Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson T250i (Produkttest)

Sony Ericsson T250i (Produkttest)

Basistelefon med lækkert design i børstet stål-finish. T250i har FM-radio og en super overskuelig menu, dog ikke med de store tekniske finesser.

Design

T250i er en bartelefon på 12,6 mm, som har et flot ydre med et børstet stål look. Tasterne er holdt i samme børstede stålfarve, som resten af telefonen, hvilket giver et lækkert udsende.

Mobilen kommer i to forskellige farver, aluminiums sølv og aluminiums sort. Begge er super stilede, og T250i's look i form af finishen, har tidligere været forbeholdt telefoner, i en anden prisklasse.

Et minus er, at der ikke er nogle dedikerede volumentaster, på siden af mobilen.

Funktioner

T250i's skærm er 1,7 tommer, som er helt optimalt. Skærmen er okay stor, og man kan fint overskue alt på skærmen.

Mobilen har desuden FM-radio, og det medfølgende headset fra Sony Ericsson er ret godt. Lyden er god, og det er behageligt at høre radio (eller musik) over længere tid.

Kameraet er af VGA-typen på sølle 0,3 megapixels. Kvaliteten er alt for ringe.

Menuen er super let at finde rundt i , og desuden er der en navigationstast, som gør, at man via denne kan komme direkte ind på kameraet, radioen, telefonbogen og sms'skrivningen.

Tasterne er lækre, og der er en god afstand mellem disse. Det går hurtigt med sms'skrivningen, da ens fingre glider hurtigt rundt mellem tasterne.

Til de spillelystne, er der nogle få spil. Et af dem er Blackjack, som jeg fik en del tid til at gå med.

Konklusion

En flot basistelefon med et design og look lidt udover det sædvanlige. En habil FM-radio og en dejlig overskuelig menu. Desværre halter kameraet voldsomt.


Sony Ericsson T250i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies