Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson K610i (Produkttest)

Sony Ericsson K610i (Produkttest)

Fiks, let og rød.

Sony Ericsson K610i (i den røde udgave) er en telefon med kraftige signaler. Den viser du er med "fremme i bussen" og ikke bange for at vise dig frem – du er med andre ord mobil-ekspressionist.

K610i er på mange områder en standardtelefon. Den kan ringe (tale og videoopkald), sms, mms, kamera og musik. Jeg synes godt man kan kalde den en skrabet udgave af Walkman-serien og K-serien fra samme producent.

Skrabet betyder ikke det er et dårlig produkt – det er blot en anden målgruppe telefonen henvender sig til.

Kameraet i K610i er på 2 megapixel, men da autofokus og blitz mangler, kan man ikke just kalde den for et ’fotomobil’. Billederne er okay til situationsbrug og sjov med vennerne - men den kan ikke erstatte et rigtig kamera.

På musikdelen går det derimod bedre. Mobilen understøtter både musik-formaterne AAC og mp3 – og hukommelsen på 16 MB kan udvides op til 1 GB (gigabyte) via Memory Stick Micro M2. Du kan altså godt have en del favoritmusik med i marken. FM-radioen mangler i K610i, men har du abonnement hos 3, kan få adgang til musiktjenesterne. På den måde kan du ofte godt undvære radioen.

Har du brug for chat med vennerne på MSN Messenger understøtter K610i også dette (kræver 3 abonnement).

Generelt mener jeg, at denne telefon bliver bedre hvis du har et 3-abonnement. For via Planet3 åbner sig et væld af muligheder, f.eks. musik, nyhedsindslag (video), nyheder i tekst, radiotjenester m.v. Dermed får du en simpel telefon med højt udtryksværdi og en masse ekstrafeatures.

Til sidst – knapperne er rigtig gode til sms, også for os med store fingre. ;-)


Sony Ericsson K610i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies