Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sådan er Windows Phone Mango: FEDT!

Sådan er Windows Phone Mango: FEDT!

Eksklusivt: Mobilsiden.dk har testet Windows Phone 7 Mango. Her kan du læse vores oplevelse af, hvordan det virker.

Galleridelen i Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Galleridelen i Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Windows Phone er måske den nye sort på mobilmarkedet. Vi har testet hvordan den nye opdatering virker.

Forud for denne test skal du være opmærksom på følgende forhold:

- Mango er kodenavnet på den næste store opdatering af Microsofts Windows Phone 7 styresystem til smartphones. Mango omtales også som Windows Phone 7.5.

- Mango giver blandt andet dansk tastatur og ordbog, men ikke dansk brugerinterface. System-sproget er en sprogupdate, som frigives separat.

- Vi kører Windows Phone Mango på en Samsung Omnia 7-hardware. Der kan være forhold som er hardware-afhængige, og derfor ikke er helt den samme oplevelse som på andre modeller.

Testen er i gang

I november 2010 testede jeg for første gang en smartphone med Windows Phone 7, Microsofts bud på et comeback på mobilmarkedet. Resultatet var overraskende positivt, og viste klart, at Windows Phone havde et kæmpe potentiale.

Siden da har Nokia meldt ud, at deres primære smartphone-strategi i fremtiden hedder Windows Phone, hvilket vil booste udbredelsen markant.

Den første Windows Phone-release havde en række begrænsninger i forhold til det danske marked, og det har den nye også. F.eks. kan der ikke streames musik via onlinetjenesten Zune. Alligevel bevæger platformen sig den rigtige vej.

Tastaturet på Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Tastaturet på Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Sproget er dansk i beskeder

Den allerstørste nyhed, og faktisk også det, som har været det største argument imod Windows Phone, er sproget. Hidtil har enhederne ikke haft hverken dansk tastatur eller ordbog, hvilket har været et kæmpe irritationsmoment.

Med Mango introduceres det danske tastatur inklusive ÆØÅ direkte fremme, uden der skal bruges funktionstaster. Ligeledes findes også dansk ordbog, som kommer med forslag, og retter mens der skrives.

Ordbogen fungerer lidt anderledes, end det vi ser på f.eks. Android-mobilerne, men det kommer alligevel hurtigt ind i fingrene, og efter nogle dage har man lært, hvordan det virker.

Tastaturet har desuden en tast til smileys, samt komma og punktum. Dette hører klart til på plussiden.

Der er ikke mulighed for at vælge T9-tastatur i besked-delen. Derimod kan tastaturet blive større, ved at holde mobilen horisontalt.

Som nævnt i indledningen er der med Mango-releasen ikke dansk sprog i menuerne.

Meget følsomme taster

Jeg husker fra min test af Samsung Omnia 7 sidste år, at den virkede ret overbevisende, når der skulle skrives beskeder. Og dette er stadig tilfældet på Mango-updaten.

Tasterne på skærmen er følsomme og ganske præcise. Enheden reagerer altså så snart man rammer tasten. Der er ingen ventetid, eller fornemmelse af, at tasturet og bogstaverne ikke følger med, når der skrives.

Om tastaturet er bedre på iPhone eller Android tror jeg ikke man seriøst kan mene noget om. Dette punkt tror jeg handler meget om ens egne vaner. Jeg har i hvert fald ikke haft problemer med at skrive beskeder, hurtigt.

Klip og sæt ind

En af de andre nyheder i Mango er copy/paste.

Når der skrives SMS'er eller anden tekst, så kan der kopieres ved at holde kortvarigt på ordet, hvorefter et par markører kommer frem. Markeringen kan udvides ved at trække i disse. Et lille ikon viser sig, når man har noget i clip-boarded, der kan sættes ind.

I mails og i Internet Explorer kan der også kopieres. Igen er det blot at sætte fingeren på et ord, hvorefter der ganske enkelt kan markeres og kopieres.

Kopier / sæt ind virker på tværs af mobilens funktioner. Der kan altså sagtens kopieres noget fra en website, som efterfølgende sættes ind i en SMS eller mail.

Multitasking på Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Multitasking på Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Multitasking - tjo, men ikke helt

Flere programmer kørende på én gang er nyt i Windows Phone Mango, i forhold til den første version. Men det med at "cykle og tygge tyggegummi" samtidigt, er ikke noget Windows Phone klarer så godt.

Man kan godt skifte mellem f.eks. mail og Internet Explorer, men så stopper festen også. Når jeg f.eks. åbner Tunein Radio (radioapplikation), så stopper afspilningen, så snart der vælges en anden applikation.

Og når man spiller Angry Birds, og går til en anden funktion, så starter mobilen spillet helt forfra, når man igen vælger spillet via multitasking-funktionen. Så når du er nået langt i spillet så bed til, at du ikke får en SMS eller telefonen ringer, imens du spiller.

Mon ikke at udviklerne, som tilfældet var da iPhone fik multitasking, skal tilpasse applikationerne til at understøtte multitasking i Windows Phone Mango.

Multitasking-vinduet åbnes i øvrigt ved at holde tilbage-tasten nede i få sekunder.

Holder stadig godt på strømmen

Windows Phone er stadig god til ikke at tømme batteriet. Det er almindeligt kendt, at iPhone i forhold til Android er meget strømøkonomisk, og Windows Phone er klart på siden af iPhone.

I Mango findes nu også en strømsparefunktion, der deaktiverer f.eks. e-mail synkronisering, når niveauet for strøm bliver kritisk.

På Android-telefoner med en tilsvarende funktion har jeg oplevet, at den langt fra er stabil, men ofte glemmer at slå funktioner til, når batteriniveauet igen stiger. På Windows Phone er det lige modsat. Her kører strømsparedelen HELT perfekt.

Til trods for intensivt brug, og et par mailkonti der kører push-mail, så er det endnu ikke lykkedes mig at tage livet af mobilen på en arbejdsdag. Jeg er sikker på, at brugere som ikke har et nær så intensivt mobilbrug som mig, godt vil kunne få et par dages strøm ud af mobilen.

Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Windows Phone Mango (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Meget smidig og hurtig browser

Glem alt om internet-sider der hakker, når man scroller eller zoomer, eller som indlæser gabende langsomt. Internet Explorer 9 er lynende hurtig, selv via 3G-forbindelsen.

Selv imens en stor side indlæses, kan der navigeres rundt på det indhold, som allerede er indlæst, uden at det hele låser sig fast.

Sider som indeholder Youtube-videoklips fungerer også, men videoerne åbnes i Youtube-applikationen, og afspilles altså ikke direkte på websiden.

Microsoft har valgt endnu ikke at inkludere understøttelse af Adobe Flash, men har i stedet som Apple satset på HTML5.

Jeg kan kun sige, at netoplevelsen på Windows Phone hører til blandt de allerbedste jeg har prøvet på en smartphone.

I Windows Phone Mango kan man se Facebook-status på sine kontaktpersoner (Foto: Mobilsiden.dk).
I Windows Phone Mango kan man se Facebook-status på sine kontaktpersoner (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Ingen internet-deling, endnu

Trådløst netværk er en fornøjelse at anvende. Der er ingen "nørd"-opsætning. Alle kan være med!

Netværk, som mobilen ikke kender, foreslås automatisk i toppen af skærmen, og ét klik på linjen, bringer feltet med kodeindtastning frem. Derefter skal man aldrig gøre mere. Nu er trådløst netværk, bare noget mobilen hopper på, når det er der. Det interessante er, at jeg ikke fornemmer, at det sluger en masse strøm, selvom det er aktiveret uden at blive brugt.

Desværre indeholder Windows Phone endnu ikke mulighed for at lave mobilen om til et trådløst hotspot, så her er den altså bagud i forhold til konkurrenterne. Spørgsmålet er, om ikke Microsoft får denne funktion med i en kommende opdatering, da de fleste konkurrerende produkter har muligheden.

Det er i Windows Phone Mango muligt at opdatere sin Facebook status og tjekke ind på steder. (Foto: Mobilsiden.dk).
Det er i Windows Phone Mango muligt at opdatere sin Facebook status og tjekke ind på steder. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Grupper af personer

Hvis du har et par mailkonti kørende på forsiden, og får du som jeg mange mails, så kan det være uoverskueligt, når der står "50 ulæste" beskeder. Gruppe-funktionen kan hjælpe dig til at overskue henvendelser fra primære kontaktpersoner.

Det er virkeligt enkelt under "People" at oprette f.eks. "Arbejde" og "Privat" grupper og tilføje relevante kontaktpersoner i disse.

Når gruppen efterfølgende monteres på forsiden, vil der stå, hvor mange henvendelser der er fra personer i gruppen. Det betyder altså et meget stort overblik over ens mails og beskeder.

Inde i gruppen kan du også se "whats new" som er seneste Facebook updates, udelukkende fra personer i gruppen. Fanen "Pictures" i en gruppe, viser fotoalbums fra personerne.

Gruppefunktionen giver også mulighed for, med ét tryk, at sende fælles SMS eller mails til medlemmerne.

Dine kontaktpersoner ligger under "People", og her kan du se alle dine personers opdateringer, billeder, seneste henvendelser osv.

Facebook inside med chat

I Windows Phone er det som udgangspunkt ikke nødvendigt at have en særlig Facebook applikation, da det populære sociale medie er dybt integreret i systemet fra starten.

Som nævnt tidligere i denne anmeldelse kan enhver kontaktpersons Facebook-status læses under både "Whats new" i "People", eller ved at åbne selve kontaktpersonen.

Du kan også synes godt om statusopdateringer samt skrive kommentarer, og naturligvis poste din egen kommentar, eller uploade fotos direkte fra galleriet - i sidstnævnte mulighed kan man endda tagge de personer, som er på billedet.

Men også i SMS/besked-delen er Facebook kommet med ind. Mens der SMS'es med en person, kan man fra samme samtale skifte til Facebook-chat, og tilbage igen. Hvis den du skriver med pludselig går fra SMS til Facebook, så skifter inputfeltet på mobilen til at svare til Facebook i stedet for SMS - eller, sådan burde det virke.

Jeg nemlig oplevet, at hvis skiftet sker mens chat-tråden er åben, så skal man selv manuelt vælge, hvilket medie man vil svare til. Det andet virker kun perfekt, hvis man går på forsiden, og venter på den næste besked.

Mon ikke det er meningen, at mobilen selv skal finde ud af det, uanset hvor man er i systemet? Vi håber på en fejlrettelse fra Microsoft.

Selvom Facebook-integrationen også under "Profile" indeholder notifikationer, så kommer systemet desværre ikke med en push-besked på skærmen, når der f.eks. er en der skriver på ens væg. Det er lidt øv.

Windows Phone gør også brug af Facebook-places, så man kan angive, hvor man er ved at tjekke ind.

Med Windows Phone Mango er der mulighed for at SMS'e og chatte på Facebook i den samme tråd (Foto: Mobilsiden.dk).
Med Windows Phone Mango er der mulighed for at SMS'e og chatte på Facebook i den samme tråd (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

En masse andet

Windows Phone Mango har en helt bunke nye funktioner, store som små, ud over dem vi har omtalt her. F.eks. AppChecker, der automatisk fortæller hvilket programmer, der er nødvendige, for at åbne forskellige filtyper og tråde i e-mails, samt mulighed for at sætte flag på dem.

Desuden er der en lang række fejlrettelser og systemforbedringer, vi som brugere ikke lægger mærke til.

Det man dog noterer sig er manglen på applikationer i Windows Marketplace. Der er langt fra det antal, som findes i Android Market og Apples App Store, men Microsoft arbejder uden tvivl på at optimere kraftigt på dette punkt.

Windows Phone ER fedt

Windows Phone er et friskt pust, som klar viser en ny retning for smartphones. Jeg synes iOS på iPhone og iPad virker gammeldags, i forhold til Windows Phone, som KLART er MEGET MEGET mere smidigt end Android.

Ulempen for nogle brugere er dog, at der på forhånd er taget nogle valg som bare ER sådan, og ikke kan ændres. Altså mindre valgfrihed i dagligdagen, men også et system der bare kører.

Jeg kommer ikke med en karakter, da denne gennemgang er baseret på opdateringen af en gammel hardware. Men når Nokia kommer med deres Windows Phone smartphones, er jeg SLET ikke i tvivl om, at de over tid bliver et kæmpe hit.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 17-09-2011 12:25:25

Glæder mig til at se noget mere windows phones i DK, så nu skal de bare designes ordenligt og have flere og bedre programmer og spil i deres bix :)

0 0
Bo 17-09-2011 20:39:40

Hvad er det du savner da?

0 0
Per 19-09-2011 13:52:32

Savner, som jeg siger, bedre kvalitet af programmer og spil i windows market

0 0
Jan Ålund 20-09-2011 21:06:37

Bedre kvalitet?? hvilken Windoes mobil har du??

0 0
Simon 18-09-2011 10:31:38

Han savner vel Nokia. ;)
Og det gør jeg virkelig også. Det bliver SÅ fedt når Nokia kommer med nogle WP modeller. Glæder mig til jeg kan skifte N8eren ud :)

0 0
Per 19-09-2011 13:53:18

Savner ihvertfald IKKE nokia, som det ser ud lige nu, skal jeg umiddelbart aldrig have en Nokia igen..

0 0
Kim 19-09-2011 14:10:01

Hvorfor ikke Nokia?

Det er, uanset om du har været utilfreds med Symbian, unægteligt Nokia der altid har lavet de bedste og mest holdbare håndsæt. Så hvis du glæder dig til WP er der jo ingen grunde til at udelukke Nokia?

0 0
Per 17-09-2011 12:23:15

Bemærk stavefejlen på første billede.. "Favourites" det staves "favorites" :)

0 0
Frederik 17-09-2011 16:26:29

Hvad snakker du om?

Det staves 'favourites' på britisk engelsk og 'favorites på amerikansk engelsk, så begge dele kan være rigtigt.

0 0
Frederik 16-09-2011 17:57:55

Var det ikke en idé lige at pudse telefonen inden I blæser billedet op og placerer det øverst i artiklen? Det virker lidt mere overbevisende ;-)

Jeg kunne godt lige tænke mig at vide hvornår marketplace åbner i dk.. noget nyt?

0 0
Erling 19-09-2011 00:55:59

Enig! Ser ud som om den har været pudset i leverpostej ;-)
Min -phon er heller ikke altid lige fin i kanten men skulle jeg bruge den til lignende billeder ville jeg nok gøre lidt ud af den.

0 0
Michael Minh Phan 16-09-2011 20:19:28

Med mango udvider de 17 eller 18 (kan jeg ikke helt huske) lande med marketplace. Danmark er en af dem, så det kommer her meget snart! :)

0 0
Frederik 17-09-2011 11:01:02

Okay :-) Forhåbentlig er det snart slut med at vente så.. tak for info

0 0
Kim Harder 16-09-2011 16:02:52

Det bliver spændende om Microsoft formår, at løfte opgaven, så vi får nogle rigtig gode mobiltelefoner hen ad vejen. Sprog pakker er vi vant til fra Windows 7, så det er ikke noget nyt. Undre mig dog, at man ikke allerede kan bruge den som hotspot, da delingsfunktionen allerede ligger i Windows 7. Mon ikke det kommer når vi får Windows 8 til pc og til mobil. Det går nok lige som dengang man indførte Windows xp, at styrersystmerne kommer til, at minde utroligt meget om hinanden.

0 0
16-09-2011 17:10:40

hotspot er med i Mango.

0 0
Peter 16-09-2011 14:22:31

Jeg forstår ikke du skriver IOS og android ser forældet ud.
Det ser da gammeldags ud firkanter klodser hvor du kun kan skifte mellen 4 farver. Og læg på ikonet skifter farve efter farven efter den klodset brugerflade. Det da umodernet med så låst brugerflade, at det kun Windows fans der kan lide det.

0 0
Mads 18-09-2011 03:22:03

Sådan tænkte jeg også i starten - men, prøv det af en uges tid - så vil du elske det simple UI!

0 0
cJoey 16-09-2011 15:29:21

Ja, fordi IOS brugerfladen er jo rigtig fleksibel...

0 0
Peter 16-09-2011 16:00:45

Nej, men ser bedre ud men du ret i at ikke er fleksibelt, Det også derfor jeg er tilhænger af android.

0 0
Vibeke 16-09-2011 11:16:13

Nej menuerne er stadig engelske.

0 0
16-09-2011 12:23:04

de danske menu'er skulle komme i en update lidt senere .

0 0
blackknightdk 16-09-2011 09:30:28

Er det så med danske menuer???

0 0
Mobilsiden.dk 17-09-2011 09:45:12

Den danske sprogpakke kommer som en manuel opdatering når Mango er rullet ud. Det er i hvert fald, hvad jeg har hørt.

0 0
NK 23-09-2011 07:32:23

Vil det sige at os med Engelske menuer på et senere tidspunkt vil kunne ændre det til dansk via en update

0 0
Thomas 25-09-2011 23:30:17

Præcis. :)

0 0
Vibeke 16-09-2011 09:20:49

Jeg fik i starten af ugen min WP7 mobil tilbage fra rep og er så heldig at den allerede er opdateret. Og det fungerer bare MEGET bedre end før. Synkroniseringen med Skydrive fungerer faktisk også nu, hvor jeg før, slet ikke kunne få hul igennem:) Så det er bare fedt:)

0 0
blackknightdk 15-09-2011 20:29:38

Har selv en omnia 7 som jeg gav 1900kr for, Det er virkelig nyskabende og som han siger rigtig hurtig hurtig ingen slowdown kun iphone kan være med her.
Lad os håbe MANGO kommer i morgen WEEE

0 0
René 15-09-2011 20:07:41

Hvornår kan man hente den? For jeg glæder mig rigtig meget til den :D

0 0
Morten 15-09-2011 19:28:55

Giver et godt indblik i hvad der kommer af nye ting.

internet-deling, ved i(mobilsiden) hvornår det kommer, synes bare jeg har læst det skulle komme med mango.

hvad med det der "Ekstra", hvor man søger på en film i browseren, hvis man bruger Bing søg engine. er der i toppen - news - location - extra. Hvis man trykker på extra, kommer de app's der vil være relevante. imdb, flixater, netflix og iLovefilm.

bing Visual Search, ser også meget fedt ud.

så mangler Nokia bare og komme med deres Ovi maps, så er den sgu helt fino...:)

0 0
15-09-2011 20:02:36

Mener da bestemt at de har sagt at ovi maps vil være i den nye Nokia .

0 0
Morten 15-09-2011 20:06:41

jo, de kommer med det... men hvornår det kommer, ved jeg ikke... men imellem Q4 2011 eller Q1 2012... er et godt gæt...:)

0 0
Lecter 15-09-2011 17:53:08

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med:

"Jeg synes iOS på iPhone og iPad virker gammeldags, i forhold til Windows Phone, som KLART er MEGET MEGET mere smidigt end Android."

Kan du komme med nogle konkrete eksempler ?

0 0
Michael Minh Phan 15-09-2011 18:53:07

Da du kan se har windows ikke ikoner, som i iPhone. Deres ikoner ser kedelige ud i forhold til Windows, da de bruger det som de kalder for "tiles".

Se nogle videoer af dem.

Android hakker meget for det meste, og det køre flydende ved windows.

Det er hvad han mener :)

0 0
Jan Ålund 20-09-2011 21:02:28

Hvilken mobil med android har du prøvet hvor den gør det. Jeg har endnu ikke set nogen Android hakke og vil da gerne opleve det he he

0 0
Michael Minh Phan 22-09-2011 11:40:41

Har prøvet fx en HTC Desire, dengang den var i toppen. Synes aldrig den havde den feeling, som en iPhone har, men det formår en WP synes jeg.

0 0
Michael Minh Phan 22-09-2011 11:41:32

Og så er der de forpulede low-end mobiler, som fx HTC Wildfire og Samsung Galaxy ace

0 0
Lecter 15-09-2011 20:15:26

Det er muligt at de forskellige producenters UI hakker. Android uden modifikationer gør ikke.....eller det har jeg ikke oplevet.

0 0
Michael Minh Phan 15-09-2011 17:00:54

Her er deres youtube channel, der viser deres styresystem, som er mest baseret på features og ikke apps.

http://www.youtube.com/user/windowsphone

0 0
J Andersen 19-09-2011 18:36:40

Det er vist en joke. Det er jo bare reklamevideoer. Hvis du var mere end de 15-16 år du sikkert er, så ville du vide at hver evig eneste gang gang MS præsenterer et produkt så bliver det overhyped til det mest fantastiske. Og hver eneste gang så fejler det stort. Windows Mobile fik også samme slags anmelder og er endte i det rene møg.. ligesom deres styresystem til tablets etc.
Mon John Pedersen kan huske hvad han skrev om sidste version af Windows Mobile.. .som skuffer fælt og ingen gider have.

0 0
Michael Minh Phan 23-09-2011 14:34:29

Jeg synes det er flot du kan bedømme mig udfra min alder, som du faktisk ved intet om. Måske er disse videoer blevet pyntet, men de features de viser er stadig sande. Jeg snakker udfra min egen erfaring, da jeg selv har en WP.

0 0
19-09-2011 19:12:19

Nu skinner det måske lidt igennem at du J Andersen ikke er helt vild med MS ,og det er for så vidt ok ,men om WP7 bliver en succes kan man ikke vide ,men selve OS'et fejler bestemt ikke noget ,og mht brugerflade er det nok en smagssag ,sådan er det jo .Men MS har gjort hvad de kan mht at levere software så dev's kan gå igang med at udvikle apps til det ,nu har jeg selv skrottet Iphone og købt en HTC Trophy og den spiller fint ,selvom det er ikke den lækreste mobil sådan rent byggemæssigt den er sq faktisk grim ,men håber da at samsung og Nokia snart viser hvordan man laver noget ordentligt hardware .

0 0
Michael Minh Phan 15-09-2011 16:48:16

Multitasking som du siger der køre dårligt med apps, er fordi mango ikke er udkommet. Fordi før mango, var der ikke multitasking, og af den grund understøtter appsne det ikke. Microsoft har skrevet til alle developers at de kan indsende deres apps, med understøttelse af multitasking, så at appsne er klar når mango udkommer.

Jeg har en Omnia 7, og du siger de kører så flydende, og det gør de også! Prisen er på under 2000 kr., inde på amazon.de, og det er bare med at komme igang. :)

0 0
ErikS 17-09-2011 01:55:12

OK - tak for tipset (dagsprisen på amazon.de er vist i mellemtiden desværre steget til ca. 2.400 DKK :-()
Men: Hvordan får du dansk Mango på en tysk Omnia?

0 0
Michael Minh Phan 17-09-2011 20:26:35

I en windows phone er menuerne engelske. Du kan få også få dem på tysk, italiens, fransk og spansk. Med mango kommer der ikke dansk menu, ikke umiddelbart hvad jeg ved. Tror jeg har læst, at den vil komme i en opdatering senere.

Med mango kommer der dog, dansk ordbog, dansk tastetur og dansk marketplace :)

Så når du har en Windows Phone, kan du ændre sproget og alt det andet til forskellige sprog. Så når du har købt den, er sproget på tysk, men du kan ændre det til engelsk.

Det er din Windows Live-ID som skal være dansk, hvis du vil have dansk marketplace. Fx er min email engelsk eller amerikansk, fordi så kan jeg skaffe apps til min mobil. Da marketplace ikke er udkommet til Danmark endnu :)

0 0
Mads 18-09-2011 03:20:50

Jeg synes jeg har læst et sted, at Dansk brugerflade kommer med Mango på danske (eller skandinaviske) telefoner..
Brugerfladen er i hvert fald lavet - jeg har det på min WP (med ninja-triks).. Det eneste sted den danske brugerflade halter er i marketplace.. Men, mon ikke det kommer :)

0 0
15-09-2011 15:44:24

Mange af de funktioner du nævner og som stadigt ikke virker ordentligt har været standard på Android i lang tid, så gad vide hvem der er gammeldags?

Under alle omstændigheder bliver det spændende at se hvad Nokia kan diske op med, nu hvor de ikke længere har ansvaret for softwaren. Desuden bliver samspillet mellem m$ baserede smartphones, tablets og Pc'ere spændende.

0 0
15-09-2011 16:13:12

Mht samspillet mellem de forskellige platforme ,skulle du ha' set Build fra MS det bliver meget spændende med bla Win8 på tablets ,det jeg så var tablets og bærbare som bliver alvorlige medspillere ,Apple kan ikke læne sig tilbage nu .

0 0
Kim 15-09-2011 16:11:15

"Jeg synes iOS på iPhone og iPad virker gammeldags, i forhold til Windows Phone, som KLART er MEGET MEGET mere smidigt end Android."

Ja, det er så iOS der er gammeldags. Android er mindre smidigt.

0 0
Lindberg 15-09-2011 15:35:47

Der er altså ikke noget der kan vise en telefons UI som en video!

Kom igang :)

0 0
Michael Minh Phan 15-09-2011 16:59:31

http://www.youtube.com/user/windowsphone

værsgo

0 0
G2 15-09-2011 15:30:52

Jeg glæder mig bare til at se Nokias WP7'ere...

0 0
15-09-2011 15:30:08

Hot spot skulle komme i 7.5 ,syntes jeg har set Joe B ,spille og skifte til et andet program og tilbage der kørte spillet videre fra der hvor han slap ,så det er helt sikkert rettet i 7.5 ,tror der er mange som sidder og sukker efter Nokias bud på en wp7 mobil .

0 0
Om brug af cookies