Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung SGH-U700 (Produkttest)

Samsung SGH-U700 (Produkttest)

Lækker slider i et super flot design. Et utal af funktioner bl.a. HSDPA og et 3,2 megapixel kamera.

Design

Samsung U700 er en utrolig smuk slide-mobil, der i lukket tilstand rent faktisk kan benyttes, som en slags spejl, hvis dette falder i brugerens smag. Den er holdt i en metalgrå farve. Dog fås modellen også i en metalsort farve.

Slider man displayet op, kommer tastaturet til syne, det er holdt i en lysere grå farve, som matcher til drejehjulet, samt de to knapper, hvorpå man accepterer og afslutter opkald. Tasterne er forholdsvis store, men desværre registrerer de ikke, hver gang man trykker på dem ved sms-skrivning eller indtastning af telefonnumre.

Det kan være en smule svært, at slide displayet op, da der ligesom ikke er et naturligt sted, at lægge ens fingre. Men bedst succes havde jeg dog med at trykke lige under menuhjulet. Dette førte også til, at displayet ofte bar præg af, at man kunne se mine fingeraftryk, fra når jeg havde besvaret opkald.

På venstre side af mobilen er dedikerede volumentaster, som benyttes ved opkald, eller når der afspilles musik på mobilen. U700's højre side har en dedikeret kamera-tast, som får mobilen til med det samme at skifte over på kamera-mode. Denne knap har dog ført til en del irritation, da den er placeret lige nøjagtig der, hvor mine fingre befandt sig, når jeg skulle skrive sms'er.

Funktion

U700 er udstyret med et menuhjul, der kan benyttes til at bevæge sig rundt i menuerne, og endvidere kan man bladre ned i sms'erne. Desuden har mobilen en slags trykfølsom skærm, idet de felter, som sidder ovenfor menuhjulet er trykfølsomme.

Mobilen har en dejlig stor skærm på hele 2,2 tommer med op til 262.000 farver. Skærmen har som nævnt, et flot spejlblankt look. Opløsningen for skærmen er en QVGA, hvilket betyder, at alt på skærmen står rigtigt skarpt.

Skarpheden kommer også til udtryk, når man tager billeder. Kameraet er 3,2 megapixels, og det tager super flotte skarpe billeder. Endvidere har kameraet også 4 gange digitalt zoom.

I denne forbindelse skal det nævnes, at man fra denne mobil også kan foretage videoopkald.

U700 understøtter EDGE, 3G og Turbo 3G, hvilket er med til at sikre hurtige dataoverførsler. Datahastighederne kan nå op på 3,6 Mbps. Desuden har den også Bluetooth. Den interne hukommelse er på 40MB, men der er mulighed for at udvide denne med et microSD hukommelseskort.

Mobilen er udstyret med en musikafspiller. Den understøtter blandt
andet, MP3, ACC og ACC+. Medfølgende til U700 er et par stereohøretelefoner, som sidder ganske godt i ørerne.

Konklusion

U700 har et super lækkert design, og mobilen har nogle utrolig flotte bløde hjørner. Den har et velfungerende 3,2 megapixels kamera, og Turbo 3G., som bestemt trækker op i indtrykket af mobilen.

Alt i alt ville er min oplevelse af Samsung U700 til fem ud af seks mulige points.


Samsung SGH-U700 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies