Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung SGH-M310 (produkttest)

Samsung SGH-M310 (produkttest)

Lækker basismobil der med et blankt ydre får et ret trendy udseende. Lyden i mobilen halter desværre.

Design

Samsung SGH-M310 er en klaptelefon, lavet i et blankt design, og med nogle dejlige runde kanter. På den udvendige skærm kan man se, hvad klokken er, samt hvem der ringer eller sender SMS.

Farven er gråblå samt en slags lilla/brun farve, som står godt til hinanden. Materialet på bagsiden af mobilen er lavet i plastik med nogle riller, som får mobilen til, at ligge godt i hånden.

Funktioner

Tasterne er fremstillet i et dejligt gummiagtigt materiale, der gør, at ens fingre kan bevæge sig hurtigt rundt, hvilket gør sms-skrivningen til en leg.

Radioen i mobilen er ikke helt tip top. Det var meget svært, at finde frem til nogle programmer, hvor kvaliteten var tilfredsstillende nok. Denne del kræver lidt finjustering fra producentens side, før den kan virke optimalt.

Lydkvaliteten under samtaler er også under hård kritik. Modtagere af opkald fra M310 brokkede sig meget over lyden, og her halter telefonen en del. Desuden findes de dedikerede volumenknapper på ydersiden af telefonen, lige der hvor man holder på mobilen. Det gør, at man af og til kommer til at skrue ned eller op.

Samsung M310 har et VGA-kamera, som bestemt ikke får mig til, at falde bagover. Det skulle hellere være sparet væk, så man havde kunne koncentrere sig mere om at mobilen levede op til de standardkrav, forbrugerne har dertil.

M310 har en hukommelse på 4MB, hvilket heller ikke er det helt store. Men eftersom det er en basismobil, kan man nok ikke forvente en så stor hukommelse, idet den er blot er beregnet til telefoni og afsendelse af sms'er og mms'er.

Konklusion

Udseendet er flot, men M310 dumper desværre på grund af den skrattende og rungende lyd samt, at det tit er svært at høre, hvad personen i den anden ende siger. Hvis man mest er til sms, er det dog en ganske gedigen mobiltelefon.

2 ud af 6 stjerner til Samsung M310, som ikke ligefrem er den bedste basistelefon på markedet.


Samsung SGH-M310 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies