Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sådan får du personlig radio - også på Windows Phone 8

Sådan får du personlig radio - også på Windows Phone 8

TEST: Spotify mangler på Windows Phone 8, men der er alternativer. Vi har testet en af disse, som også findes til iPhone og Android.

AUPEO! Radio til Windows Phone 8
AUPEO! Radio til Windows Phone 8

Det er ikke alle de populære applikationer, som endnu er klar til Windows Phone 8, og den populære musikstreamingtjeneste Spotify er en af dem, der lader vente på sig.

Mit personlige savn efter Spotify har dog ikke været særligt stort og slet ikke efter jeg har fundet en applikation, som dækker mine behov – nemlig en applikation der laver radio for MIG!

Den findes også til Android, iPhone og faktisk også til eksempelvis Nokia N8 i Ovi Store, dog har jeg ikke brugt applikationen på hverken Android eller iPhone tidligere, men i manglen af specielt Tune-In Radio og Spotify blev AUPEO! Radio altså opdaget, som applikationen hedder.

AUPEO! Radio er gratis at downloade i Windows Phone Store og på mange måder en standard radioapplikation, som kan spille forskellige genrer.

Det der gør applikationen rigtig god er den personlige tilpasning, som du kan lave over tid, samt udvalget af forskellige genrer.

Sådan får du personlig radio

Hvis du vil have AUPEO! Radio til at lære dig at kende og spille musik for DIG, så kan du løbende fortælle den, om du kan lide de numre den spiller eller ej.

AUPEO! Radio er for dig, som er træt af en masse reklamer og snak i den almindelige radio, samt musik du ikke gider høre. Du slipper ikke helt for reklamerne i AUPEO! Radio, hvis du vælger gratisversionen, men det er ikke specielt mange og de er korte. Personligt kan jeg sige, at det ikke har generet mig den sidste uges tid i hvert fald.

Men du kan få gjort musikken personlig ved, at vælge din ynglings artist, genre eller tema i sange, hvorefter du så kan trykke ”like” eller ”dislike” til sangen – dette kalder AUPEO! Radio for ”Love” og ”Ban”. Bryder du dig ikke om sangen, kan du skifte til den næste. 

På gratisversionen er det kun muligt, at skifte sang tre gange om dagen – ellers kræver det du betaler for Premium versionen.

AUPEO! Radio har fået en masse ros fra anmeldere rundt i verden og Mobilsiden.dk holder sig heller ikke tilbage AUPEO! Radio når ud der hvor den populære musiktjeneste Pandora endnu ikke er.

Konklusion – AUPEO! Radio er MIN radio

Efter blot at have hørt AUPEO! Radio et par dage, og samlet set nok højst omkring 10 timer og, ikke valgt om jeg kunne lide eller ikke lide sangen hver gang, så kan den allerede nu finde mange af mine yndlings numre.

Selvom jeg synes det er generende, at man kun kan gå til næste sang nogle få gange per dag i gratisversionen, har det endnu ikke generet mig så meget, at jeg har valgt at opgraderer til premium versionen.

Med Premium versionen betaler du på måneds- eller års basis, hvor du betaler 4,95 dollars pr. måned. Vi har dog holdt anmeldelelsen til gratisversionen, da vi synes man får rigtig meget i applikationen uden at skulle betale for det. Ønsker man Premium versionen - så opgraderer man inde i selve applikationen.

AUPEO! Radio er en super fed radio-applikation, som kan give dig en masse fed streaming-radio der spiller musik lige for dig – og så findes den til både Android, iPhone og Windows Phone.

Vi giver AUPEO! Radio 5 ud af 6 stjerner på Windows Phone, hvor vi ellers synes designet er flottere end på iPhone og Android, her er designet identisk. 

Men ønsker du at købe sangene, så kommer du på Windows Phone 8 applikationen til Amazon.com, hvor man som dansker ikke kan købe sange. Derfor får den ikke topkarakter.

Designet på Android og iPhone er lidt kedeligt og rodet sammenlignet med, og vi kan på Android versionen heller ikke få adgang til at købe sangen før vi er logget ind – derfor får disse versioner også karakteren 5 stjerner. Det er dog muligt på iPhone-versionen at købe i iTunes – uden at have en konto på AUPEO! Radio.

Du kan downloade AUPEO! Radio gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.


Dansk alternativ til AUPEO! Radio:
Der findes også et dansk alternativ til AUPEO! Radio, den hedder Radio Play DK, som er lavet af SBS Radio. Den kan du læse lidt om her.

Se video af AUPEO! Radio på Android

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Patrick Ermis Christensen 17-11-2012 20:51:09

jeg er en stolt ejer af en s3'er men har tit læst jeres artikler omkring den manglende spotify til windows phone og kan ikke lade være med at tænke ''hvorfor laver de den så ikke bare'' ? det kan i hvert fald ikke været for lidt tid..

0 0
16-11-2012 23:48:31

Kan også hentes til WP 7.5

0 0
Kongand 16-11-2012 10:11:11

Har det lidt svært ved en app, hvor der ikke står, hvad prisen for Premium udgaven er.
Bliver man løbende tilbudt at opgradere i gratis versionen, eller hvordan fungerer det?

Kan se på hjemmesiden, det koster $4,95 pr. måned eller $49,95 pr. år at have premium, noget jeg godt kunne tænke mig, I havde forholdt jer til i anbefalingen også (selvom fokus var på gratis versionen).

0 0
Mobilsiden 16-11-2012 11:01:48

@Kongand: Det er lidt med vilje vi ikke er gået ind i Premium versionen - vi synes man får så meget i gratisversionen, at det at betale for den umiddelbart ikke er nødvendigt.

Men tilføjer lige lidt vedrørende det :)

0 0

Om brug af cookies