Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Xperia Z3 Compact: Den bedste mini nogensinde [TEST]

Sony Xperia Z3 Compact: Den bedste mini nogensinde [TEST]

Anmeldelse: Håndværker, atlet eller ballerina? Uanset hvem du er, får du store oplevelser med Sony Xperia Z3 Compact.

Androidmobiler fås i alle størrelser. Uanset hvorvidt du er til Small eller XXX-Large, er både Samsung, HTC, LG, Huawei og flere villige til at tilbyde en mobil som kan matche netop din klør fem.

Øverst i hakkeordenen er naturligvis topmobilerne som gradvist, men sikkert er vokset fra de mindre hænder til store, kraftige og udstyrspakkede mastodonter. Selv den store Android-rival, iPhone 6 fra Apple, er svulmet op og kan nu også blive en udfordring for de mindste hænder.

Se også: Sony Xperia Z3 Compact - første smugkig [WEB-TV]

Allerede for to år siden indså Samsung og HTC at det ikke er alle der har behov for en stormobil - og mini-klassen blev til. Resultater som Samsung Galaxy S4 mini eller HTC One mini, delte mange af storebrors funktioner, men kendetegnende for dem alle, er at ydelse og kvalitet led under miniaturiseringen.

I januar 2014 sluttede kompromiserne.

Sony indså at der var et marked, hovedsagligt dækket af Apple med deres diminutive iPhone 5(s), og at det var på tide med en Android-topmobil i kompakt format. Sony Xperia Z1 Compact blev til.

Læs også: Sony Xperia Z1 Compact - Muskelmobil i kompaktklassen [TEST]

Succesen udeblev ikke. Den muskuløse minimobil blev mere populær end Sonys større og dyrere flagskibe i Z-serien, faktisk har den siden introduktionen boblet nær toppen af mobilsiden.dks månedlige top 10, kun overgået af Apple og Samsungs mest populære mobiler.

Og nu er den her i en to komma nul’er, døbt Sony Xperia Z3 Compact. Opmærksomme læsere vil nok undre sig over springet fra Z1 til Z3 navnet, men forklaringen skal nok findes i lanceringsdatoen som faldt samme dag som storebror Xperia Z3.

Men nu er den her, forhåbentlig klar til at løfte lille Z1 Compacts tunge arv.

Størrelsesmæssigt minder Z3 Compact mest om en iPhone 5S iført et cover.
Størrelsesmæssigt minder Z3 Compact mest om en iPhone 5S iført et cover.

Specifikationer Xperia Z3 Compact

Mål: 127 x 64,9 x 8,6 mm, 129 gram
Skærm: 4,6” HD display, 320 PPI
Ydelse: Snapdragon 801, 2,5 GHz quad-core, 2GB RAM
Kamera: 20,7 megapixels 1/2,3” RS-sensor med f/2 G-optik, dual flash og 4K video, 2,2MP front kamera
Lager: 16GBGB + micro-SD op til 128GB
Batteri: 2600 mAh
Software: Android 4.4.4 KitKat
Netværk: 2G,3G, Cat 4 LTE
Øvrigt: Frontvendte højtalere, IP68 vandtæt over en meters dybde. Fås i sort, hvid, orange og grøn.

Når skærmen slukkes, kan man snildt forveksle Z3 Compact med sin forgænger. Både design og mål er nærmest uændrede, eneste mærkbare ændring er tykkelse og vægt, hvor Sony har formået at barbere en millimeter af profilen samt 9 gram af vægten, som nu lander på 129 gram.

Vægtreduktion er dog ikke uden omkostninger, for aluminiumsrammen er nu vraget til fordel for en plastkonstruktion. Det gør Sony Z3 Compact en anelse mindre stiv, men til gængæld agerer plastrammen som støddæmper i tilfælde af tab. Denne mobil frygter derfor ikke knubs.

Støv og vandtæthed er igen at finde, men denne gang er det en IP-68 certificeret skal der omgiver mobilen. Det betyder at Z3 Compact nu også er støvtæt, mod tidligere bare støvafvisende. En nuance der bidrager yderlige til Z3 Compacts evner som håndværkermobil.

Designet matcher dog ikke den dyrere Z3’s studie i glas og aluminium. Det er stadigt en finelektronisk sandwich af hærdet glas, men hvor Z3’eren er raffineret, satser Compact mere på det robuste.

Læs også: Sony Xperia Z3: Endelig fuldkommen [TEST]

Og det er en god ting. Det kompakte vandtætte og robust ydre kvalificerer Z3 Compact til at være den perfekte kompagnon til alt fra løbe- til sejlture.

En konsekvens af det vandtætte ydre er at porte til micro-USB, nano-SIM og microSD kort skal dækkes af en vandtæt låge. Det skaber dagligt kvaler ved opladning, da det kræver lidt fingersnilde at dirke lågerne op. Man kan i stedet ty til en magnetisk lade-dock, men den koster ekstra og der er heller ingen mulighed for trådløs opladning.

En andet lille irritationsmoment er volumenknappen, som er endnu mere mikroskopisk end hos forgængeren. Man vænner sig til den, men også her kræver det finmotorik, som sjældent er i overskud under eksempelvis løbeturen.

I hverdagen er de små hager hurtigt glemt, især så snart den 4,6 tomme store HD-skærm blændes op. Sony skal her bifaldes for at formå at integrere en 0,3” større skærm uden at øge målene.

Alle kan betjen Z3 Compact med en hånd
Alle kan betjen Z3 Compact med en hånd

Skærmstørrelsen på 4,6” rammer plet: den giver nemlig en tilpas stor flade til Android-apps. Det skaber ekstra luft til knapper og ikoner som tidligere kunne være svære at ramme på den mindre skærm. I brug føles Z3 Compact ikke længere som en mini-mobil, men rettere som et kondensat af stormobil-oplevelsen - perfekt til enhåndsbetjening.

Selve skærmen arver samme HD-opløsning som i forrige udgave og står skarpt, selvom den ikke kan bryste sig af en tårnhøj opløsning. Farver er rigelige, men generelt for blålige, hvilket der heldigvis kan rettes op på inde i indstillingerne.

Se også: Sony Xperia Z2 overlever havets dyb

Som en mobil henvendt til mere aktive brugere, er læsbarhed udendørs kritisk og Z3 Compact skuffer heller ikke her. Kontrasten er godkendt, men den rekordhøje lysstyrke og brede betragtningsvinkler gør displayet let at tyde, selv i fuldt solskin.

Til billedsiden følger nu ikke bare en, men to, højtalere der medbringer et stereo-lydbillede til film og spil. Lydtryk og lydkvalitet matcher ikke hvad lydspecialisten HTC One (M8) formår, men det er et kæmpe løft fra forgængerens tynde og fejlplacerede mono-højtaler.

Sonys nye lommekraftværk tilbydes i de selvskrevne sorte og hvide varianter, men nu også i smaragdgrøn eller Ferrari-rød (som Sony på mystisk vis har døbt orange).

Den ene af de to stereohøjtallere gemmer sig i bunden
Den ene af de to stereohøjtallere gemmer sig i bunden

Bonsai-mobil siger 'Banzaï!'

Ferrari-farven klæder Z3 Compact. For der kan drages mange paralleller til mærket bag den iltre hingst. Z3 Compact er nemlig en fuldblods-racer gemt i en kompakt to-sæders.

Mekanikken består i en 4-cylindret quad-core Snapdragon 801, der rammer 2,5 GHz i omdrejninger, et boost på 14% i forhold til Z1 Compact. Sammen med allernyeste Androidversion som styresystem og 2GB RAM, støder Z3 Compact aldrig i opgaver den ikke kan håndtere i højeste gear.

Selv de tungeste hjemmesider leveres prompte og selv multitasking giver sjældent ventetider. Selv tunge 3D-spil som XCOM eller Real Racing 3 bliver omsat til flot og flydende grafik

Bag den potente ydelse er to greb: den ene er at Sony parrer den potente mekanik med et display med 720p opløsning. Det betyder at færre pixels skal renderes og de mange hestekræfter får derfor frit spil.

En anden del af æren tilfalder Sonys software-ingeniører, de har været grundige med optimeringerne, ligesom i Z3, hvilket igen sikrer et yderligere kraftoverskud.

I forhold til Z1 Compact er batterikapaciteten øget med 9%, ikke meget, når skærmarealet samtidig vokser med 20%. Det betyder dog ikke at Sony nye Compact skuffer, Ferrari-lignelser bryder sammen når vi taler driftsøkonomi.

Den nye Snapdragon 801 er nemlig langt mere mådeholden med strømforbruget, især under standby. Der ræses nu hurtigere til vågeblus når mobilen ikke er i brug og det forbedrer levetiden markant.

Sony lægger desuden et grundigt stykke optimeringsarbejde for dagen, og praler selv med, at Z3 Compact byder på 2 hele dages driftstid. En påstand der ikke er langt fra virkeligheden.

Læs også: Sony Xperia T3 - Storslank mellemklasse [TEST]

Er man omhyggelig med ikke at øsle batteriet væk på 3D-spil eller 4K-videooptagelser er det muligt at hive to dages almindeligt brug ud af mobilen. Noget af en bedrift i kompakt-klassen. Er spil og spas i højsædet kan batteriet dog lænses for strøm på omtrent 4½ timer - en væsentlig forbedring i forhold til Z1 Compact.

Sonys oplader går desuden fra 0 til 60% på en time og kan derfor hurtigt sikre strøm til resten af dagen.

Til web og streaming på farten er Z3 Compact fuldt 4G LTE kompatibel. Den kobler sig villigt på det hurtige netværk og sikrer generelt god dækning. Samtalekvaliteten kan der heller ikke udsættes noget på, om end lidt højere samtalevolumen ville være gavnligt udendørs.

Frisk og praktisk software

Som hos storebror Xperia Z3, er det en forholdsvis fersk variant af Android, Sony tilbyder. Ikoner og menuer er dog opdateret til et mere tidsvarende look og især de forstørrede ikoner skaber overblik.

Brugergrænsefladen læner sig generelt tæt op ad Googles egen, dog krydret med en stribe anvendelige Sony-features. Man kan ty til dobbeltprik for at vække telefonen og slukke-menuen tilbyder nu både skærmoptagelse og skærmdump.

Sonys widgets har jeg mindre til overs for. Jeg kan godt forstå, at Sony gerne vil sælge både film og musik, men det behøver ikke at fylde forsiden. Det tager dog kun et langvarigt klik at fjerne.

Langt mere praktisk er derimod de såkaldte ’små apps’. Det er applikationer som kan svæve ovenover andre programmer ved et tryk på multitasking-knappen. Med dem kan widgets og små apps som lommeregner, kalender eller timer svæve indover og man slipper for at jonglere mellem applikationer.

Selve menuer og indstillinger er logisk udtænkt, og vigtige interface elementer som tastatur eller hjemmeskærme tilbyder en høj grad af tilpasning. Der kan vælges mellem en stribe forskellige temaer så ens Compact kan blive ens egen. Tastaturet er langt mere træfsikkert i det større 4,6” format, og kan yderligt parres med glidende swype-bevægelser, talrække og flere temaer.

Sonys Lifelog app er som skabt til Xperia Z3 Compact. En lille indbygget processor holder styr på dagens aktiviteter og sammenstykker dem til et dynamisk scrapbook over dagens forløb og kalorieforbrug. Lidt for navlebeskuende vil nogle mene, men til selftrackere er app’en både velformet, intuitiv og tærer nærmest ikke noget strøm.

Musik og videoafspiller bygger begge på Sonys mangeårige erfaring inden for bærbar lyd og billede. Begge leverer et godt overblik over det lokale indhold samt mulighed for at streame musik og film. En indbygget equalizer kan justere lyden efter smag og samtidig understøtter Z3 Compact et dedikeret headset som sikrer støjreduktion – uden brug for eksternt batteri.

Med Z3 generationen introducerer Sony DSEE HX, en optimering af lyd fra komprimerede kilder, som eksempelvis YouTube-videoer. Den dynamiske komprimering genskaber nogle af de forsvundne detaljer og leverer et lydbillede som er mere tro overfor original-indspilningen. Integration med YouTube er generelt i højsædet for Z3 Compact understøtter også streaming direkte til Youtube.

Udover Youtube udbygger Sony også samspillet med deres egen PlayStation 4. Via en dedikeret attrap med klemme og sugekop, kan man montere Z3 Compact til ens PS4-kontroller og afspille PS4-spil direkte på den lille skærm. Det udvider dermed ens PlayStations aktionsradius gevaldigt, så GTA eller Assassins Creed ikke længere er bundet til stuealteret.

Playstation streaming er endnu ikke klar til brug, men en PS4-opdatering i november vil aktivere funktionen.

Kamera: bedst til bodegaer

Det er et ambitiøst kamera Xperia Z3 Compact huser. Den 20,7 megapixel stærke sensor hamler op med hvad moderne spejlrefleks kameraer byder ind med – i hvert fald på papiret. Samtidig sørger en lysstærk f/2 optik for glimrende natteoptagelser.

Som hos Z3 leverer de højopløste billeder lidt mindre, end hvad det lovende kameramodul lover. De allerfineste detaljer er udviskede, og i stedet erstattet af en hårdhændet efterbehandling. Det er dog stadigt en forbedring i forhold sidste generation, og med lidt fintuning kan der printes billeder i plakatstørrelse.

Det er muligvis også af denne grund at Sony vælger at reducere opløsningen til 8MP som standard. Med den neddroslede opløsning fordufter unoderne. Det åbner samtidig for avancerede funktioner som HDR, defokusering og panorama eller sjove indslag som AR-kamera hvor dinosaurer eller nisser kan krydre motivet.

Men det er især i mørke at Z3-kameraet stråler. Den lysstærke optik suger godt med lys og kan sikre brugbare resultater, selv i mørke gyder og brune bodegaer.

På videofronten er Sony Z3 også med helt i front. 4K-optagelser er detaljerige, men fylder samtidigt hurtigt op i det begrænsede lager på 16GB. Man finder ingen HDR mikrofoner i Z3 Compact, men man kan ty til et tilkøbt STM10 mikrofon som kan tilføje et professionelt lydbillede til videoentusiasterne.

Sony’s foto-app er enten gal eller genial. Enten kan man overlade al kontrol til dens ’bedste auto’-mode hvor den sjældent rammer ved siden af og nemt kan fintunes med en række filtre. Derefter tilbyder Sony ubegrænset sky-lagring til alle ens billeder – men ikke ens film, der ellers hurtigt fylder op.

Alternativt kan de mere kreative fotografer, slå sig løs i de mange del-apps som hver styrer deres funktion. Her er blandt andet manuel mode, defokusering, panorama, 4K eller burst-modus, og her bliver det hurtigt uoverskueligt og tungt at navigere mellem funktioner.

En håndværker i civile klæder?

Selvom Sony ikke markedsfører Z3 Compact som en decideret håndværkermobil, er den værd kort at vurdere som hårdfør telefon.

Z3 Compact er nemlig velekviperet til hårdfør brug: IP68-certificering sikrer markedets bedste vand- og støvtæthed, mens den kompakte plastkonstruktion er yderst robust. Gemt inde i indstillingerne finder man desuden en handske-modus der gør skærmen mere følsom overfor handskeklædte fingre.

En glimrende lysstærk skærm af hærdet glas fuldender billedet, og Xperia Z3 mangler derfor bare et stærkt cover til at indtage landets byggepladser.

Det fornuftige valg

Sony fortjener ros, i Z3 Compact formår de at klemme storskærms-oplevelse i en relativ lille mobil. Displayet er lige nøjagtigt stort nok til, at man ikke længes efter større mobil – men i modsætning til stormobilerne kan den finde plads i selv den strammeste jeans-lomme.

Dermed er Z3 Compact en væsentlig forbedring i forhold til forgængeren, hvis skærm stadigt tilhørte mini-genren. Og ligesom forgængeren er den stadigt selvskreven til det aktive folk - der findes ikke den mobil, som er bedre egnet, til sports-apps som Endomondo eller Strava.

Sammenholder man det med det vandtætte ydre, den eksemplariske ydelse og maratonbatteriet kan Z3 Compact glæde mange.

Eneste fejlskud hører til småtingsafdelingen: designet er ikke nær så gennemført som hos storebror Z3, kameraet kan stadigt bruge et par tweaks og opladningen kræver et dagligt finmotorisk negle-indgreb for at lirke opladeporten op.

Men hvor Z3 taler til hjertet, taler Compact til hjernen. Det er svært ikke at blive overbevist, af den rå mængde praktisk anvendelighed som Z3 Compact besidder - og så er den billigere.

Se også: Vind Sony Xperia Z3 - Sonys fuldendte flagskib [KONKURRENCE]


Sony Xperia Z3 Compact får derfor, ligesom Xperia Z3, topkarakter: 6 ud af 6 stjerner.
Det betyder mobilsiden.dks karakterer

Find den bedste pris på Sony Xperia Z3 Compact på mobilpriser.dk.

Z3 Compact får salgstart i Uge 40.

Fordele:

  • Kompakt stormobil
  • Glimrende ydelse og batteri
  • Hårdfør og praktisk
  • Vand- og støvtæt
  • Godt kamera

Ulemper:

  • Savner aluramme fra Z1 Compact
  • Vandtætte låger besværlige ved opladning
  • Kamera skuffer i højeste opløsning

Hvad er din bedømmelse?

Sony XPERIA Z3 Compact - billigste pris fra 897kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Susanne Nielsen 20-02-2015 10:35:23

Jeg blev selv lokket til at købe denne mobil på baggrund af ovenstående gode anmeldelse. Men pas på. Denne model har en alvorlig fejl. Den revner af sig selv. Jeg havde min telefon i cover - naturligvis. Havde ikke stødt eller tabt den. Den eneste påvirkning var temperaturforskel mellem inde og ude på en almindelig dansk vinterdag - mobilen var i min taske og var revnet da jeg kom hjem . Skærmen var fuldstændig krakeleret og min reklamation er lige blevet afvist af Telmores værksted.

1 0
Sadie Jessen 13-12-2014 20:02:05

Jeg er den uheldige ejer som har en Sony Xperia Compact z3, hvor bagskærmen er krakeleret, nede fra højre hjørne af bagsiden. Den en næsten lige købt og er ikke brugt i 3 uger. Den er aldrig tabt eller stødt eller lignende. Pludselig ville den ikke starte op. Viste ved næste forsøg "rødt batteri". Inden da havde der været mindst 70 - 75% strøm på. Derefter blev telefonen meget varm. Efter den var kølet igen startede bag-glasset med at slå en revne, og bag-glasset føles som om det "bulede ud" og derefter fortsatte det med at revne. Den blev indleveret til vores lokale forhandler, som sendte den ind til værkstedet. De skriver nu tilbage at de ikke vil lave den, da de mener den har fået et slag i glasset. Hvilket jeg ved den ikke har. Jeg er total uforstående over for den behandling og service jeg har fået, og håber det beror på en fejl. Øv skulle bare ud med min store skuffelse over min nye telefon og Sony's service. Der skal siges at min datter fik en tilsvarende telefon,samme dag som mig. Den fik også en revne i bagglasset, da den lå på bordet. Den har de repareret, uden beregning, da det kun er "en enkelt revne" Kan se vi desværre ikke er de eneste, så håber Sony finder en løsning på mit og andres problem snarest.

6 0
Chester 13-11-2014 12:22:57

Den har kun 16gb intern hukommelse - er det et problem når man kan putte et hukommelseskort i?
Jeg har læst andetsteds, at den eksterne hukommelse stadig ikke kan bruges på lige vilkår som intern - at man ikke kan installere apps fuldt ud på et hukommelseskort, og man derfor hurtigt kommer i problemer pga. de kun 11 tilgængelige gb. Det troede/håbede jeg faktisk var et problem der havde løst sig for længe siden. Er der nogen som har telefonen, som kan belyse det for mig?

0 0
Peter 12-11-2014 07:08:06

Kort anmeldelse i forhold til HTC One S. Ones S har bedre design, de fysiske knapper er at foretrække, SWknapper spilder plads. Bedre dækning på mobil og WiFi er meget tilfredstillende.
Mit nederste flap lukker ikke korrekt - tlf sendes retur som DOA (siger Goblue) så slipper for reparation og ventetid.

0 0
gitte 04-11-2014 15:19:35

Hej Mads. Har desværre også en telefon hvor bagsiden er gået i stykker, dog efter 6 dage... Har I fået den byttet? De vil have mig til at betale for reparationen af telefonen, og det synes jeg nok er lidt urimeligt.

6 1
Sadie Jessen 13-12-2014 20:06:12

Hej Gitte. Hvad endte det ud med. Tog de reperationen uden at du om til at betale? Jeg har en lignende sag igang lige nu. Trælst.
mvh Sadie

0 0
Mads B. 21-10-2014 17:06:46

her er et link til indsamlede oplysninger angående skærm på Z3 og Z3 compact

https://docs.google.com/a/cmshome.net/forms/d/1TbzuItq2xFDTS7iXX_mpiXN0MEINdA521bJkWaPlPRk/viewanalytics

2 0
Mads B. 10-10-2014 05:57:57

På min kærestes sony Z3 compact revnede bagcoveret men hun sad med den i hånden... den er 4 dage gammel og har aldrig været tabt eller trykket...... telefonen begyndte at knirke, hvilket hun undrede sig over, så hun slukkede den, men den knirkede videre, da hun vender den var den ved at lave bagsiden til mosaik :-(

2 0
Sadie Jessen 13-12-2014 20:04:33

Hej. Hvad endte det ud med? Fik hun den lavet på garantien? Jeg er igang med at klage over at de ikke vil reperere min tlf under garantien, da det ikke kun er en enkelt revne. Men jeg planglægger at klage videre i systemet. Så det kunne være fint at vide hvordan det gik hos jer.
Mvh Sadie

0 0
Birger 09-10-2014 21:19:17

Vil lige høre om skærmen er stærker på Z3 compact end
den er på Z1 compact, har haft en Z1 compact i 4 månder og skærmen er revnet to gange. Kan sempelhen ikke forstå at man ikke kan få en smartphone der han holde til noget.

3 0
Thomas Schmidt 03-10-2014 16:16:54

Min kom også i morges og efter et par timer med den er jeg stadigvæk begejstret!!!

0 0
Per Kock 05-10-2014 16:51:13

Hej Thomas.
Må jeg spørge dig hvor du har bestilt din?
Jeg har forudbestilt min på El-giganten.dk d. 23/9.
Har pr mail spurgt El-giganten flere gange hvornår jeg kan forvente at min bliver leveret.
Så sent som idag d 5/10 fik jeg en mail fra dem at den (godt nok ubekræftede) dato nu er 27/10.
Det svarede jeg selvfølgelig at det var dybt utilfredsstillende. :-(

0 0
Christian 03-10-2014 15:45:12

Har lige fået en Xperia Z3 Compact ind af døren. Den er lækker og størrelsen er helt perfekt og skærmen er fantastisk klar. Så bare glæd jer til dem som også har bestilt sådan en :-)

2 0
Per Kock 05-10-2014 16:52:19

Hej Christian.

Må jeg spørge dig hvor du har bestilt din?
Jeg har forudbestilt min på El-giganten.dk d. 23/9.
Har pr mail spurgt El-giganten flere gange hvornår jeg kan forvente at min bliver leveret.
Så sent som idag d 5/10 fik jeg en mail fra dem at den (godt nok ubekræftede) dato nu er 27/10.
Det svarede jeg selvfølgelig at det var dybt utilfredsstillende. :-(

0 0
Jesper 24-09-2014 15:40:35

Jeg er også hoppet på Xperia Z3 Compact. Den er rørende billig og med gratis høretelefoner med en gadepris på omrking tusinde kroner er det da et rent røverkøb.

5 4
simonolsen 24-09-2014 08:00:10

Glimrende anmeldelse. Ved i om Z1 compact docken kan bruges til Z3 compact?

4 0
Daniel Søgaard Hald 24-09-2014 09:02:50

Det undersøger vi lige:-)

Mvh
Daniel
Mobilsiden.dk

3 0
simonolsen 02-10-2014 11:21:30

Noget nyt om docken?

0 0
BP 24-09-2014 10:37:42

Rigtig fin anmeldelse. Jeg glæder mig også til svaret angående docken :-) Derudover skriver I i anmeldelsen, at skærmen af hærdet glas er klar til arbejdspladsen - det lyder jo dejligt - men vil i sige at skærmen er så stærk, at man kan spar pengene og de 0,4mm i tykkelsen og lade være med at sætte f.eks. panzerglas på? På forhånd tak for svar :-) (Har i øvrigt også bestilt den - kan ikke vente :-)

1 0
Niels de Boissezon 24-09-2014 15:08:27

De fleste glasskærme på mobiltelefoner er i hærdet glas, oftest kendt som Gorilla Glass eller Dragontrail Glass. Sony Z3 Compact benytter hærdet glas af eget fabrikat som har lignende egenskaber.

Fælles for de glastyper er, at de mest sarte for slag på siderne. Derfor er vigtigst at beskytte rammen omkring skærmen mod stød (f.eks med et cover). Vil du være helt sikker, er et ekstra lag panzerglas selvfølgeligt bedst.

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

1 0
Per Ege Egeberg Kock 24-09-2014 06:21:43

Har også bestilt. Glæder mig. ;-)

0 1
Thomas Schmidt 23-09-2014 22:26:46

Telefonen er ordret! Nu må vi se, om det hele holder stik! :-)

0 0
Om brug af cookies