Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson W902 (produkttest)

Sony Ericsson W902 (produkttest)

Denne mobilmusik lyder fantastisk - og det den kan, gør den rigtig godt.

Skal du have en Walkman-mobil er W902 et rigtig godt bud.

Salgspakken indeholder hukommelseskort på hele 8 GB, hvilket må siges at være nok til langt de flestes musikbehov.

Lyden er i orden, både ved musik og FM-radio. Walkman-afspilleren har desuden en lang række indstillingsmuligheder samt betjeningsknapper, placeret på mobilens højre side.

W902 lyder som en Walkman skal, nemlig RIGTIG godt. Dynamikken, perspektiv og detaljer er helt forrygende, og det medfølgende headset (model HPM-77) understøtter bestemt oplevelsen. Egne hovedtelefoner kan tilsluttes via standard Jackstik på ledningen. Personligt kunne jeg godt ønske, at mobilen kunne spille højere end tilfældet er - specielt når et rigtig headset tilsluttes.

Overførsel af musik sker problemfrit. Ved valg af mediaplayer-tilstand bliver mobilen tilføjet i Windows Media Player (testet på Windows Vista) hvorefter musikoverførsel og synkronisering kan begynde. Skal "SensMe"-funktionen anvendes kræver det dog, at du overfører sange via Sony Ericssons medfølgende software.

Tasterne virker virkelig godt med en god klikrespons, hvilket gør SMS-skrivning uhyggeligt effektivt. De øvrige taster sidder tæt, men på grund af niveauforskelle er fejltryk minimale. Desuden er det let, at mærke forskel på tasterne.

Selvom fokus primært er lagt på musik, er W902 også forsynet med et 5 megapixels kamera (autofokus). Desværre lever det ikke op til forventningerne. Billederne er naturligvis bedre, end på tidligere Sony Ericsson Walkman-modeller med ringere optik, men du bliver alligevel ikke imponeret. Det er godkendt, men der er et stykke op til Cybershot-mobilerne. Derfor er det ikke på grund af kameraet, at du skal overveje W902, som din næste mobil.

Internetdelen burde optimeres. Browseren egner sig bestemt ikke til almindelige hjemmesider - det er derfor et 'must', at websiderne skal være mobiltilpassede. Via 'medier' gives adgang til Youtube - men manglen på trådløst netværk, kan gøre dette, til en dyr affære - i hvert fald anbefaler vi et flatrate-dataabonnement, hvis Youtube skal bruges ofte. Dataforbindelse er 3G, Turbo 3G og EDGE.

Generelt er denne mobiltelefon ganske meget som Sony Ericssons andre Walkman-mobiler - bare en tand nyere og bedre. Menuen er den samme og overordnet set, er mulighederne de samme. Du vil dermed, hverken savne kalender, kontakter, alarm, regnemaskine, lys, radio osv. Derimod skal du leve uden GPS og navigation. Men mobilen har et højt kvalitetsudtryk og efterlader ingen indtryk af, at være "plastik"-agtig.

Konklusion

Der er intet i vejen med Sony Ericsson W902, som mobiltelefon og Walkman. Men jeg får hele tiden ordet "standard" ind i hovedet.

Den er standard overalt, og byder ikke på overraskelser. Alligevel er den, som musikmobil imponerende anbefalelsesværdig, såfremt man kan leve med manglerne, som vi har beskrevet her i anmeldelsen. Derfor er "standard" her ment, som et STORT plus.

På plussiden er det i øvrigt værd, at bemærke den ridsefrie skærm, som burde holde til både nøgler og mobil i samme lomme.

Prisen ligger omkring 3.000 kroner - umiddelbart en pris, som matcher produktet.

I hovedtræk forsøger W902 ikke, at være noget den ikke er - og det den primært er, nemlig en Walkman-mobil, gør den rigtig godt.

Fem ud af seks point.

HOT
- Gode taster og ridsefri skærm
- Lækker lyd og stor hukommelse
- Tidløst design

NOT
- Fotokvalitet halter en smule
- Intet trådløst netværk
- Browser fungerer ikke til rigtige hjemmesider


Sony Ericsson W902 Walkman - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 11-03-2009 18:25:48

Ridsefri skærm *host*! Jeg fik leveret telefonen i mandags, og er godt tilfreds med produktet! Da der stod, at det var ridsefri skærm, så opbevarede jeg den i den lomme, hvor jeg også lagde min gamle telefon (sammen med mine nøgler). Jeg ved ikke om det er derfor, at der er kommet en ridse på 3-4mm på tværs af skærmen, men det er jeg godt utilfreds med! Den er så dyb, at man kan mærke den med en negl.
Er du grundlag nok til at få den byttet på garantien?

0 0
Anders Jessen 16-02-2009 14:41:23

Nu har jeg haft min W902 i et stykke tid, og må sige at jeg er godt tilfreds..
Er dog noget utilfreds med størrelsen på den..
Før havde jeg en W890i, og der er godt nok en stor forskel på telefonerne når man går med den i lommen.
Når man tager bagcoveret af, er der en masse spildplads, og gad godt at telefonen var noget tyndere.. Selve bredden og højden er jeg fuld tilfreds med, men tykkelsen kunne godt være mindre.

Noget jeg blev positivt overrasket over er tasterne, de er virkelig gode at skrive på, og navigering-, valg- og tag/læg på- tasterne er også virkelig behagelige.. En klar forbedring fra w890i..

0 0
Mette 18-01-2009 01:56:19

Jeg har nu en c702 som jeg egentlig er rigtig glad for, men jeg er lidt af en mobilnørd og skifter tit min mobil ud. Har overvejet at købe denne her - nok mest fordi den har nogenlunde samme slags taster (som er gode at sms'e på/med) men også fordi den har 5 mpixel kamera. Men læser at det ikke er cyber-shot og derfor ikke så godt. Nu er mit spørgsmål: Er kameraet bedre end på c702'eren eller er det det samme? Eller måske endda dårligere? Jeg synes nemlig c702's kamera er helt ok til mit behov.

0 0

Om brug af cookies