Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Tag backup af dit sim kort

Tag backup af dit sim kort

En meget simpel lille enhed lader dig tage backup af op til 255 kontakter samt telefonnumre på dit sim-kort. Vi har testet enheden.

Overfør navne og numre fra et sim kort til et andet med Sim Card Backup
Overfør navne og numre fra et sim kort til et andet med Sim Card Backup

Stort set alle kan nikke genkendende til hvilken ærgrelse det kan være at miste alle sine telefonnumre hvis ens telefon stjæles eller bliver væk.

Det er lige før man fristes til at sige at ens kontakter er mere værd end selve telefonen.

En løsning kan selvfølgelig være at synkronisere informationerne på telefonen, med ens computer, så har man altid adgang til dem. Dog er det langt fra alle der benytter denne mulighed.

Men der er andre løsninger! Sim Card Backup henvender sig til alle som ikke kan eller vil benytte en computer til at tage backup af sine telefonkontakter. Dette produkt kan simpelthen gemme en kopi af alle de kontakter der ligger på dit sim kort.
Hvis du får et nyt sim kort som følge af tyveri, skift af operatør eller lignende, så kan produktet kopiere alle de data ned på det nye kort.

Enheden er så simpel så alle kan være med. Den består af en lille skærm, en plads til et sim-kort, og to knapper. Ønsker man at tage backup af et sim-kort, bruges knap nummer ét, ønsker man at hive gemte informationer ned på et nyt sim kort, bruges knap nummer to.

Enheden er prøvekørt med flere forskellige sim-kort fra Telia, TDC og Sonofon. Som regel fungerede den som den skulle; Alle kontakter og tilhørende telefonnumre blev kopieret over på enheden, og kunne derfra lægges ned på et hvilket som helst sim-kort.

Vi oplevede dog problemer hver gang vi tog en backup af et kort fra TDC. Ingen navne blev kopieret med over på enheden. Det eneste vi fik ud af det, var en liste med telefon numre, uden navn. Hvis man blot har over 10 numre på sit sim-kort, så bliver dette meget hurtigt irriterende, og det er da heller ikke hvad producenten har haft i tankerne.

Hvis der i stedet for prøves at kopiere til et TDC sim-kort, så forløber det uden problemer. Vi fik med succes kopieret indholdet af et Telia og et Sonofon kort over på et fra TDC.

Desværre har det ikke været muligt at få en kommentar fra producenten. Vi ville meget gerne høre om fejlen med TDC sim-kortene var kendt, og i så fald mere specifikt hvilke sim-kort der ikke fungerer efter hensigten i enheden.

Konklusionen må nu være at Sim Card Backup er en smart enhed til folk som ikke gemmer sine kontakter andre steder end på sim-kortet, men såfremt man har TDC som udbyder, er den ikke meget bevendt.

Enheden kan blandt andet købes i ElGiganten for 149 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies