Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sikkert Hjem - Alarmsystem for under 20 kroner om måneden [TEST]

Sikkert Hjem - Alarmsystem for under 20 kroner om måneden [TEST]

Kan man få alarm i sit hjem for under 20 kroner om måneden? Vi har testet G5 fra Sikkert Hjem.

Sikkert Hjem tilbyder flere forskellige alarmpakker, der er målrettet mod private med lejlighed eller villa.

Systemerne er trådløse, og fungerer ved at sende besked til mobilen, hvis der går en alarm i hjemme. Der er altså ingen vagtcentral der overvåger alarmen eller en vagt der rykker ud når alarmen går.

Vi har testet en villapakke til 1.699 kroner, der indeholder:

Alarmpanel med plads til sim-kort
2 bevægelsessensorer
2 dørkontakter
2 nøglebrikker
2 fjernbetjeninger

Vi var desuden nødt til at installere en signalforstærker, da signalforholdene i rækkehuset, hvor vi testede systemet ikke var optimale. En signalforstærker koster 249 kroner, og sammen med villapakken er den totale pris dermed på 1.948 kroner.

Når alarmsystemet er indkøbt, skal der kun betales et sms-kort, der koster 199 kroner for et helt år. Dermed bliver den månedlige udgift på 16,50 kroner.

Se testen i videoen nedenunder.

Alarmsystemet fra www.sikkerthjem.dk får 4 ud af 6 stjerner

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Melgaard 03-12-2014 08:24:45

Tak for jeres kommentarer og betragtninger.

Sikkert Hjem forklarer, at alarmpanelet fint kan gemmes på et loftrum, i et skab eller lignende - man behøver ikke være i fysisk kontakt med alarmpanelet for at slå alarmen til og fra. Det kan klares med de medfølgende fjernbetjeninger, elle via applikationen på mobilen.

Der er to backup-batterier i alarmpanelet, som sørger for drift i tilfælde at strømafbrydelse.

Når magnetkontakterne er ved at løbe tør for strøm, sendes besked til mobilnummeret specificeret under opsætningen.

Med venlig hilsen
Søren Melgaard
Mobilsiden.dk

2 0
Michael Hansen 03-12-2014 09:14:02

Så vil jeg gerne ændre kommentaren fra billigt skrammel, til et billigt alternativ. Men dog yderst skuffende at signalet ikke er kraftigere uden den kæmpe forstærker der.

0 0
Jesper Petersen 02-12-2014 14:33:43

Det var da også en tåbelig overskrift. Hvis det nu havde kostet 1 mio i anskaffelse, men 0 i abbonnement, kunne man så i overskriften skrive at det er gratis...?

1 1
Michael Hansen 02-12-2014 11:39:31

Det er noget skrammel ganske enkelt.
1. Godkendte alarmer skal have en separat styreboks "gemt" i huset. Af den simple årsag at alarmen stadig sender alarmen selv om kontrol enheden bliver revet ud af væggen.
I ovenstående tilfælde har tyven så 10sek til at få taget livet af betjeningsenheden, hvilket ikke bliver et problem.
2. Man skal også nok tænke lidt over sit forhold til dem man nu vælger at sende på alarmen. Det kunne jo være vedkommende stødte ind i en gerningsmand på stedet.
3. Betjeningsenheden fortæller i følge videoen slet ikke om der er forbindelse til enhederne. I dette tilfælde magnet kontakten på dørene. Så du kan rent faktisk risikere der intet strøm er på rumfølerne, uden du bliver advaret om det.
4. Når vi er ved strøm, så fortæller testen hellere intet om, om der er backup batteri i enheden i tilfælde af strømsvigt. Er der ikke backup batteri i enheden vil den selvfølgelig ikke sende noget ved strømsvigt. Måske kommer du ikke hjem til et indbrud. Men kan blive en dyr fornøjelse at fylde fryser osv igen.

Ovenstående alarm ser da fin ud. Men umiddelbart kan det blive meget ringere når man snakker alarm anlæg. Det skulle da lige være i campingvognen ?

7 0
Martin5000 02-12-2014 11:15:25

Har I glemt linket til testen? Det dér er jo bare en meget kort produktbeskrivelse. Der står jo INTET om hvordan det var at installere, hvordan det er at bruge i dagligdagen, om det virker som det kan forventes eller noget som helst.

0 2
Thomas Ulvedal 02-12-2014 11:26:32

Testen ligger på videoklippet i artiklen. Der kan du se og høre om opsætningen, brug osv

Mvh
Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

4 0
Om brug af cookies