Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericson W890i (produkttest)

Sony Ericson W890i (produkttest)

Lækker slank Walkman-mobil i børstet metal med FM-radio, musikafspiller og 3G. W890i er en værdig afløser for W880i.

Sony Ericsson W890i er afløseren til W880i. Den har fået bløde runde former og en større skærm. W890i er en klar forbedring af forgængeren, men der er stadig plads til flere forbedringer.

Mobilsiden.dk's testmobil var i børstet stål, som Sony Ericsson kalder Sparkling Silver. Den findes også i farverne Espresso Black og Mocha Brown. Ved første øjekast er den lækker at se på. Det var en lækker fornemmelse at have denne mobil i hånden som ligger godt og vejer ikke ret meget. Den er dog blevet en anelse større i forhold til W880i og har taget hele 7 gram på i vægt, men næppe noget du lægger mærke til når den først ligger i lommen.

Tasterne er blevet større, så os med store fingre har fået lettere ved at bruge mobilen. Desværre så kunne vi godt have brugt, at joystikket var større, da fejltryk blev en del af hverdagen - og for os er det et irritationsmoment. Dog er det et plus, at tasterne er blevet en anelse større.

Menuen er den velkendte Sony Ericsson menu, som er nem at navigere rundt i. Den er let, overskuelig og brugervenlig. Kender du ikke Sony Ericssons menu i forvejen, vil det ikke tage dig mange minutter, før du er fortrolig med w890i.

Vi kan ikke klage over lyden i Sony Ericsson W890i. Samtalerne går klart igennem, der er ingen sus eller perioder, hvor det har været svært at forstå modparten i den anden ende. Der har hele tiden været en klar lyd.

Musik

Et af de store plusser i forhold til W880i er at den nye har fået radio. Det er fantastisk at have muligheden for at kunne vælge mellem musikken vi selv gemmer på memorykortet og så radioen.

Noget helt nyt, og for nogen noget de måske ikke kan leve uden, er "SensMe". En funktion, hvor du kan oprette afspilningslister efter tempo, og ikke mindst dit humør. Skal musikken være langsom eller hurtig, glad eller trist? Med denne SensMe-funktion kan du vælge numre fra et tosidet humørkort.

Desværre har Sony Ericsson ikke fundet plads til en fjernbetjening på headsettet, hvilket vi savner. Det ville være dejligt at kunne betjene musikafspilleren, uden at tage mobilen op af lommen.

Kamera

Kameraet er på 3,2 megapixel, men mangler stadig fotolys eller blitz samt autofokus - en stor mangel!

<strong>Læs også:<br /></strong> - <a href=Sony Ericsson W880i (produkttest)" />

Samlet bedømmelse

Af andre forbedringer hos W890i skal nævnes, at der nu medfølger et hukommelseskort på hele 2 GB.

Er man meget på farten, og har mobilen liggende i lommen, er det en klar fordel, at den ikke vejer meget, og selv om W890i vejer 7 gram mere end W880i, og den er en anelse større (vi taler om få millimeter), så er det ikke noget man lægger mærke til.

Sammenligner vi Sony Ericssons specifikationer for henholdsvis W880i (forgængeren) og W890i, så er der desværre slækket lidt på standby-tiden. På W890i er der "kun" 310 timers standby-tid i modsætning til 425 timer på W880i. Taler du meget i mobilen, så er der masser af mulighed for dette, da batteriet kan holde til 9 timer og 30 minutters tale på det almindelige GSM-net, mod 6 timer og 30 minutter på forgængeren.

Sony Ericsson kan altså stadig konkurrere med Samsung, når det gælder de tynde mobiler, og mon ikke vi kommer til at se en del af denne W890i i gadebilledet.

Sony Ericsson W890i får fire-fem ud af seks point.


Sony Ericsson W890i Walkman - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Louise 15-02-2009 19:43:59

Jeg har lige fået w890i i går, og jeg synes det er en super god telefon, men kan i sige mig om man kan tage billeder med kameraet på forsiden? Jeg er super glad for den og er positivt overrasket over dens funktioner. Dog lidt træt af at jeg ikke kan finde ud af at bruge kameraet på forsiden, men det er forhåbentligt mig der er noget vejen med. Jeg håber i kan og vil hjælpe mig med mit problem.
På forhånd TAK!

0 0
Anders Jessen 16-02-2009 14:37:12

Det kan man desværre ikke..
Det er kun til video-telefoni..

0 0
Malthe Sunesen 10-06-2008 00:33:24

w890i er bestemt en god telefon, men med w810i som reference kan det snart ikke blive andet? Indrømmet, jeg ville hellere have haft en w960i, men pungen sagde nej.
Som det nævnes i anmeldelsen, så er genvejstasterne en kende små - og de kan godt blive irriterende. Og det er så det eneste negative jeg kan finde.
Hvis man har 1500-2000 kr. til overs efter at have købt sin w890i (eller anden Sony Ericsson), så kan det anbefales at købe enten MBW-100 eller MBW-150 - så er det fjernbetjening til Walkman-afspilleren ;)

Herfra får w890i, af samme begrundelse som anmeldelsen, 8 ud af 10.

0 0
Anders Jessen 16-05-2008 14:12:05

Jeg fik min W890i for et par dage siden, og jeg må sige at jeg er positivt overrasket over, hvor dejlig den egentlig følels i hånden. Selvom knapperne er små, er der sjældent fejltastninger.
Det jeg er mest forbløffet over er nu kameraret. Selvom der ikke er Autofokus er billedkvaliteten så god at farverne på billederne er forbløffende.
Købte den sammen med Bluetooth højtaleren S/E MBS-100, som fungerer rigtig godt sammen med min W890i, og lyden er rigtig god! Havde dog ikke forventet at batteritiden på højtaleren og mobiltelefonen ville være så god..
Et klart plus!

Kan helt klart anbefales! ;D

0 0

Om brug af cookies