Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson S500i (produkttest)

Sony Ericsson S500i (produkttest)

Lækker slidertelefon med et stilrent design. Den er let at betjene. Displayet skifter automatisk udseende efter tid på dagen og året.

Design

Sony Ericsson S500i er en slank slider på 14 mm, der kun vejer 94 gram.

Modellen findes i to farver; "Forårs gul" og "gådefuld grøn". Førstnævnte testede vi her på Mobilsiden.dk.

Farven er utrolig flot, pga. et flot skær af guld.

Displayet på mobilen skifter farve, alt efter om man befinder sig på skrivebordet eller i menuerne. Farven skifter også efter døgnets timer, ugens dage og årstiderne. Dette medvirker til, at mobilen har flere forskellige looks. Personligt fik jeg flere gange fornemmelsen af at stå med en ny mobiltelefon i hånden, da den overraskende nok havde fået en ny farve i displayet.

Materialet synes at være hård plast. Grundet en del fordybninger på bagsiden ligger mobilen rigtig godt i hånden. Et minus er dog, at den del, man slider op, kan virke lidt løs.

Menuknapperne er holdt i den samme forårs gule farve, hvilket er med til at fuldende det lækre design.

På siden af S500i er dedikerede volumentaster, som kan benyttes til at justere volumen ved aflytning af musik, eller under samtale. Tasterne er holdt i en sølvgrå farve, der står godt til grundfarven i mobiltelefonen.

Indhold, funktioner og brugervenlighed

Menu-opbygningen er utroligt let at navigere i, og genvejstasterne, som ligger på skrivebordet, gør det endnu hurtigere at komme ind i telefonbogen samt at tekste sms’er.

Tasterne er godt adskilte, men ligger dog heller ikke langt fra hinanden, hvorfor man hurtigt vænner sig til sms-skrivning på S500i.

Kameraet er på 2 megapixels – og jeg vil vove den påstand, at billedkvaliteten er ganske god ud fra de pixels, kameraet har til rådighed.

S500i har PhotoDJ. I dette program kan man blandt andet redigere i lysbalancen, lysstyrken og endog fjerne røde øjne. Et plus ville have været, at man havde udstyret kameraet med en blitz.

S500i har desuden mulighed for at videofilme, hvilket jeg gjorde brug af ved flere lejligheder. Lyden, når man gennemså de forskellige clips, var ret god. Det var en rar overraskelse, hvorfor jeg også filmede nogle sangsekvenser fra festlige lejligheder.

Musikafspilleren understøtter formaterne AAC, AAC+, eAAC+ og MP3. Derudover har S500i EDGE, Bluetooth og mulighed for internetsurfing, hvis dit abonnement tillader det.

Til de spillelystne kommer telefonen med "Brain Juice" og "Lumines Mind Blocks".

Konklusion

Sony Ericsson S500i har et super lækkert design og er utrolig let at navigere. Den udvendige brugervenlighed er også i top. Dog er et minus at når man slider den op, virker den øverste del af mobilen lidt løs.

Kameraet tog ganske gode billeder, dog kunne en blitz løfte kvaliteten i aftentimerne væsentligt, så billederne var helt tip top i orden.

Alt i alt en lækker mobil som man kan have meget fornøjelse af, samtidig med at den har et flot design.


Sony Ericsson S500i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies