (og dermed dyrt) headset. Den fås dog i en udgave uden USB dongle til 699 kr.

Den har rigtig god lyd (AudioIQ2) med to mikrofoner der filtrerer støj fra.

Og så har den en helt ny funktion: En stemme der advarer mod lavt batteri og siger "low battery" eller "recharge battery". På den måde glemmer man ikke så let at oplade headsettet. Smart.

Testen er i bedste fald mangelfuld, i værste fald misvisende.

Jeg vil give den 4 eller 5 stjerner.

0 0
23-03-2010 08:26:51

Det er korrekt at det testede sæt jo ikke har UC (Unified Communication) delen med. Dette er netop en USB Bluetooth dongle, som forbinder øjeblikkeligt, når den monteres i pc'en. Har man Skype installeret, spørger den straks om ikke man vil bruge den nye enhed. Smart og nemt.
Desuden rækker denne USB dongle LAAANGT. Jeg har prøvet 25meter gennem 4 vægge på kontoret! Den ene en brandmur.
Lyden ER god. Den er klar ren og velmoduleret (efter min mening). En dårlig lydkvalitet KUNNE jo komme fra det tilsluttede apparat ;-)
Det er vigtigt at vælge den rette størrelse/type øreprop. Det er IKKE et musik headset (så havde der vel også været én til det andet øre). Modparten spørger ofte undrende hvor jeg er, fordi er er så stille og støjfrit - selv i bilen.
Om det sidder godt er nok afhængigt af ens fysik. På mig sidder den godt, fast og umærkeligt. Glemmer faktisk tit den sidder dér bag øret. Det er dog rigtigt at monteringen kræver lidt tilvænning - så bedste råd er at lade den sidde.
Jeg har har mange headsets gennem tiden, dette er foreløbigt det bedste.

0 0
Mobilsiden.dk 15-11-2009 12:54:24

Hej IJ6210. Jeg har lige dobbelttjekket modelnavnet og fundet frem til, at modellen vi har testet er uden "UC". Det ændrer dog ikke på den generelle oplevelse af headsettet.

Men det er rigtig dejligt at høre en brugeroplevelse af "the real world". :-) Tak for dit input.

0 0

Om brug af cookies