Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson W595 Walkman (produkttest)

Sony Ericsson W595 Walkman (produkttest)

Walkman, radio, pæn hukommelse og generelt en god oplevelse, der står mål med prisen. W595 ligner et hit for Sony Ericsson.

Efterfølgeren til Sony Ericsson W550 hedder W595, og der er tale om en værdig opfølgning.

I salgspakken medfølger der et 2 GB M2-hukommelseskort, der giver plads til en pæn musikmængde - godt 285 sange i mp3-format ved meget høj kvalitet. Headsettet er af Walkman-typen, hvor der på ledningen kan tilsluttes egne hovedtelefoner via standard Jackstik.

Skærmen er tydelig, menuhastigheden hurtig og tasterne er forhøjede med god størrelse og afstand, hvilket sikrer høj skrivehastighed.

Musikken er i fokus

Musikafspilleren har avancerede funktioner som SensMe, hvor musikken kan vælges efter humør. Det kræver dog, at musikken ikke overføres via Windows Media Player, da det kun virker med Sony Ericssons egen software (medfølger).

Lyden er i orden, både ved musik og FM-radio. Walkman-afspilleren har desuden en lang række indstillingsmuligheder samt betjeningsknapper, placeret på mobilens front. Funktionen Shakecontrol, hvor en tilfældig sang vælges ved, at ryste mobilen (mens Walkman-knappen holdes inde) er en ganske sjov feature. Det er også muligt, at lave spillelister.

W595 har også TrackID, der kan fortælle, hvilken sang du f.eks. hører i radioen eller på discoteket.

Kameraet

3,2 megapixels kamera er det blevet til. I forhold til W550 er det en opgradering fra to megapixels. Alligevel er resultatet virkelig fornuftigt - selv indendørs.

Okay, der er hverken blitz, fotolys eller autofokus, men billedet tages hurtigt og effektivt. Det er desuden let efterfølgende, at overføre og sende det via Bluetooth eller MMS.

Andre funktioner

W595 er ikke optimeret til internet-brug med mindre, man vil nøjes med de specielle mobiltilpassede hjemmesider - men nethastigheden er i orden. Mobilen understøtter både Turbo 3G, EGDE og GPRS.

Generelt er denne mobiltelefon ganske meget som Sony Ericssons andre Walkman-mobiler - bare en tand nyere og bedre. Menuen er den samme og overordnet set, er mulighederne de samme.

Du vil dermed, hverken savne kalender, kontakter, alarm, regnemaskine, lys, radio osv. Derimod skal du leve uden topfunktioner, som trådløst netværk, GPS og navigation.

Konklusion

Lige nu ligger prisen for W595 på omkring 1.700 kroner uden abonnement, hvilket gør den oplagt, som årets decemberhit for Sony Ericsson.

Prisen og kvaliteten hænger rigtig godt sammen. Selvom mobilen er i den billige ende af skalaen, opleves den som 'i orden'. Heller ikke slidermekanismen får negative ord med på vejen.

Indtrykket som Sony Ericsson W595 efterlader er fantastisk, dog ikke så enestående, at den kan få topkarakter. Men fem sikre ud af seks point, er bestemt heller ikke dårligt.


Sony Ericsson W595 Walkman - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies