Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sandisk Sansa E280 - mp3-afspiller med lækker lyd (produkttest)

Sandisk Sansa E280 - mp3-afspiller med lækker lyd (produkttest)

Farvedisplay, 75 gram, 8 gigabyte hukommelse og lækker lyd. Vi har testet Sansa E280.

Sandisks mp3-afspiller Sansa E280 er bestemt et lyt værd. Den har stort farvedisplay og en vægt på kun 75 gram.

Lydkvaliteten er i fokus. Den lyder rasende godt, især når det medfølgende headset smides væk, og et i bedre kvalitet tilsluttes (tilslutning sker via mini-jack).

Musikken har en god dynamik og når equalizeren justeres til ens personlige smag, fremtræder ens favoritmusik flot og tydeligt.

Afspilningen sker fuldstændig smertefrit. Ingen mystiske ”pop”- og ”click” lyde ved start og stop – og absolut ingen baggrundsstøj mellem eller oveni sange. Det er godkendt!

Betjening

Et drejehjul med blåt lys bruges til navigation i menuer. Midterknappen fungerer som valg. Efter tilvænning bliver man nogenlunde fortrolig med betjeningen. Der er dog langt til en ”pris” for intuitiv betjening.

Opbygning af spillelister direkte på Sansa E280 er håbløs – især hvis den indeholder mange sange. Til gengæld er det let at overføre sange til enheden.

Har du Windows Vista er E280 fuldt understøttet, på XP kræves driverinstallation (medfølger på cd). Herefter er det blot at trække sange over i sangmappen på afspilleren.

Sansa E280 optræder også som bærbar enhed i Windows Media Player – det giver meget let synkronisering af musik. Oprettelse af spillelister kan ske direkte på computeren (i Windows Media Player) og med få klik kan sangene og listerne overføres.

Sandisk Sansa E280 har 8 GB hukommelse – er dette ikke nok, kan der indsættes et miniSD-hukommelseskort.

Problemstillinger og konklusion

Batteritiden er lang. Det er under testen ikke lykkedes at køre den helt tør. Men jeg synes det er problematisk opladning kun kan ske, når Sansa'en er tilsluttet computeren. Også irriterende at en hurtig afspilningsliste ikke kan oprettes op enheden.

Et plus er, at Sansa E280 kan vise små videoer og billeder. Men i forhold til, at købet sker med udgangspunkt i musik, virker det overflødigt.

SanDisk Sansa E280 skal have 5 ud af 6 point – en fed mp3-afspiller med fantastisk lyd og haltende betjening.


SanDisk Sansa e280 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies