Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   VK2000 - intet gear og gejl! (produkttest)

VK2000 - intet gear og gejl! (produkttest)

VK Mobile er kommet til Danmark. Navnet er ukendt men produktet er virkelig interessant, endda meget interessant. Velkommen til VK2000, en mobil uden gear og gejl.

VK2000, en mobil uden gear og gejl. Den kan ringe og sende sms -
VK2000, en mobil uden gear og gejl. Den kan ringe og sende sms - "That's It". VK er super lille. Du får en telefon som ingen andre har, men som alle vil have.

Når du får VK2000 i hånden udbryder du med garanti noget i retning af ”hold da op hvor er den bare lille”! Og du har ret. Den vejer kun 48 gram og tykkelsen er 0,9 cm.

VK’eren er en mobiltelefon efter KISS princippet (Keep It Simple Stupid). Den har hverken kamera, kæmpe skærm, radio, Bluetooth, mp3-afspiller og alt mulig andet gejl. Det den derimod kan, er at være super lille og super smart – og naturligvis ringe, sms’e og ”wappe” (WAP 2.0). Det mest fancy ved telefonen er pauseskærmen, som er pause-fisk.

Jeg synes nogle gange det kan blive lidt trættende når mobilproducenterne alle forsøger at overgå hinanden med tonsvis af features i mobilerne – features, som vi ofte slet ikke bruger.

At finde en mobiltelefon der bare er telefon, er næsten blevet umuligt. Derfor er der et eller andet sted noget utrolig charmerende ved VK2000. Der ’snoppes ned’ og pludselig står man med en unik ting i hånden – en ting som ingen andre har. I disse tider, hvor alle vil være unikke, er VK2000 virkelig en unik mobil.

Kun to ting er generende ved VK-mobilen; Softwaren og ordbogen (T9) er på engelsk. Især når der skal skrives sms er dette et problem.

Men der er håb forude. Den danske version håber distributøren kan være omkring maj måned. Opdateringen skal ske på et godkendt værksted.

Jeg siger tak for lån af telefonen, der virkelig fik dem jeg mødte til at spærre øjnene op!

VK200 lander den 10. april 2006 til en start pris omkring 1.500 kroner.

Flere detaljer om VK2000 - klik her!


VK Mobile VK2000 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies