Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung SGH X520 (Produkttest)

Samsung SGH X520 (Produkttest)

Karakteristisk og stilet design til den ældre generationer. En klaptelefon med enorme taster og en stor skærm, dog uden større tekniske finesser.

Design

X520 er klaptelefon, som ligner lidt hen i retningen af en stor lighter eller et cigaretetui. Den har ret firkantede former,  når den er klappet sammen, kan man se "kameraet" oppe i venstre hjørne.

Mobilen fås i tre forskellige farver, som er wine red, blue green, coral pink. Den henvender sig efter min mening til både mænd og kvinder, alt efter hvilken farve man vælger at få den i. I den sammenhæng bør det nævnes, at målgruppen tenderer til at være ældre personer, som gerne vil have, at skærmen og tasterne er store.


Klappen i telefonen virker lidt ustabil, idet den kan vippe, en lille smule fra side til side. Dette er ikke helt tilfredsstillende, eftersom det er en ny telefon, og den burde kunne fungere i lang tid endnu.


På venstre side af mobilen forefindes de dedikerede volumetaster, som muliggør en justering af lyden ved opkald, eller når man hører radio på mobilen.

Funktioner

X520 har en skærm på 1,9 tommer, hvilket fungerer rigtigt godt. Skærmen virker dejlig stor, og man kan overskue alt, der vises på skærmen. Opløsningen på skærmen er 128 x 160 pixels, hvilket betyder, at opløsningen ikke er så god. Det vil sige, at denne skærm ikke kommer i nærheden af nutidens standarder for opløsning. Men man kan dog fint se, hvad der vises på skærmen, det er blot ikke så skarpt.


Mobilen har FM-radio, men desværre var der ikke noget medfølgende headset i pakken, hvorfor jeg ikke kunne komme til at tjekke denne funktion.


X520 har et VGA-kamera på 0,3 megapixels med 2 gange zoom. Det lave antal pixels gør desværre, at billederne bliver ret uskarpe. Men til sjov, kan det altid være godt med et kamera på mobilen.

Den interne hukommelse er på 2,3 MB, og det lader ikke til, at der er mulighed for at udvide denne. På skærmen vises tiden, som et rigtigt ur, hvilket er en lille sjov finesse.

Menuen er overskuelig, og det er nærmest umuligt ikke at kunne finde frem til det, man ønsker. Tasterne med bogstaver/tal er super store. Men et lille plus ville have været, hvis man havde lavet lidt mellemrum eller forhøjninger mellem tasterne, da de går temmelig meget ud i et.


Når man taster telefonnumre ind på displayet, er skriftstørrelsen mega stor, og super tydelig på den sorte baggrund. Det gør, at alle vil kunne se, hvad man har tastet ind af numre. En god finesse.

Konklusion

Alt i alt en okay basistelefon til den ældre generation uden tekniske finurligheder. Et lækkert firkantet design, som leder tankerne hen på en slags æske eller cigaretetui. Dejlige store taster, og en fin størrelse skærm.


Samsung SGH-X520 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies