Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   To opladninger i lommen - Motorola P790 (produkttest)

To opladninger i lommen - Motorola P790 (produkttest)

Motorola er kommet med en fiks lille gadget, som hurtig kan blive uundværlig under sommerens campingture og festivaler. Er du til camping eller opholder dig 20 km væk fra en stikkontakt halvdelen af tiden? Så læs om din redningsgadget her...

Motorola P790
Motorola P790

Motorola P790 er en lader til mobiltelefonen, men det er ikke hvilken som helst lader. For med P790 behøver du ikke besøge stikkontakten så ofte.

Du sætter laderen i kontakten, og efter et par timer har du to optankninger til din mobiltelefon. Alt foregår via USB, og det er ikke kun Motorola-telefoner den virker til.

Når P790 ikke bruges, trykkes stikket ind, så den ikke aflader. Ellers sætter du bare laderen i USB-porten, og lader din telefon i halvanden time (eller hvor lang tid det tager at oplade den).

Det er lidt forskelligt fra telefon til telefon, men i de fleste tilfælde havde P790 kapacitet til to fulde opladninger af en Motorola-telefon.

Rigtig smart gadget, som du helt sikkert kan blive afhængig af. Især her i sommervejret, hvor det ikke lige er altid, at man har en stikkontakt ved sin side.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies