Mobilsiden.dk  /   Gadgets  /   Video-on-demand overhaler fysisk udlejning i år

Video-on-demand overhaler fysisk udlejning i år

Det går godt med udlejning af film via elektroniske medier.

2012 bliver året, hvor vi lejer flere film på nettet, end vi henter fysiske dvd-skiver i Blockbuster eller andre videoudlejningsbutikker.

Det mener i hvert fald Yousee, der har set en kraftig stigning i antallet af video-on-demand udlejninger den seneste tid.

Yousee har 250.000 plus-kunder, der har adgang til video-on-demand.

Den kraftige stigning skyldes primært lanceringen af tjenesten "100 gratis film", der giver, ja, gratis adgang til 100 klassiske (læs: ældre) film, hvis du har abonnement på Yousee Plus.

- "Lanceringen af et nyt udlejningskoncept i årets anden halvdel har betydet en eksplosiv vækst i forbruget. I øjeblikket ser kunderne omkring en halv million film om måneden, og holder det niveau, vil on demand markedet formentlig overhale markedet for DVD-udlejning i 2012," siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee, til Politiken.

Men det er nu ikke kun de gratis film, der trækker statistikken op. Ifølge avisen blev der lejet 1,6 mio. film via video-on-demand i 2011 mod knap en million året før.

Til sammenligning blev der vist voldsomme 350.000 gratis film fra '100 Film' alene i september, der var den måned tjenesten gik i luften.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies