Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson Xperia X10 mini pro - er bare pro (mobiltest)

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro - er bare pro (mobiltest)

Det er omkring en måneds tid siden, at vi anmeldte Sony Ericsson Xperia X10 mini til topkarakter. Nu er turen kommet til pro-udgaven, hvor der er enkelte ændringer, men også mange identiske ting.

Personligt så synes jeg, at Xperia X10 mini er en af de allerbedste touchtelefoner jeg har set i år. Derfor synes jeg også, at det er rigtigt spændende, den nu også kommer i pro-udgaven.

Allerede under Mobile World Congress var Mobilsiden.dk MEGET imponeret over både X10 mini, men bestemt også X10 mini pro, der allerede som proto-type havde et mere end godkendt tastatur.

Rent softwaremæssigt er der ikke forskel på de to mini'er. De kører begge Android 1.6 (Cupcake), men allerede nu er der lovet en opgradering til 2.1 i løbet af 3. kvartal.

Xperia X10 mini pro ser måske lidt mere "pro" ud end den almindelige mini, da metalrammen i midten (tastaturet) giver et lidt mere eksklusivt look.

Designet

Rent designmæssigt, så er der ikke den store forskel på X10 mini og X10 mini pro. Den er udformet på samme måde, med den buede bagside. hvilket gør den ligger rigtig godt i hånden.

Slideren i X10 mini pro er rigtig god, og virker robust, og den øgede vægt telefonen pro-udgaven har gør, at den har et godt tyngdepunkt, når tastaturet er "skudt ud".

Der medfølger ikke et ekstra cover til X10 mini pro, som tilfældet var med X10 Mini.

Brugervenlig opsætning

Selve opsætningen af telefonen er "piece of (cup)cake", det fungerer nemt og smertefrit, både med mailopsætning, Facebook osv.

I forhold til den store X10 har Sony Ericsson gjort det hele en smule lettere og mere intuitivt.

Jeg har ikke oplevet nogen problemer, den er ligeså brugervenlig, som Sony Ericssons telefoner plejer at være.

Overførsler til computeren sker også nemt og hurtigt via et usb-kabel.

Skærmen

Skærmen er en 2,55 tommer berøringsfølsomskærm (capacitive touchscreen), og den reagerer rigtigt godt ved berøringer.

Kun sjældent opleves "hakker" blandt andet ved scrolling i Timescape, men det er nærmest ubetydeligt, specielt når man ser på hvad X10 mini-modellerne koster.

Selv i sollys kan man se, hvad der sker på skærmen uden problemer. Skærmen har også nogen rigtigt gode farver, og størrelsen på skærmen har jeg heller ikke oplevet som for lille.

Internet på mini'erne

Internettet fungerer rigtig godt og hurtigt på X10 mini pro, så her bliver du ikke skuffet. Nettet fungerer, som det skal, og zoom-funktionen er også godkendt. Her skal det dog lige nævnes, at X10 mini'erne ikke har Multi-touch (Pinch-to-zoom) -  dette betyder, at man kan derfor ikke zoome med to fingre.

Det kan dog være, at der er håb forude, når der i tredje kvartal kommer opdatering til Android 2.1.

Skal man bruge mail, så er dette ikke en begrænsning, da mobilen både understøtter Google Gmail og almindelig Pop3/Imap-adresser.

Der er selvfølgelig også mulighed for trådløst netværk på X10 min pro.

Hastigheden er mere end godkendt

Jeg har brugt X10 mini Pro til internet, musik, opkald, sms, e-mail, GPS m.m. og indtil videre vil jeg sige, at processoren på 600 MHz er mere end godkendt.

Tidligere beskrev vi på Mobilsiden.dk under sammenligningen af HTC Legend og Desire, at sidstnævntes 1 GHz processor ikke udnyttes fuldt ud.

Derfor ville en større processor på nuværende tidspunkt være unødvendig frås på Sony Ericsson mini modeller.

God musik og radio

Sony Ericsson har altid været kendt for, at lave gode “Walkman” telefoner, og på X10 mini pro fortsætter de med dette. Musikdelen fungerer bare, og selvom telefonen ikke er så stor - så vises der coverflow i musikafspilleren.

Fra musikafspilleren kan der også hurtigt og nemt fåes adgang til sange på YouTube og PlayNow.
Her er telefonen også hurtig til at loade, så det bare bliver en god og flydende oplevelse for brugeren.

Lydkvaliteten er bestemt også godkendt både i de indbyggede højtalere, samt i det medfølgende headset.

Foruden musikafspiller er der også en god FM-radio i telefonen.

Timescape - giver godt overblik

Generelt set laver de fleste mobilproducenter de samme funktioner i telefonerne, og kalder det så lidt forskellige ting, og laver en lille forskel på detaljerne. Dette er Timescape et godt eksempel på.

Timescape er Sony Ericssons svar på HTC’s Friend Stream og Samsungs Social Hub. Sony Ericsson samler i Timescape SMS-beskeder, ubesvarede opkald, e-mails, Facebook og Twitter.

Man vælger selv, hvor ofte den skal opdatere statusbeskederne fra vennerne på Facebook, Twitter og emails - SMS-beskeder og ubesvarede opkald sker helt automatisk.

Man kan sætte telefonen til at opdatere manuelt eller automatisk hvert 15, 30, 60 eller 180 minut.

Timescape er en service, der skal give dig hurtigt overblik over, hvad der er sket, siden du sidst kiggede på telefonen. Så med Timescape er du altid opdateret, også selvom du ikke lige sidder ved computeren osv.

Timescape kan tilføjes “hjemmeskærmene”, som en widget, så der altid er hurtig adgang.
Personligt synes jeg dog ikke, at det er så brugbart i hverdagen, da jeg synes, det er ligeså nemt at gå ind i “oversigten” i toppen.

X10 mini Vs. X10 mini pro

Selvom telefonerne er meget identiske, er der alligevel forskelle. Batteriet på X10 mini kan f.eks. ikke tages ud, det kan batteriet på pro'en. Så gør tastaturet og slideren også, at pro'en har taget 32 gram på i forhold til den almindelige mini.

Som nævnt i ovenstående, så er der heller ikke et ekstra cover med til pro-udgaven. Den kommer i farverne rød og sort på det danske marked.

En anden lille forskel er, at der ved microUSB-porten er lidt beskyttelse på Mini'en, som der ikke er på Pro'en. Ligesom det også er rykket om på siden, hvilket giver en bedre skrivekomfort, hvis der er tilsluttet et microUSB-kabel.

QWERTY-tastaturet

En af de helt store forskelle på X10 mini og X10 mini pro er selvfølgelig det fysiske QWERTY-tastatur. Personligt har jeg aldrig været tilhænger af det, og derfor har jeg også benyttet mig af en god ven som lidt "ekspert" på X10 mini Pro - foruden jeg selv har testet løs.

I alle de år jeg har kendt ham, har han aldrig haft en telefon UDEN et fysisk QWERTY-tastatur, derfor mener jeg, han er berettiget til at vurdere, hvordan tastaturet er i brug sammenlignet med andre.

Tastaturet var imponerende på tidlige prototyper - og vi har fortsat armene oppe her ved den endelige udgave. Tasterne ligger godt, har en god højde og god afstand og telefonen ligger rigtig godt i hænderne, når der skal skrives løs.

Sony Ericsson har desuden fået plads til æ, ø, å direkte på tastaturet, hvilket efter min mening bestemt også er et plus.

Tastaturet er rigtig godt at skrive på, og selv når man ikke er vant til et fuldt QWERTY-tastatur kan man skrive mails, sms-beskeder osv. hurtigt. Tastaturet gør dog også, at X10 mini pro er en lille smule større rent fysisk end X10 mini, dog ikke noget man opdager med mindre man har dem ved siden af hinanden.

SMS-beskeder og e-mails

X10 mini pro har et fuldt QWERTY-tastatur, som skydes ud på siden af mobilen. Men mini pro giver stadigvæk muligheden for, at skrive direkte på touchskærmen med T9-tastatur, som på X10 mini'en.

Selve følsomheden og “præcistionen” i skærmen er utrolig god. Selv med store fingre er det ikke et problem, at skrive beskeder i et ganske hurtigt tempo.

Ligesom tastaturet også har en god trykfølsomhed, og der er lys i tasterne om aftenen. Så selv i mørke er det nemt og hurtigt, at skrive på Xperia X10 mini pro. 

Vælger man at benytte T9-tastaturet til at skrive beskeder med - kan man vælge imellem “multitryk” eller med “hurtigtekst”. Derfor kan man lynhurtigt skrive SMS-beskeder med T9 tastaturet også.

Beskederne samles som 'samtaler' under kontaktpersonens navn, og ønsker man andre visningformer end den som er på telefonen fra start af, så kan der hentes masser på Android Marked.

Batteri og batteritid

Der har været store forventninger til batteriet på X10 mini'erne pga. den mindre skærm end vi normalt ser på avancerede smartphones.

Jeg har testet både X10 mini og X10 mini pro nu, og er jeg online 24/7 med opdateringer fra facebook, mail osv. så holder den minimum halvanden dags tid.

Det skal lige tilføjes, at jeg sender en del sms-beskeder og ringer også en del.

Kamera

X10 mini er udstyret med et 5 megapixels kamera, og jeg synes billedekvaliteten er god og den stiller også ganske hurtigt i fokus. X10 mini pro har mulighed for at benytte geotagging.

Videooptagelserne er også i en rigtig god kvalitet, dog er lyden ikke altid så god som man kunne ønske. Men når man tænker på, at det er en telefon og den jo reelt set ikke er et “rigtigt” videokamera synes jeg bestemt det er mere end godkendt.

Kameraet i X10 mini og X10 mini pro er ens - du kan se flere billeder på testen af Xperia X10 mini'en.

Konklusion - mini er det nye sort

X10 mini og mini pro er de Android telefoner jeg har haft i hånden, som er mest brugervenlige, og der efter min mening har lavet de smartest genveje. De fire hjørner på "startskærmen" er utrolig brugbare og gør bare oplevelsen af mini'en endnu bedre.

Og de bekymringer jeg havde både mht. Xperia X10 mini og mini pro, om de kunne leve op til mine forventninger, er gjort til skamme. Begge mini-modeller skuffer på igen måde.

De fordele, der er ved det fysiske tastatur, opvejer bestemt den øgede vægt. Så det at Sony Ericsson har produceret mini'en i en almindelig og en pro-udgave gør virkelig, at de der synes mini'en havde mangler formentlig får det de vil i Pro'en.

Sony Ericsson har med mini-modellerne også overbevist mig om, at mini er på mode og kommet for at blive.

Mini-modellerne er de mindste Android mobiltelefoner på markedet, men jeg vil også gå så langt og sige, at de også er de bedste (i den prisklasse). Dog vil jeg også sige, at Sony Ericsson har personificeret Android så meget, så det bare er mere brugervenligt end jeg har set på andre producenters Android-modeller.

Der er heller ingen tvivl i min bedømmelse, når jeg følger op hvor jeg slap med X10 mini'en. Sony Ericsson Xperia X10 mini pro er en rigtig god telefon og skaffer endnu engang fuldt hus til Sony Ericsson.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro ender på 6 ud af 6 stjerner.

Gode ting:
- God slider
- volumenknapperne på bagsiden måtte evt. gerne have været nogen der sad fast på telefonen istedet for på bagsiden
- smiley’er (samt “slide”-funktionen når man skifter mellem tegn, bogstaver og tal i beskeder/mails)
- størrelsen (og at den stadig kan så meget)

Dårlige ting:
- man ikke ligesom på mange andre Sony Ericsson telefoner, kan vælge om SMS-beskeder skal vises som indbakke eller samtaler.
Se aktuelle priser på Mobilpriser.dk

Læs også:

Sony Ericsson X10 mini - lille mobil med stort format (mobiltest)
Video: Her er Xperia X10 Mini Pro
Duel: HTC Legend mod HTC Desire
Sony Ericsson Xperia X10 - middelmobil i den dyre ende (test)


Sony XPERIA X10 mini pro - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

louise 29-10-2011 19:34:47

hey jeg skal måske have den her mobil så vil spørge om noget
1: er den svær og finde rundt i og ændre hvis du skal ændre baggrund eller tlf ringetone osv.
2: lyden til musik er det helt vildt dårligt for så tænkte jeg på at jeg bare skal lade hver med at downlaode musik til den så hvis det alligevel er dårligt
3: cover kan man købe en slags taske til den min veninde's kusine har den og hun har en taske så vil gerne vide om man kan købe eller om det bare er en hun har fra en anden mobil måske:D det var det ;DD

0 0
29-10-2011 23:27:35

> 1: er den svær og finde rundt i og ændre hvis
> du skal ændre baggrund eller tlf ringetone osv

Ikke mere end andre SE'er

0 0
Maria 28-01-2011 11:01:48

Jeg overvejer at købe Sony Ericsson Xperia X10 mini pro på telmore, men kom så i tvivl om der er æøå på den der.... For på billedet på hjemmesiden er de der ikke..? Tænker lidt at det kan være fordi det bare er et billede af den origaínale telefon de har taget, men burde de ikke være der på når hjemmesiden er dansk?

0 0
29-01-2011 23:12:17

Der var i hvert fald "æ, ø og å" på den mini pro jeg købte hos Telmore i august... :)

0 0
Per Kirk 28-01-2011 10:54:09

Hej. der skrives oppe over i anmeldelsen, af de 2 herre der er testpersoner, at der er lys i tastaturet og det er kanon om natten, men hvordan tænder man det så ???
Kirk.

0 0
29-01-2011 23:14:04

Det plejer at tænde når man begynder at skrive men er lidt ustabilt :)

0 0
hannibal 14-01-2011 12:30:17

undskyld de mange stave fejl osv jeg har lavet skulle sikrve den hurtigt:)

0 0
..... 13-01-2011 22:31:57

Jeg har lige købt en X10 mini pro, men mit batteri bliver færdigt i løbet af ca.11-12 timer. Men der står i artiklen at den holder minimum halvanden dags tid. Er der nogen der ville hjælpe mig?

0 0
hannibal 14-01-2011 12:26:57

Det er klart at dit batteri bliver fædrigt hvis du ligeh ar købt mobilen fordi så pørver du den jo meget men efter du har haft den i noget stykke tid bruger du den jo ikke så meget. lige når du har købt telefonen downloader du sikkert også mange apps.

det der bruger meget strøm: når du downloader ting fra apps fra marked, når du er på nettet, når du tag billeder eller video, når du spiller.. :) men de nye mobiler bruger meget strøm. men mobilen oplader jo også meget meget hurtigt! :) (: håber det hjælp lidt, ellers bare spørg du bare..

0 0
..... 14-01-2011 15:13:52

Mange, mange tak :D
Men det lige det, jo de første 2 dage, fx. idag ville jeg gerne se hvor lang den kan holde uden jeg bruger internet O.s.v.

Den har været tændt i cirka 7 timer, og den er på 63 procent.
Er det normalt?

Ville gerne lige understreg at jeg næsten ikke har brugt den...

0 0
lulu 13-01-2011 20:09:31

som sagt er jeg glad for min xperia10 mini pro, men da jeg er vant til sony ericsson funktioner bliver man lidt skuffet..
har nogle spørgsmål
kan man ikke have alarm på mens telefonen er slukket?
kan man ikke slukke tlf mens den er i oplader, altså jeg slukker den ned men skærmen lyser stadig op..
og man kan heller ik tjekke hvilken dag og tid en sms er sendt, fx hvis tlf har været slukket og så tænder man så siger den ikke hvornår man præcis man modtog smsen og det samme for opkald hvis tlf har været slukket og der er nogen der har ringet får man ik besked på det

KAN MAN GØRE NOGET?

0 0
henri 06-01-2011 20:55:58

Hej kan denne mobil anbefales? har tænkt på at købe den

0 0
06-01-2011 21:35:10

Jeg vil da gerne anbefale den - men træerne vokser jo ikke ind i himlen.

Bortset fra prisen ville jeg i dag nok købe en Nexus S:

http://www.pcworld.dk/art/113088?a=block&i=17 e.l.

- ville dog ha svært ved at undvære det fysiske tastatur.

0 0
oliver 04-01-2011 23:53:46

Jeg har lige købt en X10 mini pro og har sendt mange sms´r og jeg kan ikke finde ud af hvordan man kan slette alle på en gang i stedet for at slette en efter en.
Er der nogen der kan hjælpe?

0 0
Henrik K 05-01-2011 00:11:23

Hej Oliver

Har du opdateret din telefon til android-versionen 2.1? Med den gamle 1.6 version mener jeg ikke man kan slette mere end en tråd af gangen. Hvis du har opdateret eller får det gjort, kan du gøre således:

Du går ind i sms-indbakken. Du trykker på venstre tast, og du får nu muligheden "slet flere". Du kan nu markere de tråde du gerne vil slette. Du kan også trykke "Marker alle" og på den måde tømme indbakken.

Håber det hjalp.

0 0
oliver 04-02-2011 15:24:34

Hej igen.
Jeg er lige kommet hjem fra ferie og har ikke set din besked før end idag. Tak for hjælpen men jeg ved ikke helt hvor jeg skal opdatere min X10 mini pro. Så jeg mangler også et svar på det problem, så er der nogen der ved hvor man finder opdateringen? :D

0 0
oliver 04-02-2011 15:24:27

Hej igen.
Jeg er lige kommet hjem fra ferie og har ikke set din besked før end idag. Tak for hjælpen men jeg ved ikke helt hvor jeg skal opdatere min X10 mini pro. Så jeg mangler også et svar på det problem, så er der nogen der ved hvor man finder opdateringen? :D

0 0
hannibal 04-01-2011 12:42:47

Hej, jeg har haft min x10 mini pro i 2 månder nu og synes det er en rigtig god mobil.. det eneste jeg ikke kan finde ud af er når man downloader spil osv fra marked så kommer det over til mobilens hukommels og jeg ville meget gerne have det over på mit hukommelsekort er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan man flytter fra telefonens hukommelse til hukommelsekort? (:

0 0
Stranger 02-01-2011 19:38:55

Hej
Jeg har lagt mærke at der findes en anden cam i foran af mobilen ... til video samtale .. men jeg kan ikke finde ud af , hvordan man kan ringe en video samtale.. er der nogen der kan hjælpe mig med det???
Tak
Khaled

0 0
Simon 14-12-2010 20:15:27

Hej..

Hvordan undgår man at de billeder man vælger som værende baggrundsbillede/tapet, bliver giga store. Jeg mener når man har valgt at billede til at være tapet, er det kun en del af billedet man kan se som baggrund?

Ikke som på alle andre telefoner hvor man kan se hele det valgte billede..

Simon

0 0
Hassaan Waseem 04-12-2010 20:16:23

Jeg skal have en ny mobil,og vil gerne prøve noget nyt. Hvad kan i anbefale til en 14 arig dreng? Valget står mellem X10 mini pro og HTC Legend.

0 0
hannibal 04-01-2011 12:45:04

jeg ville sige du skal købe x10 mini pro, men hvis du er meget på nettet, så er x10 mni pro ikke så god fordi den har en lille skærm.. (:

0 0
Christina Nielsen 05-10-2010 17:11:38

Hej. Jeg overvejer at købe en X10 mini pro, men har læst herinde at der kommer opdateringer sidst i Oktober. Nu spørger jeg sikkert rigtig dumt ;O) Men hvis jeg køber telefonen nu, er det så nogle opdateringer jeg kan hente til den tid, eller skal jeg vente med at købe telefonen?

0 0
05-10-2010 19:52:52

Du kan sagtens hente de opdateringer selv (uden at jeg dog endnu selv har prøvet ;) )

0 0
LuL 30-09-2010 16:01:57

Jeg har ladet mig fortælle, at x10 pro-udgaven arbejder langsommere end x10 mini, fordi Sony E. har måttet fjerne noget "mekanik" for at få plads til det fine tastatur i telefonen - er der hold i dette udsagn, eller er det en røver?

0 0
Kirsten Vinbeerg 22-09-2010 11:34:04

Nogen der ved, hvordan man får dateret sine egne fotos? Fint nok med geotagging (hvis det ellers virker), men vigtigere at de små dagligdags ting fungerer. Kan man oprette fils-albums med fotos? Ikke imponeret af Mini Pro, alt det som jeg var glad for på min T700 (kalender, kontaktoplysninger mulighed for flere telefonnumre, flere mail-adressser, fødselsdage, notater o.s.v.) er pist væk på Mini'en. Den er sikkert nok fin som computer, men komplet uegnet som telefon, overvejer sælge den.

0 0
LuL 30-09-2010 16:04:16

Hej Kirsten - jeg vil gerne købe en billig x10 mini pro; hvad viil du sælge for?
(:

0 0
Kirsten Vinbeerg 05-10-2010 12:01:36

Hej - jeg så småt ved at vænne mig til mini'en, men helt glad, det bliver jeg nok aldrig. jeg vil dog ikke sælge.

0 0
zippy 12-09-2010 10:40:57

Hej...Jeg er langt hen ad vejen enig i jeres anmeldelse - men, men!, MEN! Jeg synes, det er totalt vildledende, når I skriver, at lydkvaliteten 'bestemt er godkendt' for både afspiller og radio. Det er ganske rigtigt, at S-E traditionelt laver gode walkman-telefoner, men i modsætning til f.eks. K750i har X10 mini/pro IKKE nogen indbygget tonekontrol/equalizer, så man må bare nøjes med en gennemsnitlig kommunefarvet standardklang.

For at føje spot til skade leverer S-E telefonen med et par helt igennem elendige ørepropper, hvor den aktive 'højttaler' er ca. 4 mm i diameter og dermed komplet ude af stand til at levere noget, der bare MINDER om baslyd. Havde de endda været smarte nok til at sætte et stik i fjernbetjenings-/mikrofondelen - så man kunne tilslutte et andet headset dér og fortsat bruge telefonen handsfree - kunne det tilgives, men nej: de har sparet og sat mikrofon/fjernbetjening direkte på ledningen, så man ikke har nogen valgmulighed.

Tilbehørsprogrammet indeholder kun ørepropper af in-ear typen, ikke de mere åbne 'earbuds', der lyder væsentligt bedre - dvs. man kan godt købe en (meget dyrere) bluetooth-model (DS205) af denne type, men så kan man bare ikke høre radio (da det kræver en antenne i form af hovedsetledningen).

Jeg bruger musikafspiller/radio meget, og som gammel musiker stiller jeg måske en anelse højere krav end gennemsnittet om et balanceret/detaljeret lydbillede, men i objektiv sammenligning med andre headsets - ikke mindst sættet fra min gamle K750i - lyder X10 mini med det medfølgende sæt ærligt talt fornærmende dårligt!

Jeg tvivler på, at jeg ville have sat mine penge i en X10 mini, hvis jeg havde vidst dette - men det fremgår jo altså ikke af anmeldelsen, der på dette punkt virker meget overfladisk og useriøs. Så sæt lige én med forstand på musik og lyd til at vurdere lyden næste gang, ikke?

0 0
Martin Overballe 05-01-2011 10:02:12

Fuldstændig enig. Lyden er noget af det ringeste som jeg har oplevet på en mobiltelefon til dato. Troede der var en fejl på, men fik i butikken bekræftet at sådan skulle de lyde. Ville aldrig have købt telefonen, hvis jeg havde vist det

0 0
Sofie 10-09-2010 19:42:41

.. Er afbrudt, så kan det ikke koste penge, men den kan godt køre på trådløst? :)

0 0
10-09-2010 20:05:27

Ja, "Wifi" hvor den kører over din router eller et hotspot og "Datatrafik" er 2 forskellige - af hinanden - uafhængige ting :)

0 0
Sofie 10-09-2010 16:13:14

Jeg har lige fået min pro hjem, her idag og jeg må sige at det er en fed telefon! Dog meget svær at finde ud af, i forhold til min gamle Sony Ericsson. :)

Jeg har lige et spørgsmål: Når jeg har koblet min mobil op til det trådløse netværk, er jeg så sikker på at den kører på det, og at jeg derved ikke får en kæmpe mobilregning? - Jeg vil gerne være sikker, så jeg også kan surfe rundt på nettet. :D

0 0
10-09-2010 17:49:20

Tilføj den "Widget" der hedder "Datatrafik" så kan du tænde og slukke for datatrafik ved at trykke på den :) - oppe i venstre hjørne er der så et ikon der skiftevis viser afbrudt / tilsluttet :)

0 0
31-08-2010 16:39:38

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
31-08-2010 16:42:26

Upz! :o)

0 0
CorWen 31-08-2010 15:45:50

Hov glemte lige et spørgsmål...Jeg kan ikke få mit kamera til at zoome? Nogen der ved hvor man gør det henne???

0 0
henrik 10-09-2010 10:50:48

Zoomfunktionen kommer i opdateringen til Android 2.1
Er forresten en lykkelig ejer af pro - det er en fed telefon.

0 0
CorWen 31-08-2010 15:42:36

Hej.
Jeg kan se der er flere der har spurgt mht. bluetooth, men der er endnu ikke blevet svaret.
Jeg kan ikke få min X10 mini Pro til at modtage/sende filer via bluetooth. Kan det virkelig være rigtigt at det ikke er muligt at bruge blurtooth, når nu det er på telefonen???

0 0
hanne 03-09-2010 11:28:18

Hejsa

Du kan gå ind i marked og downloade bluetooth file transfer. Det har jeg gjort så nu kan jeg sende via bluetooth

0 0
Michael Tommy Andersen 12-09-2010 10:24:01

Jeg kan slet ikke finde programmer jeg kan downloade? kan du ikke lige give en mere direkte vej PLEASE, DET ER JO SKOD AT DET IKKE FUNKER!
MVH MICHAEL

0 0
12-09-2010 12:53:34

Skal du hente noget "Bluetooth file transfer" er det via ikonet "Market" på din mobil; dér har jeg hentet min...

0 0
CorWen 13-09-2010 12:24:54

Hej Michael.
Jeg har hentet et program via Arndoid marked der hedder "bunp". På den måde kan du overfører programmer, spil, billeder m.m blot ved at bumpe telefoner mod hinanden :o) Det er super smart, og det der bluetooth file transfer virker alligevel ikke. Så gå ind via dit "marked" ikon på telefonen og hent det i stedet :o)

0 0
13-09-2010 14:41:38

"Bump" med "m", må man formode!? :o)

0 0
Michael Tommy Andersen 11-09-2010 16:10:28

Kan du ikke uddybe det lidt, skal jeg gå på Sonyericssons hjemmeside, og den vej eller hvordan?
Mvh Michael

0 0
CorWen 08-09-2010 10:54:29

Hej Hanne.

Den app har jeg downloaded, men jeg kan kun bruge de filer jeg modtager hvis den anden enhed er tændt.

0 0
03-09-2010 12:13:28

Ang. bluetooth file transfer: er det billeder og lyde (men ikke sms'er)?

0 0
31-08-2010 16:39:15

Kommer vist først med opgraderingen til android 2,1 - 2,2

0 0
Allan 29-08-2010 07:39:30

Hej jeg har en x10 mini pro og er utrolig glad for den men ville hører om der er nogen som ved om man kan få t9 ordbog på nar man skriver sms på tastaturet? og så lige et minus har oplevet at folk ikke kan ringe til mig for der er ikke forbindelse til mobil selv om den 3 streger ud af 4 :-( er det kun min der er sådan eller er der andre som har det problem ?

0 0
29-08-2010 08:59:17

Umiddelbart ser det ik ud til at der er t9 når du bruger det fysiske tastatur :-/ - personligt bruger jeg det dog aldrig til sms'er...

Har aldrig oplevet at nogen ikke kan ringe til mig, men har heller ikke modtaget mange opkald i den korte tid jeg har haft mobilen :)

0 0
Ida 24-08-2010 23:05:00

Lyder til der her er folk der har styr på den lille telefon. Jeg synes det med samtaleoversigten ved sms'erne virker fint, men hvordan kan man se om en sms er afsendt? Har aktiveret leveringsrapporter, men ved ikke hvor man kan se dem? HJÆLP

0 0
25-08-2010 00:35:20

Jeg bruger både det originale sms-program samt "Handcent": i det originale sms-program er der et hvidt "v" i det blå felt ud for modtageren (hvis du har vinget "Leveringsrapport" af under indstillinger); i "Handcent" er der ligeledes et hvidt "v" i en grøn cirkel ud for afsenderen (dig) når beskeden er modtaget :-)

0 0
mette ss. 21-08-2010 23:46:13

... Er der nogle der ved, om man kan bruge sine egner høretelefoner til telefonen? :o)

0 0
22-08-2010 00:03:33

Jup :-) - det ka man (hvis de har et standardstik på 3,x mm.) :-)

0 0
Mobilsiden 22-08-2010 12:51:05

Det kan man nemlig ja :-)

Altid når der er 3,5mm standard jackstick kan man bruge almindelige høretelefoner

0 0
Mikkel F 16-08-2010 05:36:30

Jeg hører forskellen, ikke er så betydelig stor. Og det er prisen heller ikke. Men hvilken ville I anbefale? X10 mini pro, eller bare den normale X10 mini?
Mange vil nok sige pro, men uddyb gerne lidt.

På forhånd tak.
Mikkel F

0 0
16-08-2010 06:57:25

På pro'en ska du ikke på (autoriseret) værksted for at få skiftet batteri :-) - på dén har du osse et fysisk qwerty-tastatur :-) - havde Telmore pro'en hjemme i sort havde jeg købt den :-)

0 0
Musse 31-07-2010 16:29:07

Følger der ekstra covers med som det gjorde til SE x10 mini?

0 0
Mobilsiden 01-08-2010 20:24:12

Nej, der følger ikke ekstra covers med til SE Xperia X10 mini pro...

0 0
mike_wendelin 13-08-2010 16:47:22

kan man købe covers til mobilen som tilbehør??

0 0
karin 31-07-2010 13:14:54

Kan man synkronisere ordbogen med den gamle mobil ?.
Det er nok det værste når man får en ny mobil , at man skal til at stave hele tiden.
Vh Karin

0 0
camilla 31-07-2010 11:53:58

hej allesammen jeg har i dag fået x10 mini pro og det er en fantastisk mobil men min far skulle så lige tage et billede og vælge det som tapet og nu ved jeg ikke hvordan jeg får billedet væk fra tapeten igen hjælp mig tak :D

0 0
camilla 24-07-2010 11:09:09

jeg vil helt vildt gerne vide om man kan sende ting via bluetooth?

0 0
Lars 23-07-2010 11:39:24

helt igennem lækker lille telefon, men dog med et par tossede mangler.
1) Mail:
Mail klienten er meget begrænset, f.eks kan man ikke ændre SMTP port og SSL indstillinger. Jeg kan derfor ikke konfigurere den til min mailkonto hos one.com
I stedet har jeg downloadet K-9 mail fra Android market. Den virker fint, men er desværre ikke integreret i Timescape.
Til arbejdsbrug bruger jeg Roadsync. Mail, kalender og kontakter holdes konstant synkroniseret med exchange serveren. Det virker perfekt, men er heller ikke integreret i Timescape.

2) Widgets er ofte små ikoner. Derfor er det fjollet at man kun kan plecere en enkelt Widget på hver skærm. Der er rigelig plads til flere.

3) Batteritiden kunne være bedre. Med push mail aktivt og lidt WiFi brug holder den mindre end en dag. Dog skal det nævnes at jeg her dårlig dækning, det koster naturligvis ekstra forbrug. Min gamle SE P1i hold uden problemer 4-5 dage, dog uden WiFi tændt.

4)
Micro SD kortet sidder under battericoveret, men faktisk sidder det helt ude i kanten, så det er fjollet at SE ikke har lavet hul i coveret så man kan få kortet ud uden at åbne telefonen. Jeg har klaret det ved at file et lille hak i battericoveret.

5) Kameraet tager udemærkede billeder. I starten var jeg skuffet over at indstillingsmulighederne er meget begrænsede i forhold til P1i. Jeg har dog hurtigt opdaget at det er meget nemmere at betjene, og der er nem adgang via touch knapper i de fire hjørner til præcis de funktioner jeg har brug for. Jeg savner faktisk ikke de manglende funktioner.

6) Efter min mening er menu designet ret kedeligt, blå knapper overalt. Det ville være smart hvis man kunne skifte skin eller tema. Alt hvad man kan skifte er baggrundstapetet. I forhold til HTC ser det ret tamt ud.

Kan du leve med disse små mangler er det en rigtig lækker lille telefon. Har man bedre dækning vil batteritiden helt sikkert være bedre.

0 0
K. Soderberg 05-08-2010 14:31:17

Hej Lars.
Kan du fortælle mig hvordan du fik din kontaktbog i outlook synced med X10. Jeg har fået min One.com IMAP klient på telefonen, men endnu ikke min exchange. (mangler et kodeorde fra vores adm.)
Anyway. Har kæmpet som en gal med adresse bogen og lykkedes først med sim kopi (som er begrænset) og derefter med Dejaoffice som så lagde det hele dobbelt og ikke holdt mobil numre som mobil numre osv osv.

0 0
Erik M 09-09-2010 11:32:25

Hej Lars og K.Soderberg.
Jeg har lige fået x10 mine pro og undersøgte forinden ikke, om jeg kunne synkronisere som i min gamle SE c903.
Jeg har bøvlet frem og tilbage med sync, og overvejer at droppe den til fordel for min gamle tlf. Jeg har forsøgt med dette program http://www.android-sync.com/ kan dog ikke få det til at virke.. Kan se det er en måneds tid side, at I skrev her. Har I fundet en løsning?
Mvh Erik M

0 0
K. Soderberg 12-09-2010 13:30:57

Hej Erik.
Jeg har fået løst problemet delvist.
Glem alt om at synke med en normal Outlook konto. Det virker ikke.
Jeg har fået min virksomheds exchange til at køre på X10 og det funger til gengæld perfekt.
Outlook kalender, kontakter og mail synker som smør og hele herlighedsværdien er steget 200%.
Dataviz er ret godt hvis man kører exchange.
Men men men. At synke med an alm. outlook konto og kontakt gruppe kan ikke fungere. Måske med opdatering i Q4 til android 2.0.
Du kan dog komme meget langt ved at gemme dine kontakter i Excell format på din computer og oprete en Gmail du uploader det til. Derefter kan du synke din Gmail med din X10 og derved få kontakterne ind. Det er dog kun en lille fordel da fornavne, efternavne og virksomheds navne ikke oprettes ens. Den skelner heller ikke mellem mobil, fast eller arb. tlf.
Så... Jeg vil foreslå at du kaster telefonen i havet hvis du vil synke outlook og have glæde af en nem PC synk. eller... Opret det hele via SE egen pc synk.

0 0
Mikaelb 17-07-2010 16:09:23

Hvordan slår man vibrator fra ved skrivning af sms?
syntes at det er lidt træls at det brummer i bånden når man skriver smser...

0 0
morten 16-07-2010 15:19:10

hvordan får jeg coverflow på min mini pro ?
- PÅ FORHÅND TAK

0 0
Pernille810 15-07-2010 12:00:18

kunne virkelig godt tænke mig denne mobil, har desværre ikke mulighed for at se den i nogen forretninger, da der kun er demoer:(
men har lige nogle spørgsmål jeg håber i kan svare for mig.
1 - hvordan er beskeden menuen der i? kan se der er samtaleoversigt, men er der også indbakke, udbakke gemte osv?
2 - er det muligt at ændre temaer? og baggrund til et personligt billede?
Tusind tak for hjælpen

0 0
Mass 15-07-2010 14:55:03

Hej Pernille810

beskederne ligger som en samtaleoversigt, så alle de beskeder du skriver sammen med en person bliver gemt under det navn og sammen med dine svar os, så der er ingen, indbakke,udbakke og for at slette samtalerne trykker man på en knap under skamme med 4 små firkanter.... og man kan ændre tema og baggrund som man har lyst...

0 0
Stephanie 15-07-2010 17:33:19

Man kan da kun ændre tapet'et (baggrund) og ikke tema!

0 0
Mass 15-07-2010 19:25:36

ja det er så som man selv kalder det, for det som hedder tapet hvor man skifter baggrund kalder jeg jo for tema og så kan man jo selv vælge om man vil ha et billed som baggrund eller ej...

0 0
Stephanie 15-07-2010 20:42:25

Mass - Så er vi enige :-)
Henrik - Har været inde og hhente handcent sms, men man skal jo gå ind i applikationen hvergang for at bruge det. Kunne være fedt hvis det erstattede det andet :-) Beskederne er der vel ikke for "evigt" hvis jeg sletter beskeder fra den nuværende listei den originale sms mappe?

0 0
Henrik K 15-07-2010 22:03:42

Jeg tror du bliver nød til at 'nøjes' med den måde den virker på :) Jeg tror Handcent sms synkroniserer med den originale sms-indbakken. Det vil sige, at når du sletter i den originale forsvinder sms'en helt

0 0
Stephanie 15-07-2010 17:34:47

Henrik, kan man også gemme beskeder i handcent SMS? Det kan man nemlig ikke umiddelbart på den nu nemlig!

0 0
Henrik K 15-07-2010 18:47:53

Det man kan, er at få vist sms'er i en overskuelig liste for de kontakter man har haft besked-kommunikation med, men så vidt jeg lige kan se, kan man ikke gemme indviduelle sms-beskeder, men de vil for så vidt altid være tilgængelige

0 0
Henrik K 15-07-2010 17:22:20

Med applikationen Handcent SMS fra Android Market, kan man se sms'er som i en indbakke :) Den er gratis!

0 0
Henrik K 15-07-2010 11:17:32

Hej! Er der nogen der ved hvordan man sletter demo/trail programmerne? Nogen kan selvfølgelig ikke slettes, men er der så nogen der evt ved hvordan jeg får ikonerne af siderne, så der er plads til mere relevant indhold, end de irriterende spil og ligegyldige programmer...

0 0
Mass 15-07-2010 14:59:28

Hej Henrik K

Du går ind i menuen og trykker på indstillinger og så den der hedder programmer og derefter administ. programmer

0 0
Henrik K 15-07-2010 15:07:48

Ja, den kendte jeg godt, men demo/trail kan ikke slettes/afinstalleres, hvilket jeg undre mig stort over - der udover tænker jeg, at der må være en måde at skjule ikonerne på, således de ikke fylder i fanerne, HVIS de vitterligt ikke kan slettes... F.eks er der ikke mulighed for at slette Bejeweled (trail). Kan man skjule ikonet?

0 0
Mass 15-07-2010 19:17:51

Det kan være det kommer op når prøveperioden er slut om man vil købe eller slette det.. har ikke bejeweled på min fra start.....

0 0
Stephanie 14-07-2010 16:45:37

Hej.

Er der nogen der ved om man kan slette indgående og udegående opkald på tlf'en? Syntes nemlig ikke jeg kan finde nogen steder på telefonen at kunne gøre det :-(
Og mht. kamera, er det ikke muligt at ændre kameralyd og/eller helt fjerne lyden fra kameraet??
Har lige modtaget den idag og syntes den er lidt svær at overskue :-) Er nok bare ikke så teknisk. Hehe.

På forhånd tak!

0 0
Henriette 13-07-2010 15:01:11

Hej.
Er der nogen der ved, om det er muligt selv at lave opdateringen af Android til 2.1, eller er man nødt til at vente på den officielle fra SE?

0 0
Mobilsiden 16-07-2010 10:16:52

Den officielle opdatering skulle komme indenfor indeværende kvartal - og de officielle opdateringer er de eneste rigtige. Og Sony Ericsson har også lavet en rigtig god tilpasning til Android.

0 0
12-07-2010 18:03:30

Hej Mass,

Tak for svaret - men lige for at følge op. Hvor mange aktive synkroniseringer har du kørende i baggrunden? Og er du sikker på, at den er på 3-nettet og ikke bare på det gamle 2g? Hvor har du abonnement henne?

0 0
Mass 12-07-2010 19:02:27

Jeg har alle baggrunds synkoniseringerne kørende og opdater facebook og mail jævnligt og det er 3g nettet jeg er på for det er det jeg er tilmeldt via telmore... og ellers er jeg på vores et trådløs net her hjemme fra....

0 0
RAKL 12-07-2010 14:03:44

Understøtter mobilen flash eller ligger det først i Android 2.1?

Er meget i tvivl om jeg skal købe en X10 Mini Pro eller en Wildfire. Er der færre muligheder for at skræddersy X10 Mini'en som man vil end?

0 0
10-07-2010 23:36:52

Kære alle indehavere af pro'en,

Kan I fortælle mig om batteriet - er der et reelt problem med batteriet, når 3G forbindelsen er tændt? Jeg har læst flere steder, at det skulle drøne batteriet i løbet af et halvt døgn, hvis bare det er tændt uden aktive synkroniseringer, osv..

Og kan det virkelig passe, at Telmore først får den sorte i beholdning i august?!

0 0
Michael1984 11-07-2010 19:26:08

Hey yeah!

Jeg har fået samme mail fra Telmore om at der først forventes nogen hjemme i både sort og rød den 2. august... Jeg vil dog også gerne vide med hensyn til batteriet, hvis nogen kan bidrage med info...

0 0
Mass 12-07-2010 16:08:54

Hey Yeah og Michale1984

Batteriet holder meget godt syntes jeg... jeg har dagligt tændt både fpr wi-fi og 3g nettet og den holder strøm et sted mellem 2-3 dage for mig, og hvis jeg spiller meget holder den strøm i 1½-2 dage.... og hvis i ikke kan vente til august med og købe telefonene kan den købes ved online forhandler nu og hos elgiganten...

0 0
Michael1984 12-07-2010 16:35:25

Tak for svaret... :-) - det lyder rimeligt...

Jeg har altid været godt tilfreds med mit teleselvskab og venter gerne de 2-3 uger der går før de har den hjemme... Det er nu engang billigere end at købe den uden ab. hos Elgiganten... :-)

0 0
Mass 12-07-2010 17:01:50

Jeg er selv kunde hos telmore og jeg har købt mobilen ved elgiganten da jeg stod og skulle ha en ny rimelig hurtig... og jeg gav 2300 kr for den....

0 0
Michael1984 12-07-2010 17:26:39

Ja, det kan også blive en afgørende faktor selvfølgelig... Elgiganten er os løbet tør nu ifølge hjemmesiden...

0 0
Mass 12-07-2010 18:02:04

Har lige set på edbpriser.dk at der er et steder der sælger dem til 2091 kr og det er på mobilio...

0 0
Mass 10-07-2010 13:43:58

Hej jeg har nu haft min SE x10 mini pro i lidt over 1 mdr og jeg er kanon glad for den.. den bedte telefon jeg nogensiden har haft.. men der er to ting som jeg er lidt træt af..
1. kan jeg ikke få mine telefon til at modtage eller sende ting via bluetooth, er det fordi den kun kan kobles til headset og andre tilbehør??
2. når jeg modtager en mms med et billede i kan jeg ikke gemme billede i en mappe.. det eneste jeg kan med billede er at bruge dem som billede til en kontakt eller som tapet... er der nogle programmer men kan hente til det eller er telefonen bare så'n??

Men udover de ting så støtter jeg op om de 6 stjerner den har fået.. de er skam fortjent alle sammen....

0 0
hanne 03-09-2010 11:29:39

gå ind i marked og download bluetooth file transfer, så kan du sende via bluetooth

0 0
Queenspark 09-07-2010 22:52:14

Jeg var på posthuset og hente min mini pro i dag (købt hos call me :-)) og jeg er bare sååå glad for den. Synes heller ikke den er så svær at finde ud af - og det kommer altså fra en, der kun kan kalde mini pro min 3. mobil. Qwerty fungerer super og det er hurtigt at bevæge sig rundt. Menuer synes jeg er nemt overskuelige. Kan kun tilslutte mig de 6 stjerner den har fået. KØB DEN!!

0 0
09-07-2010 23:13:28

"Mindstepris 2.537,-" :-/

0 0
Mass 10-07-2010 13:39:50

Den kan købes i elgiganten for 2295,- med dansk menu

0 0
10-07-2010 19:50:41

Tak! :-)

0 0
10-07-2010 19:58:38

Den er ikke på lager i deres netbutik og heller ikke i Esbjerg, Kolding, Vejle, Horsens, Odense osv. :-)

0 0
morten 09-07-2010 18:40:05

Jeg var idag i telekæden for at se om de havde den, det havde de ikke men de havde en model man kunne prøve :)
Den blev studeret godt, og har gjort op med mig selv, at det er sådan en jeg skal ha' næste gang :-

0 0
mike_wendelin 09-07-2010 17:35:39

jeg sidder her med min nye pro og ifølge overskriften er den pro og det kan jeg på ingen måde være uenig i.. den fungere vildt godt med fysiske qwerty tastatur og den flyver frem og tilbage på nettet... den kan kun varmt anbefales.

0 0
Henrik K 09-07-2010 13:44:54

Den er sgu da for lækker... aflevér 3!!!

0 0
08-07-2010 01:06:06

...jeg synes efterhånden at Telmore har skrevet "Midlertidig udsolgt" i flere uger... :o)

0 0
Kirstine 08-07-2010 11:05:18

Har haft ringet og spurgt i tirsdags og svaret lød: sidst i denne uge eller starten af næste uge...
Men ved ikke om man skal tro på det.. :S

0 0
09-07-2010 00:20:32

Hæ hæ ;-) - tak fordi du ringede :-)

0 0
René 09-07-2010 10:04:40

hmm, har lige fået denne mail fra Telmore til formiddag.. :-(

>Tak for din mail.

>Jeg kan se i vores systemer, at vi forventer >at få Sony Ericsson X10 Mini
>Pro på lager igen omkring den 2/8-2010.

Det er godt nok lang tid at vente..

0 0
09-07-2010 11:59:34

Ja, dét er ikke løgn!

0 0
jesper w 07-07-2010 22:51:10

Der er både dansk menu og adgang til marked. det er en android mobil og selvfølgelig kan de gå på marked.

0 0
Jørgen Rokkedal Lausch 07-07-2010 20:28:28

Har xperia x10 mini og pro udgaven adgang til android marked. Dette er vigtigt, da den især skal bruges til at kommunikere med en fra udlandet, nogle apps. på marked er derfor nødvendige for at spare en del penge.

0 0
Alberte 06-07-2010 10:18:18

Jeg tænkte på om man kan få Sony Ericsson Xperia x10 mini pro med dansk menu, eller om den kun findes med engelsk menu. Eller er det noget som evt. kommer på et tidspunkt?

0 0
Mobilsiden 08-07-2010 08:42:39

Den kommer med dansk menu :-)

0 0
jesper w 04-07-2010 23:34:12

Jeg har nu en udgave af pro og jeg må sige at jeg er tilfredst med hvad jeg har nået at rode med pt.
Der skal nok lige findes de rigtige programmer til at få telefonen til at køre glat. men det er jo præcis en del af android. :O) Jeg oplever den som en god mobil.

til CP. jeg vil sige at du må være lidt forkert i byen da du bestilte denne mobil.
Det er tit jeg ikke kan overføre sms mellem forskellige mobiler. Men har fri sms så sender dem jeg evt vil gemme til en ven også tilbage igen. Det går nok.

Indstillinger er da ikke slemme. Det som jeg skal vende mig til at er at jeg nu er på dansk, hvor jeg med Hero brugte engelsk, grundet mangle fuld oversættelse. Dette mener jeg ikke jeg har støt på endnu.

Dette er en mobil til folk som ikke har brug for en stor klods. og Flere af mine "voksne" venner er nysgerrige for at se den. og de er positive. så din kommentar om den er til teenager er meget forkert.

Aner intet om mail, bruger kun gmail og det virker bare.

0 0
CP 04-07-2010 15:39:02

Ja hvad skal jeg sige, den uhæmmede begrejstring i denne artikel kan jeg desværre ikke nikke genkendende til.

For 3 dage siden modtog jeg den nye X10 mini pro, en lækker lille telefon som lover så meget, men desværre indeholder så lidt. Desværre bliver den allerede imorgen sendt tilbage til leverandøren med ønsket om at modtage en seriøs telefon.

Problemerne:
1. en rodet og uoverskuelig menustruktur - især når det gælder telefonens indstillinger, som i sig selv er utrolig begrænsede.

2. det er kun muligt at oprette én mailadresse på telefonen, hvilket gør det utrolig besværligt når man som mig har op til flere mailadresser.

3. telefonen formår ikke en så simpel funktion som at synkronisere med Outlook?!?!?

4. det er ikke muligt at overføre ens gamle sms'er til den nye tlf. - uanset hvilken model og mærke man i forvejen havde.

Telefonen er lækker, den har et super godt tastatur og den er lille. Men når den ikke formår at udføre utrolig simple opgaver og ikke er særlig intuitiv...ja så kan jeg ikke bruge den. Tror jeg bestiller en Nokia E72 istedet....

SE X10 mini/pro er til teenageren og ikke til den voksne som har brug for at have en funktionel telefon med på farten med god kalenderfunktion osv.

En lidt mere nuanceret anmeldelse ville have været rar.

0 0
Jan 14-07-2010 14:11:17

Punkt 1: eh ? ingen probs her

Punkt 3: har du ikke ret i. den er født med RoadSync app der er til MS Exchange server (dermed Outlook)

Punkt 4: du kan overføre alt fra din gamle telefon, på http://www.sonyericsson.com

0 0
K. Soderberg 05-08-2010 14:26:51

Punkt 3 passer. Man kan ikke (uden store problemer) opdatere mellem X10 Mini Pro og outlook. Enhver virksomhed med respekt for sig selv har VPN tunnel til Exchange serveren, og eller SSL certifikat er påkrævet. Det kan X10 ikek køre. Derfor kan man ikke synce direkte med sin exchange server. Desuden er kontakt bogen MEGA begrænset.
Det er en über fed mobil hvis man er teenager, men Proén er langt fra pro hvis man vil blot lidt ehvervsmæssigt med mobilen. Jeg er mega skuffet over den del, men generelt glad for en telefon med en fed touch interface. (kommer fra diamond2 så det kan kun gå den rigtige vej)

0 0
casper krog rasmussen 05-07-2010 23:33:42

hvis du vil havde en god og relativ billig mobil tror jeg at en htc wildfire ville være noget for dig den har både en god kalender men også en god menu

0 0
Mobilsiden 05-07-2010 08:19:21

Tak for din kommentar... Jeg vil sige, at nogen af de ting du pointerer i din kommentar ikke er Sony Ericsson's "fejl/mangler", men Android. Og at telefonen ikke har en god kalenderfunktion vil jeg bestemt heller ikke give dig ret i. Men Android er jo Google - og derfor fungerer den selvfølgelig optimalt med Google kalender.

0 0
Martin 03-07-2010 22:24:39

Er der kompas og accelerometer i Mini Pro? Har fundet enkelte referencer på nettet, men det er fx ikke nævnt på SE's egen hjemmeside...

0 0
13-07-2010 21:53:36

Ja, det er et godt spørgsmål. På flere sider på nettet, så står der, at den indeholder både kompas og accelerometer (og sidstnævnte er vel en forudsætning for at man kan vende skærmen 90 grader...). Men mærkeligt, at SE ikke skriver et ord om det på deres egen hjemmeside. Ikke engang i deres brugermanual.

Kan indehavere af den opklare det?

0 0
Nygaard 02-07-2010 13:31:07

Måske jeg bare skulle droppe Desire og hoppe på sådan en fætter her.. Hverken X10 eller Desire har jeg været særlig glad for, når det kommer til at skrive beskeder. Faktisk er jeg begyndt at skrive langt færre beskeder, i den tid jeg har haft disse to dedikerede touch mobiler..
Jeg vil endda gå så langt som at sige, at jeg længes efter et fysisk tastatur igen!

0 0
Martin 02-07-2010 13:55:07

Jeg havde en Desire i 4-5 dage, så kunne jeg ikke længere holde ud at bruge den pga. det manglende tastatur. Jeg har i forvejen en Nokia E71 med et rigtigt godt QWERTY keyboard.

Faktisk vil jeg vove den påstand at touchtelefoner overhovedet ikke dur til seriøst brug, hvor seriøst brug i dette tilfælde er defineret ved

0 0
Martin 02-07-2010 13:57:41

Nå, fik sendt besvarelsen før tid!

... er defineret ved at skrive større tekstmængder. Fx arbejder jeg i en terminal på en fjerncomputer, og det var helt umuligt på Desire, slv om telefonen ellers i sig selv var rigtig god.

Så jeg forstår godt at du længes efter et fysisk tastatur!

0 0
Mobilsiden 02-07-2010 13:32:39

Personligt er jeg heller ikke glad for sms-beskeder på hverken X10 eller Desire - synes ikke tastaturet ligger godt (til min fingre).. Men det er så meget smag og behag...

Tag evt. forbi en forhandler og prøv at se hvordan du synes tastaturet virker i dine egne hænder...

0 0
mike_wendelin 02-07-2010 12:54:36

Super god anmeldese jeg er nu blevet endnu glader for at jeg har bestilt min pro...

0 0
casper krog rasmussen 05-07-2010 23:30:52

du skulle havde bestilt en wildfire

0 0
Mobilsiden 02-07-2010 13:31:15

Godt at høre - håber du bliver glad for telefonen :-)

0 0
Kirstine 02-07-2010 12:54:05

Tusind tak mobilsiden! I er simpelthen for seje! :D
Dog har jeg et spørgsmål angående skærmen. Får den let ridser? For der følger jo ikke sådan en beskyttelsesfilm med som på "mini'en".. :)

0 0
Mobilsiden 02-07-2010 13:34:14

Skærmen på både X10 mini og X10 mini pro har jeg i testperioderne haft liggende i tasker, lommer osv. op og ned ad nøgler uden det ses...

Jeg udsætter altid telefonerne jeg har til test for det samme jeg gør min egen private :-)

Og ja - indtil videre intet at se :-)

0 0
Mass 12-07-2010 17:05:17

Hej
Min SE x10 mini pro har fået lidt overfladisk lommeridser.. så jeg kan ikke forstå hvordan din ikke har fået det i test perioden....

0 0
Morten 02-07-2010 12:35:02

I skriver, at der er direkte adgang til ÆØÅ på tastaturet. Kan i ikke tage nogle billeder af den testede telefon, så vi kan se, hvordan de har pladeret disse bogstaver.

0 0
mike_wendelin 02-07-2010 13:13:15

jeg syntes også det kunne være rigtig fedt hvis i ville ligge nogle billeder ind af den det ville være dejligt...

0 0
Mobilsiden 02-07-2010 13:30:10

Der kommer billeder ind ihvert fald senest manda (måske før). Det er pga. sommerferie vi ikke lige har haft mulighed for det i dag :-) Beklager...
Men kan sige så meget, at hvis du tager tastaturet på compturen så passer det med de sidder hvor ;, :. og tasten ved siden af Alt Gr. er... Håber det var en hjælp indtil billederne er klar :-)

0 0
mike_wendelin 06-07-2010 18:48:13

er billederne kommet jeg kan ikke finde dem..?

0 0
Mobilsiden 09-07-2010 13:40:06

Så er der endelig et par billeder på :-D

Beklager ventetiden... Tekniske problemer og sommerferie er kommet på tværs :-(

Men bedre sent end aldrig :-D

0 0
Morten 02-07-2010 12:37:42

Inden andre kommer med kommentarer: På mit tastatur er d og c åbenbart byttet om. Jeg mener naturligvis "placeret" og ikke "pladeret".

0 0
morten 02-07-2010 11:51:18

Endnu en gang en vellykket test fra jeres side. :)
godt at i/ du er gået ned i detaljer med qwerty keyboardet (Y)
før var jeg i tvivl, men nu er jeg sikker.. jeg SKAL ha' mini pro!
- tak mobilsiden, jeg elsker jer ;)

0 0
Mobilsiden 02-07-2010 13:30:51

Tak for de pæne ord :-)

Og QWERTY-tastaturet er jo den HELT store forskel fra den almindelige mini - så derfor skulle der jo fokus på det :-)

0 0

Om brug af cookies