Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung SGH-i450 (produkttest)

Samsung SGH-i450 (produkttest)

Hurtig menubetjening, fantastisk lydkvalitet og gode taster. I450 ville være en fed mobil, hvis prisen var lavere.

Har du prøvet en Nokia med styresystemet S60, f.eks. N73 eller N95, får du ingen problemer med betjeningen af Samsung i450. Menu- og styresystem er nemlig præcist det samme.

Tasterne på SGH-i450 er pænt store og med fin respons, hvilket i forhold til sms og betjening tæller på den gode side. Det samme gør frontens betjeningstaster til opkald og menu.

I450 er en såkaldt dualslider. Det betyder, at slides den ene vej fremkommer taltasterne - den anden vej giver højtaler og musikbetjening. Højtaleren under slideren gør, at lydkvaliteten når der afspilles musik, er langt bedre end i hovedparten af andre musikmobiler, det skyldes også at forstærkerdelen, er leveret af danske B&O.

I hovedtelefonerne (typen in-ear) der tilsluttes via standard jackstik, kommer mobilens høje lydkvalitet virkelig til udtryk. Lyden er flot og kan forbedres yderligere via de mange standardindstilinger i equalizeren. Lydstyrken er derimod relativt lav, også når volumen er på max.

Mobilens højtaler er udstyret med et halvcirklet menuhjul med touch-funktion. Hjulet gør det muligt at styre musikken, radioen eller videoklip. Du skal regne med lidt øvelse, da betjeningen langt fra er logisk opbygget.

Som nævnt, kører mobilen på S60. Det betyder, at funktioner og muligheder er præcist som på de fleste Nokia-modeller i N-serien. Man undres dog over, at Samsung ikke har gjort mere ud af, at sætte deres egen præg på modellen, f.eks. ved at lave grafiske smilies som standard - en klar mangel på produkter med S60-systemet. Derimod er mobilen optimeret til det yderste, som giver lynhurtig betjening. Faktisk er menusystem, programstart og betjening langt kvikkere end gennemsnittet af mobiler fra Nokia.

I450 har 2 megapixel kamera og VGA-kamera til videotelefoni. Udover 3G og Turbo 3G understøtter den også EDGE. I salgspakken medfølger 1 GB-memorykort. Datakommunikationen virker fint, men billedernes kvalitet er temmelig tarvelige.

Samlet: God men ikke god nok...

Samsung SGH-i450 er på mange områder ret fed. Selvom slideren ikke er 100 procent optimal, og forstærkeren ikke spiller voldsomt højt i headsettet, bliver man hurtig glad for den. Især den optimerende menuhastighed gør i450 til en fornøjelse.

Der hvor kæden for alvor hopper af, er ved prisen. Den billigste uden abonnement ligger aktuelt omkring 3000 kroner, hvilket er alt alt for meget, da en Nokia N95 med langt bedre specifikationer koster det samme.

Samlet rammer i450 tre-fire ud af seks point. Prisen skal helt ned under 1500 kroner, for at produktet for alvor bliver interessant.


Samsung SGH-i450 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sofie 16-08-2008 23:30:58

Jeg har næsten lige fået den , og er ret glad for den!
Måske er kameraet ikke så godt , men til mit forbrug er det fint (: . Så jeg synes den er perfekt[/B] . Hehe , men den passer bedst til ungdoms gruppen , jeg er selv 13. Såå ..

0 0
gustav 27-02-2008 15:44:43

det var da rimelig utroligt hvis den kan blive populær for den kører da udelukende på designet og musikken.. Den mangler lige 3,2 kamara så havde den været betydeligt bedre...

0 0

Om brug af cookies