Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Route 66 Chicago (produkttest)

Route 66 Chicago (produkttest)

Navigator med widescreen fra Route 66. Det er okay - men heller ikke mere.

Skal du have navigation i bilen og ikke gider tingeltangel med ekstern antenne, eller navigationen installeret på en mobil enhed, så er dedikeret gps, løsningen.

Route 66 Chicago 9000 har en stor tydelig skærm i 16:9-format og har ud over navigationen en mp3-afspiller indbygget.

Kortdata og program er inkluderet på et SD-hukommelseskort, der blot skal monteres i toppen af enheden. Programmet starter hurtig op og er forholdsvis hurtig til at finde den aktuelle gps-position.

Køreturen begynder med punktet ”navigér til”. Derefter starter problemerne. Mulighederne er ”hjem”, ”kontor” og ”steder”. Normalt opfatter jeg ”steder” som varehuse, hospitaler, lufthavne osv. Men i dette univers er ”steder” punktet, hvor til-adressen angives. Du taster f.eks. ”Vestergade 12” og trykker søg – ikke noget med angivelse af by, land osv. Derefter vælges blandt de steder, der matcher søgningen. Skal du i lufthavnen, skriver du blot ”lufthavn”. Personligt er jeg ikke til denne fremgangsmåde; Har man prøvet andre navigationsløsninger, savner man punkt for punkt angivelsen af by, adresse, husnummer osv.

På testturene var der ingen problemer for Route 66 med at finde frem til destinationen, men det var til stor irritation, at kortet, der fulgte med i salgspakken, ikke var opdateret. Omkring Odense er der bygget ny ringvej (Ring 3) samt motorvej (til Svendborg). Kun meget få dele af dette nye byggeri var med. Svært irriterende hvis man lige har købt en navigator, og det første man så skal, er at opdatere softwaren. Prisen for en kortopdatering er i øvrigt omkring 450 kroner.

Route 66 understøtter RDS TMC, som giver mulighed for at modtage information om kø-dannelser og vejarbejder. Systemet er en lækker feature, især hvis turen går til udlandet eller steder man ikke er kendt.

Konklusion

Route 66 Chicago 9000 er et ”okay” produkt. Ikke prangende og imponerende, men okay. Når man først har vænnet sig til, hvordan betjeningen fungerer, går det rimeligt. Stemmen, der hjælper dig på vej, er derimod voldsomt deprimerende.

Skærmen er flot og tydelig. Men den fysiske udførelse af produktet er i kedelig gennemført ægte plastic. Det er desuden et klart minus, at der ikke medfølger oplader til stikkontakten. Det trækker derimod op, at der medfølger billader og holder.

HOT

- Stor tydelig skærm
- Medfølgende bilholder og lader
- RDS TMC

NOT

- Manglende lader til stikkontakten
- Kedeligt plastikkabinet
- Ikke opdateret kort (opdatering koster 450 kroner)

Webvideo

Læs vores webvideo-anmeldelse af Route 66 Chicago 9000, klik her!


- billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies