Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson K770i - lækker lilla (produkttest)

Sony Ericsson K770i - lækker lilla (produkttest)

Fed fræk farve, kamera der virkelig rykker på fotos i godt lys. Men prisen rammer ved siden af.

Allerede fra batteriet er sat, i er den indlysende, at K770i er en nedgraderet udgave af en K-mobil.

Skærmen fremstår ikke så klar og lækker som tilfældet er på f.eks. K810i.

På K770i er den mindre og mobilen har et "billigt" udtryk når man får den i hånden. Okay farven er prangende lilla, hvilket er en god start. Men det er desværre bare ikke nok.

Generelt er K770i en Sony Ericsson klassiker.

Menudelen hverken forpløffer eller skuffer. Sms er i orden, endda med grafiske smilies og kontakter / kalender ligner alle andre Sony Ericsson produkter. Du kan også følge med i nyhederne via RSS-feeds.

Musik med blandt andet mulighed for afspilning af mp3-filer er på plads inklusive FM radio.

Sony Ericsson K770i
Sony Ericsson K770i

Kamera - Cybershot

3,2 megapixels med autofokus, og Sonys kvalitetsmærke "Cybershot".

Kameraet er, i forhold til specifikationer, helt i orden. I dagligdagen bliver fotos da også helt okay. Især udendørs og i gode lysforhold overrasker kameraet. Indefotos med fotolys (af især mennesker) bliver rædselsfulde. Virkelig synd, at Sony Ericsson kun har ofret fotolys på denne model. En rigtig blitz havde klædt produktet.

En fin detalje er, at tastaturet har fået ikoner til kameragenveje. Når der skal fotograferes er det, altså let at tænde kameralyset, skifte til nattilstand eller bruge zoom.

Ekstrafunktioner fra 3

K770i sælges eksklusivt gennem Teleselskabet 3. Det betyder, at adgang til Hotmail er installeret fra leveringen, og MSN Live Messenger er på vej.

En musikknap med hovedtelefon-ikon åbner for "3 Music Store". Her kan musik af mange forskellige typer, lyttes direkte via 3G-datanettet. Funktionen virker relativt okay, men kræver en god 3G-dækning for at virke.

3's portalunivers, Planet 3, er der også adgang til.

Konklusion: Ret cool - men alt for dyr

Ingen tvivl skal herske om, at K770i er et helt igennem fint produkt. Specifikationslisten er god, især kamera og musik er værd at fremhæve. Og den frække farve, drager uden tvivl mange. Men prissætningen er forkert.

K770i ER en lillebror i Sony Ericssons K-serie. Derfor bør den også være billigere. Men ved færdiggørelsen af denne artikel, var billigste pris (over seks måneder) næsten 2400 kroner.

K810i er ikke så sexet i farverne og den er fysisk lidt større - men totalt set et bedre produkt. Denne koster aktuelt omkring 1800-1900 kroner (totalpris over seks måneders binding). Med andre ord, du får mere for pengene ved at fravælge K770

Karakteren for K770i er, på grund af prisen, ikke så god. Ikke på grund af et dårligt produkt - men på grund af, at en større model har en bedre pris. K770i er altså alt for dyr.

Tre ud af seks point.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies