Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sports-headsettet der ikke falder af (produkttest)

Sports-headsettet der ikke falder af (produkttest)

Philips SHQ 3000: Dette sportsheadset sidder godt fast på ørene, men lyder ikke specielt godt.

Musik er vigtigt til at holde motivationen oppe i såvel fitnesscenteret som på løbe- eller cykelturen. Derfor er det også ekstra irriterende, når headsettet falder af midt i udfoldelserne.

Philips SQH 3000 løser med sin krogede konstruktion problemet, og bliver siddende, hvor det skal på hele turen. Samtidig er ledningen gummiagtig og filtrer ikke sammen, når det bare smides i en lomme.

Lyden er derimod ikke den store oplevelse. Man kan fint høre musikken, men på grund af pasformen er det mest mellemtonerne der, når ind i øregangene. En god baslyd og detaljerne i diskanten opnås kun, når headsettet presses helt ind i øregangen, hvilket ikke er muligt, når man f.eks. løber.

Efter at have brugt Philips-headsettet et stykke tid, er jeg alligevel blevet ret begejstret for det - navnlig den del med at det sidder, hvor det skal - trækker op, og derfor kan jeg godt leve med de manglende detaljer i lyden.

Jeg kunne dog godt ønske, at headsettet var mere bøjeligt, så det kunne passe endnu bedre til ens ører.

Der medfølger tre forskellige størrelser af ørepropper samt en opbevaringsæske og materialet er både vand- og bakterieafvisende. Desuden tåler det at blive skyllet under vandhanden.

Prisen er 299 kroner... Fem ud af seks stjerner.

Læs også:
 - Nyt sports-headset kan vaskes
 - Programtip: Dyrk motion med mobilen og Endomondo
 - Programtip: CardioTrainer til mobilen

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars 13-04-2010 13:19:02

http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=472263

Jeg bruger både disse til normal hverdag og når jeg løber, de falder ingen steder og lyden er rigtig god, de er også billigere end Philips SHQ 3000.

Der er forskellig størrelse puder med til at sætte på så de passer til lige præcis dine ører og du kan bøje dem så de sidder rigtig godt.

0 0
David 10-05-2011 10:47:48

Et headset har mikrofon. Det her er jo bare hovedtelefoner ...

0 0

Om brug af cookies