Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson K810i (produkttest)

Sony Ericsson K810i (produkttest)

Opdateret version af fotomobilen K800i. Ikke meget nyt, men alligevel en interessant mobil.

K810i er i bund og grund K800i i ny indpakning. Alligevel er telefonen investeringen værd.

Den største forskel er knapperne, som nu er runde og med stor afstand mellem hinanden. Fordelen er, at risikoen for fejlindtastninger under beskedskrivning er reduceret betragteligt. Det ændrede knapdesign giver K810i et mere moderne og lækkert udseende.

På bagsiden er kameraklappen indarbejdet mere som en del af designet, end tilfældet er på forgængeren K800i.

Størrelsen er nogenlunde ens. Dog vejer K810 11 gram mindre og er en smule tyndere. Til gengæld er højden forøget en smule.

Teknisk set, er forskellen på Sony Ericsson K800i og Sony Ericsson K810i ikke eksisterende. Lige med undtagelse af, at K810i understøtter EDGE og har den nye Bluetooth standard A2DP, som gør det muligt at anvende et trådløst headset til musik.

Sammenlign specifikationer på Sony Ericsson K800i og Sony Ericsson K810i, klik her...

Sony Ericsson K800i og K810i
Sony Ericsson K800i og K810i

Alt ved det gamle

Udover det her nævnte, er alt som det plejer. Du får stadig 3,2 megapixels kamera med autofokus, musikafspiller, FM-radio, RSS-læser, Internet, 3G osv.

Omkring musikafspilleren, så har K810i ikke hvid støj og plops mellem sange, som det f.eks. er tilfældet på Nokia N73, N76 og N95.

Bundstikket, som bruges til headset og hovedtelefon-tilslutning, er stadig noget skrammel. Det er skrøbeligt, og går let i stykker.

Læs mere, i vores anmeldelse af Sony Ericsson K800i, klik her!

Konklusion

Sony Ericsson har opdateret deres mobilhit K800i. Med de små ændringer, holder den længere i markedet. Kan du leve uden de forskelle vi her beskriver, så køb K800i (på de ældre modeller er der ofte lidt penge og spare). Skal du være hip og fremme i bussen, er det K810i der skal med hjem.


Sony Ericsson K810i Cyber-shot - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies