Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Produkttest af Nokia 6151 - god mobil med taster i verdensklasse

Produkttest af Nokia 6151 - god mobil med taster i verdensklasse

Flot og nobelt design, brugervenlighed i særklasse og mange, fine funktioner er de nøgleord, som bedst karakteriserer Nokia 6151. Med en pris på omkring 1.700 kroner uden abonnement, får man meget telefon for pengene.

Det flotte og anstændige design er velegnet til både mænd og kvinder, som vil have en tidssvarende og moderne telefon uden for mange dikkedarer.
Det flotte og anstændige design er velegnet til både mænd og kvinder, som vil have en tidssvarende og moderne telefon uden for mange dikkedarer.

Lækkert og nobelt design

Designmæssigt er Nokia 6151 hverken prangende eller kedelig. Den er rigtig lækker at se på – dog uden at være alt for iøjnefaldende.

Designet er holdt i klassisk sort eller en lækker, frisk orange, alt efter hvad man er til. Farven brydes kun af enkelte stål-kanter dels på fronten som en ramme omkring tasterne og dels hele vejen langs siden, hvor en tykkere stålkant medvirker til at give mobilen et lidt råt look.

Det flotte og anstændige design er velegnet til både mænd og kvinder, som vil have en tidssvarende og moderne telefon uden for mange dikkedarer. 6151 er hverken for stor eller for lille; den hører ikke til de aller mindste telefoner på markedet, men alligevel virker den, i kraft af det lidt robuste design, fiks og lækker.

Designoplevelsen fuldendes, når man holder telefonen i hånden. Bagsiden og den yderste kant på hele fronten er lavet i et gummi-lignende materiale, som er rigtig rart at røre ved. Det betyder også, at mobilen ligger rigtig godt og stabilt i hånden i brug. Man føler med andre ord ikke, at den er ved at glide ud af hånden på en, selvom man betjener den efter en lang cykeltur, hvor håndfladerne er blevet lidt svedige.

Kanon brugervenlighed

Nokia er for det meste leveringsdygtig i rigtig god brugervenlighed. Alligevel er der de telefoner, som sætter sig på nethinden og bliver husket, fordi de var over alle forventninger.

Sådan en telefon er 6151, som er intet mindre end fantastisk på det område. Det skyldes især tasterne, som er fremragende at anvende. Materialet er en form for plastic, men ikke desto mindre føles de lækre og bløde at trykke på. Femvejsjoysticket i midten er fladt, og eftersom trykpunktet er perfekt, er det nemt at ramme den rigtige vej – hver eneste gang.

Selve menuen er der også kun positivt at sige om. Det er nemt at navigere og opbygningen er logisk, så det er let at finde de funktioner, man har brug for.

Modellen vil blive husket for sine fantastiske taster og det flade femvejsjoystick, som er nemt at betjene.
Modellen vil blive husket for sine fantastiske taster og det flade femvejsjoystick, som er nemt at betjene.

Fine funktioner

Nokia 6151 er på alle måder en moderne og tidssvarende telefon. Det gælder også på indholdssiden, hvor den har en del at byde på.

Der er tale om en 3G telefon, som desuden har et kamera med 1,3 megapixel og 4 x digital zoom. På det seneste er der sket meget på megapixel-området, så 1,3 megapixel er ikke længere opsigtsvækkende. Ikke desto mindre er det en udmærket opløsning til fritidsfotografering.

På musiksiden har 6151 både Mp3-afspiller og FM-radio med mulighed for visuel radio. Det er en stor fordel, at Nokia ikke har kasseret FM-radioen – den er vi mange, der ikke ville kunne undvære.

Nokia 6151 tilbyder 30 MB hukommelse, som heldigvis kan udvides med på til 2 GB, der kan købes ved siden af.

Sidst men ikke mindst bør det nævnes, at 6151 er med på noderne, når det gælder tilslutning og dataoverførselsmuligheder. Udover 3G har modellen bluetooth og EDGE. Sidstnævnte kan man få glæde af, hvis man er kunde hos Telia.

Konklusion

Det har været en sand fornøjelse at have Nokia 6151 på visit. Designmæssigt er modellen en klassiker, som kan passe til alle mennesker, der ikke er ude efter noget, der er alt for opsigtsvækkende.

Modellen vil blive husket for sine fantastiske taster og det flade femvejsjoystick, som er nemt at betjene.

Funktionsmæssigt har man også en tidssvarende og moderne telefon i 6151, som blandt andet byder på 3G, EDGE, bluetooth, kamera med 1,3 megapixel, musikafspiller og FM-radio.

I skrivende stund koster Nokia 6151, ifølge Mobilpriser.dk, lige omkring 1.700 kroner uden abonnement. Hermed hører telefonen hverken til de dyreste eller billigste mobiler på markedet. Til gengæld er det opfattelsen på Mobilsiden.dk, at man får rigtig meget telefon for sine penge ved køb af en Nokia 6151.


Nokia 6151 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies