Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung i8510 Innov8 - del 4 (produkttest)

Samsung i8510 Innov8 - del 4 (produkttest)

DEL 4: Spil, batteri og ekstra funktioner er også en del af Innov8, men hvordan klarer de sig?

Samsung i8510 Innov8 har andet end en stor farveskærm, otte-megapixels digitalkamera, Symbian Series60, videoafspiller, musikafspiller og så videre. Slider-telefonen indeholder fra start blandt andet også to rigtig gode mobilspil.

Asphalt 4 har vi før testet på Mobilsiden.dk, og det er stadig det fedeste racer-spil til mobiltelefoner. Kvaliteten er ikke lige så høj, som på iPhone, men spillet er stadig rigtigt underholdende. Det er super fedt, at Samsung har valgt, at inkludere det.

Samtidig har Innov8 Fifa 08 fodboldspillet, som er konkurrent til Real Football. Fifa 08 er ligeledes af høj kvalitet, og der ligger masser af timers underholdning og gemmer sig. Fremragende, at Samsung har valgt, at inkludere hele to kvalitetsspil.

Batteri og andre ting

Batteritiden i Innov8 er meget blandet. Når det kommer til standbytid holder telefonen ud i rigtig lang tid, men der skal ikke meget brug til før, at batteriet er helt tappet.

Det er blandt andet musikafspilleren og brug af spil, som aflader telefonen fuldstændig. Et par timers musik og lidt spil, og så holder Innov8 ikke mere end én dag. Opkald tager samtidigt også hårdt på batteriet.

Innov8 har også fået en sej visitkort-scanner, som virker nogenlunde, dog uden at være fejlfri. Kameradelen er meget brugervenlig, og man kan praktisk talt ikke komme til, at gøre noget forkert.
Den klarer sig i gennemsnit helt fint, men kan f.eks. godt forveksle to t'er med et h. Det hele er dog, ikke værrere end, at man kan redigere i teksten bagefter. Alt i alt, en super funktion.

Af andre nævneværdige ting, har Innov8 fået et zip-program, så zip-filer kan pakkes ud direkte i telefonen. Der er ligeledes QuickOffice, Adobe til pdf, konverter, regnemaskine og det normale kalender-program. Med Series60 findes der derudover et væld af ekstra applikationer.

Den store anmeldelse

Det er nu på tide, at konkludere på Innov8's egenskaber som multimedietelefon i konkurrence med Nokia N96 og Sony Ericsson C905. Konklusionen og en sammenfattende stortest kan du læse snarest her på Mobilsiden.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies