Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung SGH-F210 (Produkttest)

Samsung SGH-F210 (Produkttest)

Sammenklappet ligner det en mp3-afspiller, og først når man slider telefondelen op, ses det, at det også er en mobiltelefon. Desværre lever lyden i musikafspilleren langtfra op til ens forventninger.

Design

Ved første øjekast ligner den sammenklappede Samsung F210 en mp3-afspiller. Når mobilen er sammenklappet, vises menuen på skærmen horisontalt, hvilket virker yderst godt. Hvis man vil trykke på skærmen, skal man dog lige sørge for at låse skærmen op, på den knap der sidder på venstre side af mobilen.´

F210 er holdt i en mørkebrun farve på det ydre display sammen med en sølvgrå og en sort farve. Via menuhjulet, som er holdt i den sølvgråfarve kan man skifte rundt mellem de forskellige sange.

Når man klapper telefondelen ud, skifter skærmen til en mobiltelefon.

Funktion

Når F210 er i "mobilprofil" kan man benytte selv samme menuhjul til at bevæge sig rundt menuerne, eller til læsning af sms'er. Tasterne har en fin størrelse, hvilket gør, at man kan skrive beskeder ret hurtigt. Så her er der ingen fingre at sætte.

Når man modtager beskeder, kan det dog synes ret irriterende, at skærmen er så minimal, at man på blot en "normal" sms er nødt til at dreje hjulet rundt pænt mange gange. Så stod det til mig, skulle skærmen være en anelse større.

Radioen i mobilen virker upåklageligt, så thumbs up for den. Men når det kommer til mp3-afspilleren, er lyden af de sange jeg lagde over, ganske simpelt for ringe, når det drejer sig om en musikmobil. Trommerne og bassen er helt hen i vejret. Det medfølgende headset, kan på ingen måde betegnes som handy, og her ville jeg foretrække at erhverve mit eget, hvilket er muligt grundet den medfølgende adapter til høretelefoner.

Når det så er sagt, skal det dog tilføjes, at det er meget let, at lægge musikken over på F210, og den understøtter de fleste musikfilformater.

Som noget ekstra for denne telefon, har den musikgenkendelse. Og de par gange jeg afprøvede dette, fandt den ganske hurtigt frem til et svar. Hvad der dog ikke passede mig var, at der på displayet stod, at jeg skulle betale et beløb for den pågældende service, Hvor meget denne er på, kan jeg kun vente og se, når jeg får min næste telefonregning.

Mobilen har kamera på 2 megapixels, som fungerer ganske gedigent. Men den helt store kvalitet af billederne, skal man være meget heldig for at ramme.

F210 har en intern hukommelse på 1 GB, og det svarer omtrent til at man kan gemme 300 sange på mobilen. Det gode er dog, at man kan udvide hukommelsen med et microSD-kort, hvis man ønsker at få mere hukommmelse. Mobilen har Bluetooth og EDGE. Via EDGE kan du komme på internettet og surfe rundt og downloade eventuelle interessante artikler eller lignende.

Konklusion

Alt i alt en lille lækker sag, som har udseendet som en mp3-afspiller, men hvor lyden desværre gør, at den langtfra lever op til dette udseende. Designet giver dog et løft i den positive retning.


Samsung SGH-F210 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies