Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson C702 (produkttest)

Sony Ericsson C702 (produkttest)

C702 kombinerer håndværker-mobil med GPS og godt kamera. Desværre fungerer ikke alt lige godt.

Størrelse og materialevalg får C702 til, at ligge godt i hånden, og bagsidens noprede belægning giver et godt greb.

Tasterne har en pæn størrelse og afstanden mellem dem, gør det let at ramme rigtigt. Grundet beskyttelse mod støv og snavs er tasterne lidt gummiagtige at trykke på, hvilket ikke gør mobilen specielt egnet til almindeligt kontorbrug.

Generelt virker mobilen rimelig robust, og alle åbne huller er dækket af klapper belagt med gummimembraner.

Menusystemet i C702 er fuldkommen, som Sony Ericssons andre produkter, men i denne udgave er der tilføjet moderne effekter. Menuen fader ind/ud og alle valg ser lidt mere "smooth" ud. Desværre opleves disse effekter i begyndelsen, som noget der drastisk nedsætter betjeningshastigheden - ja faktisk virker den på nogle områder langsom. Efter nogen tid, bliver det dog en vane.

Godt kamera

C702 Cyber-shot har 3,2 megapixels autofokus kamera med facedetection, makro, fotolys plus diverse effekter.

Alle billeder tilskrives aktuelle GPS-koordinater (GEOtagging). Det lader dog til, at Sony Ericsson gemmer disse oplysninger anderledes end f.eks. Nokia mobiler med samme funktion. I hvert fald, er det kun lykkedes os, at se GPS-info i telefonens indbyggede kortmateriale. Når de kommer på computeren virker det som om, at informationen er væk

Fotokvaliteten er godkendt - men så heller ikke mere. Billederne er rimelige, men er set bedre på andre mobiler med tilsvarende opløsning. Tilgengæld er kameraet lynhurtigt til at starte op samt tage fotos, hvilken er en god kvalitet.

GPS og navigation

Telefonen kommer med Google Maps og Wayfinder Navigator. Begge dele fungerer fint og især Wayfinder løser de flestes behov i forhold til navigation i det daglige, men på grund af mobilens lille skærm kan den ikke erstatte den store dedikerede navigator på bilferien.

Ulempen ved både Google Maps og Wayfinder er, at kortene skal downloades over telefonens dataforbindelse, hvilket godt kan være en bekostelig affære.

Et program med navnet tracker er installeret. Det kan bruges til løbetræning og GPS'en tilføjer samtidig data.

Andre muligheder

Der er ikke trådløst netværk, men der kan hentes mails og surfes på nettet via EDGE, 3G og Turbo 3G. Der er desuden FM-radio, musikafspiller, kalender, kontakter osv.

Samlet bedømmelse

Sony Ericsson C902 Cyber-shot er en rigtig fin telefon, endda til en rimelig okay pris. Den har syv timers taletid, og holder generelt strøm rigtig fint.

Producenten beskriver selv produktet som "stænk- og støvafvisende kameratelefon", men jeg tror dog ikke, den holder til at blive brugt, som en rigtig håndværkertelefon.

Indhold sat i forhold til pris bringer denne mobil på 5 ud af 6 point.


Sony Ericsson C702 Cyber-shot - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mette 18-01-2009 01:51:55

Jeg har også købt en c702 og jeg må sige at det er en af de fedeste mobiler jeg længe har haft. Jeg har været igennem både Nokia N95, N82, 5310, 5610, E51, Sony Ericsson K800i, K850, c902 og c905. Min c702 slår dem allesammen! Jeg har aldrig oplevet de problemer I beskriver - min virker hver gang ;o) Den ligger godt i hånden, har gode taster til hurtigskrivning af sms og så tar den gode billeder. Så jeg kan kun anbefale denne mobil til andre !!

0 0
Bo Hovgaard 25-08-2008 14:43:16

C702 har en klar konstruktionsfejl. Beskyttelsesdækslet der skal beskytte kameraoptikken mod støv og snavs går så tæt på optikken at det mindste sandkorn i klemme mellem låg og optik laver ridser i optikken. Problmet kunne nemt have være løst ved at sænke optikken ½ mm. Mine fotos ødelægges nu af en fed ridse midt nedover linsen.

0 0
Michael 10-08-2008 18:36:58

Jeg har købt en C702.
Efter ca 3 dage kunne den ikke finde signal.
Ca 1 uge gammel havede den det med at slukke 20-30 gange om dagen
man kan ikke ringe til den og de første 3 gange man ringer fra den bliver man smidt af... 4 gang hvis man er heldig kommer man igennem
Jeg fandt så udaf det ikke kun er et tilfælde af denne mobil jeg har en makker der har den samme model, han har nøjagtig de samme problemer
Så hvis du vil ha en mobil der virker 1 ud af 10 gange er det en C702 du må eje
Kan kun anbefale ikke at købe den
Michael

0 0
Bo Hovgaard 25-08-2008 14:45:20

jeg har oplevet lignende problemer, men ikke så omfattende, troede det var dårlige forbindelser lokalt

0 0

Om brug af cookies