Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson Zylo - den nyeste Walkman-telefon (mobiltest)

Sony Ericsson Zylo - den nyeste Walkman-telefon (mobiltest)

TEST: Sony Ericsson Zylo er det nyeste skud på stammen i den populære Walkman-serie. Mobilsiden.dk har testet den.

Zylo er den nyeste af Sony Ericssons Walkman-telefoner, og henvender sig efter min mening til det helt unge segment. Zylo kunne nemt være den første mobiltelefon.

Zylo er en mobil, som rent designmæssigt ikke gør det store væsen af sig. Det er en slidertelefon, i en lomme- og taskevenlig størrelse, der fåes i tre forskellige farver. Vi har haft den lyserøde til test.

Den minder på mange måder om W705 og Hazel, dog virker sliderfunktionen og telefonen generelt billigere end f.eks. på Hazel.

Brugerfladen er som den kendes fra Sony Ericsson telefoner. Den kører deres eget styresystem, og det fungerer rigtig godt og er meget brugervenligt.

SMS-beskeder

Jeg synes ikke Zylo er særlig god at skrive på, da tasterne føles meget legetøjsagtige. Specielt tasterne 1, 2 og 3 synes jeg ikke er så gode at skrive på, slet ikke når det skal gå lidt stærkt.

Men kan man forenes med tasterne, så skriver man med T9-tastatur, og har muligheden for at få beskederne vist både i almindelig "indbakke" eller som "samtaler".

Det er dog min egen personlige mening, for har også haft telefonen med steder hen, hvor folk har reageret anderledes på tasterne end jeg selv har. Så det er smag og behag.

Kamera

Denne telefon er ikke en kameramobil, men en musikmobil - derfor skal man heller ikke købe den, hvis kameraet er vigtigt. Den er udstyret med et 3,2 megapixel kamera, som tager okay billeder under de rigtige lysforhold.

Der er ikke blitz eller LED-lys i telefonen og jeg har også under denne test haft størst succes med udendørsbilleder.

Jeg synes dog bestemt, at kameraet er godkendt - og tager nogle ganske fine billeder.

Billeder taget med Sony Ericsson Zylo

Walkman-delen

Zylo er, som tidligere nævnt, en Walkman-telefon og lever fuldt ud op til de tidligere Walkman-telefoner på musikdelen. Der skal få klik til - og så er du godt i gang med musikken, og stort set alle formater understøttes bl.a. Mp3, WAV, WMA, M4A, E-AAC og HD FLAC.

Musikafspilleren har en masse features og er utrolig brugervenlig. Der er også mulighed for at udvide hukommelsen med et microSD-kort på op til 16GB. Så der er rigelig med plads til musik på farten.

Er man af den mening, at der mangler plads til mere musik, så er Zylo også udstyret med en rigtig god radio - der nemt fanger FM-signalet.

Musikdelen fungerer til UG - og ja, der er ikke rigtigt en finger at sætte på denne del. Dog er headsettet et minus, da stikket ikke er et 3,5mm jackstick, men det klassiske Sony Ericsson stik. Det betyder, at du ikke kan tilslutte dit eget headset direkte i mobilen.

Batteri

Batteriet er en af fordelene ved Zylo, og her mærker man virkelig forskellen på store touchskærmstelefoner. Zylo kan snildt holde batteri i 3 dage.

Dette er uden det store internetforbrug, men dog med almindeligt forbrug af samtaler og SMS-beskeder.
Konklusion

Sony Ericsson har med Zylo lavet en rigtig god standard Walkman-mobiltelefon til næsten ingen penge, og beviser endnu engang, at de bare kan det med musik i mobiltelefoner.

Zylo er ikke en internet-mobil, men det fungerer, og er især henvendt til dem, som ikke har det store behov, men stadig godt kan lide at tjekke ting på mobilewebsites en sjælden gang.

Walkman-delen i Zylo gør bare, at man føler man får endnu mere for pengene med denne telefon.

Pris og alt taget i betragtning, så ender Zylo på 5 ud af 6 stjerner.

Plus'er og minus'er

Tre gode ting ved Zylo:
+ Musikdelen
+ Fede “genveje” på hjemmeskærmen bl.a. til Facebook m.m.
+ God batterilevetid

Tre dårlige ting ved Zylo:
- Mangler et USB-stik i æsken til overførsel af billeder m.m.
- Manglende 3,5 mm jackstick
- Tasterne er meget legetøjsagtige


Sony Ericsson Zylo - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Wanker 29-04-2012 12:53:58

Findes der en opdatering til denne mobil.. Jeg har haft den længe, så?

0 0

Om brug af cookies