Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson K660i (produkttest)

Sony Ericsson K660i (produkttest)

K660i sparker r*v, selvom det er en helt almindelig mobiltelefon fra Sony Ericsson.

Skåret helt ind til benet, så kan K660i intet, som ikke er set før. Alligevel er den noget ganske særligt!

Det er især designet og farvekombinationen, der får mobilen til at rykke. Den hvide overflade kombineret med streger af limegrøn, samt helt runde forhøjede taltaster, skaber grundlaget for et mobilhit. Er hvid ikke rigtig for dig, fås også farvekombinationen "wine on black" (rødvinsrød på sort).

K660i ligger godt i hånden, har en stor klar skærm og en vægt på kun 95 gram. Tasterne ligger perfekt under fingrene til sms, og afstanden mellem dem, betyder færre slåfejl. Placeringen af menu -og opkaldstaster er i orden, og sidder på igen måde i vejen, når de øvrige taster betjenes.

Skabt til internet?

Sony Ericsson mener, K660i er skabt til internet. Tildels har de ret. Billedet i browseren vender horisontalt og et par genvejsknapper til bogmærker, zoom, søgning osv. på tastaturet lyser op. Men derudover, er den ikke særligt meget bedre til Internettet end andre mobiler.

Dataadgangen sker via GPRS, EGDE og Turbo 3G - men intet trådløst netværk.

Mobilen kommer med Google Maps installeret.


Musik og FM-radio
Det er ikke en Walkman-mobil, men den er alligevel fin til musik, ligesom der også er FM-radio og TrackID. Der medfølger kun et almindelig standard headset - men den forhindrer jo ikke musikelskere i, at købe et bedre.

Der medfølger hukommelseskort på 256 MB (M2-typen), der dog ikke rækker langt, hvis musikken er vigtig.

Sms, kontakter og kalender
Som nævnt er tasterne gode til sms. Den gode nyhed er, at der kan være 1000 beskeder i hukommelsen. Der er plads til 200 kalenderaftaler og 1000 kontakter med i alt 2500 numre.

Samlet. Er den pengene værd?

Ja! Det er den faktisk. Designet og brugervenlighed er i top og  produktets specifikationer er interessante. Det halter dog på kameraet, det lille memorykort og headsettet. Derfor ender vi på fem ud af seks stjerner.

Aktuelt er prisen lidt i overkanten i forhold til ovenstående mangler. Alligevel er vi ikke i tvivl om, at Sony Ericsson har ramt rigtigt med K660i.


Sony Ericsson K660i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies