Mobilsiden.dk  /   Glem alt om iPod

Glem alt om iPod

IPod er yt! Mobilerne vinder kampen om den bærbare musik.

Musik i ørene er sagen når du cykler, løber eller kører tog og bus. Sådan har det været lige siden Sony i 80'erne introducerede modefænomenet Walkman. Dengang var musikken på kassettebånd - senere rykkede cd'en ind på scenen.

Fremtidens (og nutidens) bærbare musik er lydfiler som afspilles i en bærbar enhed.

I lang tid har Apples iPod nærmest været synonym med moderigtig bærbar musik. Det lækre design og gode lyd har gjort iPod til et verdenshit. Ja, det har nærmest været som om at der ikke fandtes andet, hvis du spurgte iPod-folket.

Hør radioindslag om emnet fra HIT FM, <a href=klik her!" />
Hør radioindslag om emnet fra HIT FM, klik her!

Alternativ til iPod

Mobilproducenterne har naturligvis opdaget Apples succes på den bærbare musik. De første mobiler der kunne spille musik var lidt kejtede og den begrænsede plads gjorde det problematisk at have ret meget musik med. Men det har ændret sig!

Trenden er nu, at mobiltelefonen skal være både din telefon, kamera, radio, musikafspiller og alt muligt andet. I fremtiden kan du glemme alt om både at have en musikafspiller, kamera og telefon med dig i form af tre enheder. Mobilen kan det hele.

Det billigste bud på en hybridenhed er de første Walkman-mobiler fra Sony Ericsson. Gå f.eks. på jagt efter W800i og W810i. Tjek at du får et hukommelseskort på mindst 512 megebyte med, gerne 1 gigabyte. Så har du plads til mindst fra 85 til 170 sange i din mobil.

Er dette ikke nok skal du kikke efter N91 fra Nokia. Dette er en mobil som mere ligner en musikafspiller end en mobiltelefon. Lækkert design og ikke mindst fantastisk lyd (den bedste til dato på en mobil). Den har indbygget en harddisk på 4 gigabyte og du kan udvide med ekstra hukommelse. Du kan også jagte N73 og N80 fra Nokia.

For alle de nævnte modeller gælder at du oven i købet også får nogle rigtig gode kameraer med.

Så glem alt om iPod og kik i mobilens retning!

Hør lydIndslag om emnet

Hør radioindslag om emnet fra HIT FM, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies