Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Zombie Infection til iPhone (spiltest)

Zombie Infection til iPhone (spiltest)

TEST: Mobilspil med spækket med flere timers underholdning, men holder det i praksis? Se vores test af mobilspillet Zombie Infection her.

Zombie Infection er et adventure spil, hvor man bevæger sig rundt som to forskellige karakterer.

Man kan vælge mellem, at være eks-soldaten Damien Sharpe og reporteren Alex Rayne. Den karakter man vælger, skal så bekæmpe Zombierne.

Ind i mellem de forskellige levels, fortælles historien også. Her ses også en ualmindelig god grafik, som man tidligere ikke så på mobilspil.

Grafikken er virkelig flot

Zombie Infection er rigtig flot rent grafisk, og har utroligt mange små detaljer med; Rammer man en af zoombierne, så det kun er armen, der bliver skudt af. Ja, så er det også sådan i spillet. 

Generelt er selve styrefunktionen også bare i orden, og detaljeret til ned i mindste detalje. Man glemmer tit, at man spiller på en mobiltelefon.

Vinklerne man styrer den valgte karakter fra, er suveræne. Ligefra “over skulderen” vinklen, til måden de døde forsvinder på. Man ser alt - og det bliver ikke bare “klippet” ud.

Vurdering af spillet

Zombie Infection er flere steder på internettet blevet udråbt til at være bedre end Resident Evil 4, dette kan jeg personligt ikke udtale mig om, da jeg endnu ikke har prøvet Resident Evil 4. 

Men dog kan jeg sige, at Zombie Infection holder hele vejen. Selve spillet er heller ikke “for nemt” at gennemføre, så man er sikret mange timers underholdning med dette spil. 

Det største problem med spillet er næsten man bliver så grebet af det, og bare vil gennemføre, at ens største problem er risikoen for at løbe tør for strøm.

Spillet overrasker mig på flere måder, men mest af alt fordi det som skydespil virkelig ender med at interessere mig. Derfor ender det på 6 stjerner ud af 6.

Spillet koster 42 kroner og købes via App Store. Der findes også en version til andre mobiler, men her er grafikken ikke på niveau med iPhone-versionen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies