Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung Galaxy Beam - den er da meget sjov (minitest)

Samsung Galaxy Beam - den er da meget sjov (minitest)

Web-TV: Android-smartphone med indbygget projektor, så film og spil kan skydes op på en væg. Vi har testet Samsung Galaxy Beam.

Samsung Galaxy Beam er en anderledes smartphone, der på overfladen minder om en helt almindelig Android-telefon.

- Læs mere om Samsung Galaxy Beam

Den kører Android 2.3, har fire tommer TFT-skærm på 480 x 800 pixels og kører med 1 GHz dual-core processor. Dertil kommer 5 megapixels kamera samt et frontkamera med 1,3 megapixels.

I toppen sidder forskellen; en miniprojektor med en lysstyrke på 15 ANSI lumen. Idéen er, man kan projektere film, YouTube-klip, internet eller spil, op på en væg. Billedet kan blive op til 50 tommer.

- Galaxy Beam – se specifikationerne

En standalone projektor har typisk en lysstyke på over 2.000 ANSI lumens, så lysstyrken fra Galaxy Beam er begrænset.

Samsung Galaxy Beam.
Samsung Galaxy Beam.

Krav: Helt mørkt

Projektordelen virker forbløffende godt – men der skal være temmelig mørkt, før det for alvor virker. Billedkvaliteten er god, set i forhold til hvad kilden er. En lille knap på telefonens højre side tænder og slukker for projektoren.

Selvom projektoren både er imponerende og sjov, så tvivler jeg på den store succes for Samsung. Det her er ”show off – se hvad vi kan” – præcis som 3D-mobilerne og Nokias 41 megapixels Pureview 808-smartphone.

I dagligdagen tvivler jeg på man vil benytte det til andet, end at imponere vennerne.

I testen kunne vi uden problemer vise både film, internet og spil på væggen.

Bordlader og headset i pakken

I salgspakken medfølger et headset, to batterier på hver 2000 mAh samt en bordlader. Jeg savner en lille fod eller holder mobilen kan placeres stabilt (og lige på) så billedet på væggen bliver lige.

Som almindelig smartphone fejler Samsung Galaxy Beam ikke noget, men prisen er høj. Ifølge Mobilpriser.dk er dagsprisen uden abonnement omkring 3.600 kroner.

Anbefalingen er kun  at købe Galaxy Beam, hvis vennerne skal overraskes med at du har en gadget, som de med garanti IKKE har.


Samsung Galaxy Beam - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

labodilsen 25-07-2012 07:41:06

Det her er ”show off – se hvad vi kan” – præcis som 3D-mobilerne og Nokias 41 megapixels Pureview 808-smartphone.


At sammenligne denne ellers fine feature, med nokias evolution inden for mobil kamera, er nok lige at strække den en kende. Kameraet er netop noget man vil bruge til meget andet en bare at vise frem, specielt den fantastiske video kvalitet sammen med Rich recording der giver forbløffende god lyd.

Men ud over dette, kunne jeg sagtens se mig selv have brug for sådan en projekter, når man er ude og rejse.

0 0

Om brug af cookies