Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung SGH-X820 (anmeldelse)

Samsung SGH-X820 (anmeldelse)

Tynd lækker mobiltelefon, med få problemer.

Samsung SGH-X820. Tynd lækker mobiltelefon, med få problemer.
Samsung SGH-X820. Tynd lækker mobiltelefon, med få problemer.

Selv om X820 fra Samsung er en supertynd mobil, på kun 6,9 mm, så skal man ikke tage fejl - det er en mobil med mange kvaliteter.

Telefonen har en stor skærm, så man nemt kan se og læse de sms'er, som man modtager. Den har en fantastisk lyd, og er i øvrigt nem at anvende.

Menuen er let at finde rundt i (kan lige så godt være ærlig og nævne, at det er den første Samsung jeg har haft i hænderne)! Jeg er meget begejstret for telefonen. Den fylder ikke meget i dametasken, så der er stadig plads til pungen, make-up'en og hvad der ellers skal være i sådan en taske.

Skal jeg komme med et minus så må det være, at den er lige lidt for lang, til at kunne ligge i min bukselomme uden at genere.

Telefonen har kamera på 2 megapixel og når man ser billederne på mobilens skærm med 262.000 farver, så kan man ikke sige andet, end at billederne står flot. Desværre falmer de noget, når man får dem over på computeren.

Nu skal du ikke gå og tro, at dette er en mobil uden musikafspiller. Sådan en er der selvfølgelig også. Samsung X820 understøtter de fleste formater, blandt andet mp3. Hukommelsen er på 80 MB, hvilket er et minus. De 80 MB bliver hurtig fyldt op, og det er jo de færreste, som kun vil have få sange liggende på mobilen.

Skal du på langfart med fly, så kan du sætte mobilen over på ”flytilstand”, og så nyde musikken ude at forstyrre flyets radiokommunikation.

Samsung SGH-X820 har også en smart printfunktion, som gør det muligt at udskrive beskeder og mails, til en printer med Bluetooth.

Har man behov for at vise billeder til familien, kan mobilen tilsluttes tv eller projektor. Man skal dog erhverve sig et tv-out-kabel, som ikke følger med i salgspakken.

Alt i alt, en fornuftig supertynd mobiltelefon, med få problemer og lækkert design.


Samsung SGH-X820 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies