Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson W880i efter mødet med 3

Sony Ericsson W880i efter mødet med 3

Vi har set på forskelle mellem original-versionen W880i og den brandede version fra teleselskabet 3.

Læs også: <a href=Anmeldelse af Sony Ericsson W880i" />

Vi har testet Sony Ericsson W880i efter 3 har haft fingrene i den. Telefoner som sælges fra teleselskabet 3, bliver tilpasset med 3's logoer, og nye menupunkter. Det kaldes i fagsprog "branding".

Da vi tog mobilen ud af pakken, var der et par små ændringer i forhold til originalen. I feltet nederst på telefonens forside var Sonys Walkman logo ”W” udskiftet med 3’s logo.

Knappen øverst, længst til venstre, som på originalen linker til internettet, er udskiftet til en knap med hovedtelefoner. Denne knap viste sig at linke til Musik på Planet 3.

Næste synlige tegn, på at 3 havde haft telefonen i hånden, var genvejen til Planet 3, som havde erstattet genvejen til menuen. Denne kan dog stadig nemt nås via den midterste knap i femvejs joysticket.

I menuen har 3 erstattet adgangen til PlayNow™ med adgang til Planet 3 og TrackID™ med Videoopkald. Desuden er adgangen til internettet i menuen erstattet med Messenger. Ellers er der ingen forskel i menuen. Adgang til de erstattede funktioner kan opnås gennem Underholdning.

Genvejene i femvejs joysticket er desuden ændret en smule, så de passer bedre til 3's univers med Hotmail og Messenger. På Planet 3 anvendes tallene desuden til en række genveje såsom til en oversigt over de besøgte sider, skifte skærmbillede samt at rulle hele skærmbilleder op eller ned.

Der var desuden ingen forskel i hastigheden, når man bevægede sig rundt i menuerne, eller i kameraets og walkman’ens funktioner.

Telefonen er, som vi skrev i seneste anmeldelse, en fantastisk lækker telefon.

Læs også: Anmeldelse af Sony Ericsson W880i

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies