Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Subway Surfers - på flugt fra overmagten (spiltest)

Subway Surfers - på flugt fra overmagten (spiltest)

TEST: Subway Surfers har høstet stor anerkendelse både i ind- og udland. Mobilsiden.dk har testet om spillet holder eller er en døgnflue.

I Subway Surfers skal du sørge for at Jake (den frække graffiti-maler) ikke bliver fanget af lovens lange arm. Jake bliver spottet i at lave graffiti på togvognene og så går flugten ellers i gang.

Undervejs handler det om at indsamle flest mulige coins. Men det er ikke nok, der skal nemlig også gennemføres ”daily challenges” og forskellige missioner. Gider man ikke samle coins, så kan disse også tilkøbes for rigtige menneske-penge.

Der er flere timers underholdning klar i Subway Surfers og vi har testet om spillet holder, eller der er tale om en døgnflue, som man hurtigt trættes af.

Subway Surfers

Jake (eller hvis du optjener rettigheder til en af de andre hovedpersoner) har travlt, da han opdages i at lave graffiti på togvognene. På farten skal der indsamles coins, gennemføres missioner og daily challenges.

Ligesom de øvrige spil vi netop har anmeldt, Hugo Troll Race og Chasing Yellow, så er Subway Surfers også et spil der tilhører autorun-genren.

Jo flere missioner og daily challenges du får gennemført, jo nemmere bliver det også at komme langt i spillet.

Du kan logge ind med både Game Center og Facebook, og dermed også konkurrere mod vennerne i Subway Surfers. Vi har tidligere i nedenstående link forsøgt at komme med vores råd til, hvordan du vinder over vennerne i Subway Surfers.

 - Sådan vinder du over vennerne i Subway Surfers

Når du starter spillet vil du opleve, at jo længere du når, jo hurtigere går det også. Så man skal være hurtig på fingrene når man hjælper Jake på flugten. Du hopper til højre, venstre, over forhindringerne og dukker dig ved at swipe på skærmen.

Udfordringerne og lydeffekterne

Da jeg første gang startede Subway Surfers op tænkte jeg ””Wauw! Sikke en grafik”, og efter flere ugers daglige spil synes jeg stadigvæk det holder.

Lydeffekterne er også gode da man ikke bliver irriteret eller træt i hovedet af dem.

Men det er ikke kun grafikken og lyden der er i top i dette spil, også udfordringerne i spillet er rigtig gode. Der er dog et men, for der er kun muligheden for at gennemføre 30 missioner og når det er sket så kan man bare vente på, at der forhåbentlig kommer nye i en fremtidig opdatering.

Dog kan jeg godt forstå, at Subway Surfers netop nu efterspørges af Android-brugere da det uden tvivl er et af sommerens sjoveste spil i App Store, at det så er dansk, gør det jo endnu bedre.

Screenshots fra Subway Surfers
Screenshots fra Subway Surfers

Konklusion – ikke bare en døgnflue

Vi har sommeren igennem været ramt af Subway Surfers-feberen, som dog også har endt med en kedelig ting. Nemlig at der ikke er flere missioner at udføre, derfor håber vi også snart der kommer en opdatering med flere nye udfordringer.

Til trods for udfordringerne er udført skal det dog siges, at vi endnu ikke er trætte af at spille Subway Surfers og der kommer også stadigvæk daily challenges.

Subway Surfers er tidligere på sommeren blevet kåret til, at være det bedste danske iPhone-spil af Politiken.

 - Subway Surfers er det bedste danske iPhone-spil

Om Mobilsiden.dk også kårer Subway Surfers til sommerens bedste danske mobilspil kan du læse i vores endelige bedømmelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies