Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Skype til iPhone overrasker (test)

Skype til iPhone overrasker (test)

Mobilsiden.dk har testet, hvordan den nye Skype-applikation til iPhone fungerer.

Den første officielle Skype-applikation til iPhonen er nu frigivet, og umiddelbart fungerer det rigtig godt.

Først fremmest lader samtalekvaliteten til at være god.

Da vi testede forbindelsen fra en iPhone til en bærbar pc, var der hverken støj eller forsinkelser på linjen, og talen var utrolig klar. Begge enheder var koblet op via trådløst netværk.

Da vi testede forbindelsen mellem en iPhone og en Windows-telefon med en Skype-beta, var der en lille smule støj på linjen. Det var dog tydeligt at høre, hvad modparten sagde, og der var ingen forsinkelser.

Selv om ydelsen ikke var lige så god, som ved forbindelsen mellem iPhonen og pc'en, var det alligevel en aldeles brugbar kvalitet.

Applikationens brugerflade er nem og overskuelig, og den passer fint ind i resten af systemets design.

Der er også mulighed for at sende beskeder til dine kontaktpersoner, selv om de er offline. Når beskeden bliver sendt af sted, står den med kursiv i chatten. Når den er leveret, ændrer skriften sig tilbage til almindeligt layout.

Beskedfunktionen virker dog en smule ustabil. I de fleste tilfælde oplevede vi, at applikationen fortalte, at der var en ny besked, så snart man loggede på. Andre gange forsvandt beskederne ud i cyberspace.

Derudover mangler der mulighed for at skrive i 'landscape mode', når man chatter. Det ville være lækkert med et større tastatur, og det burde ikke være en svær funktion at tilføje.

Vi venter i spænding på en opdatering... Men bestemt et "must have"-program til iPhonen.

Skype hentes gratis via AppStore.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies