Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson Z770i (Produkttest)

Sony Ericsson Z770i (Produkttest)

Fed sammenklappelig 3G mobil med lille udvendig skærm og Turbo 3G.

Design

Sony Ericsson Z770i er en klaptelefon, der i formen er forholdsvis firkantet, men med rundede kanter. Materialet er i lækkert børstet stål, og man føler virkelig, der er kælet for materialet, hvilket også gør, at den ligger super godt i hånden.

Z770i kommer i de tre farver vogue red, graphite black og exquisite gold. Førstnævnte blev testet af Mobilsiden.dk

Mobilen har en udvendig skærm, hvorpå der bl.a. vises, hvem der ringer, og hvem man modtager SMS'er fra. Derudover kan man også se klokken i det udvendige display, samt hvor meget batteri der er tilbage. Den udvendige skærm kan desuden fungere som et lille spejl, så man kan tjekke, om der lige sidder et lille stykke birkes tilbage efter morgenens rundstykker.

Den indvendige side af mobilen er holdt i en mørkere grå farve, som matcher super til den udvendige farve. På den udvendige højre side af mobilen er der dedikerede volumentaster, hvormed lyden ved indkommende opkald (eller musikken) kan justeres.

Den indvendige skærm er på hele 2,2 tommer, og skærmen viser utroligt tydelige og skarpe billeder eller tal.

Det er utrolig let at navigere i menuen, og opbygningen er meget let overskuelig. Intet er længere væk i menuen, end at det hurtigt kan hentes frem. Tasterne er meget lette at finde ud af, og sms-skrivningen går særdeles stærkt.

Funktioner

Z770i er en dejlig klaptelefon, som har en intern hukommelse på 32 MB med mulighed for udvidelse via M2 kort, og den har desuden bluetooth.

Mobilen har et kamera på 2 megapixels med 2,5 digitalt zoom. Den tager nogle gode skarpe billeder, som kommer til bedst udtryk på mobilskærmen. Desuden kan man også filme med mobilen, hvilket jeg har gjort stor brug af. Lyden var overraskende god, om end billedet ikke var helt i top.

Sony Ericsson 770i er ingen smartphone, men alligevel har den et ret hurtigt internet, idet den har Turbo 3G. Via dette kan du hurtigt tjekke din email, hvis du er på farten. Du kan desuden få adgang til web, email, (Hotmail, Yahoo etc). direkte på mobilen. Sidst men ikke mindst har Z770i FM-radio, så du kan høre lidt musik, når du er på vej til arbejde, universitetet eller lignende.

Konklusion

Når alt kommer til stykket, er Z770i en ganske okay mobil med en del funktioner. Den har et flot måske lidt maskulint udseende, og er lavet i lækre materialer.

Er man på jagt efter en mobil fra Sony Ericsson, som udgør disse karakteristika, er Z770i mobilen, man skal have.


Sony Ericsson Z770i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies