Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM 2007 blev et hit

3GSM 2007 blev et hit

3GSM 2007 i Barcelona blev et hit. Det forventes, at omkring 55.000 mennesker fra hele verden besøgte messen.

I dag slutter 3GSM 2007 i Barcelona. Arrangørerne har gjort status på messen, og tallene vidner om, at arrangementet har været en succes.

Rundt regnet er der 55.000 mennesker fra hele verden, der har besøgt messen i Barcelona i år. Det er cirka 5.000 flere end sidste år. Ikke så underligt, at alle hoteller i Spaniens anden største by på det nærmeste var revet væk i dagene, hvor messen løb af stablen.

Arrangørerne af messen har lavet en kvantitativ undersøgelse blandt de deltagende på 3GSM 2007 for at undersøge, hvordan folk opfatter messen.

82 procent af de adspurgte mente, at 3GSM-messen er den vigtigste begivenhed i hele den globale telekommunikationsindustri, mens 75 procent anså messen som den vigtigste begivenhed for mobil underholdning.

De adspurgtes svar vidner om, at 3GSM-messen er et seriøst foretagende, hvor alle, der er noget indenfor telekommunikations-branchen, deltager for at pleje deres forretningsforbindelser.

En fjerdedel af de deltagende på messen kunne fortælle, at de havde brugt deres deltagelse i messen til at indlede kontrakforhandlinger. En tiendedel af deltagerne havde færdigforhandlet nye kontrakter i Barcelona.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies