Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Adobe og Telenor i Sverige i samarbejde om indholdstjenester

3GSM: Adobe og Telenor i Sverige i samarbejde om indholdstjenester

Telenor er indgået i et samarbejde med Adobe, som skal føre til lanceringen af FlashCast for Telenor-kunder i Sverige.

I kølvandet på det netop indgåede samarbejde med Warner Music bekendtgjorde Telenor i Sverige, at de er indgået i et samarbejde med Adobe om at levere indholdstjenester til mobiltelefoner i Sverige– i form af Adobe FlashCast. Det er denne teknologi, som skal være leverandøren af nye mobiloplevelser for Telenor-kunder i Sverige.

Men før Adobe FlashCast lanceres på det svenske marked, skal det først testes i Europa. Dette bliver gjort sammen med forskellige operatører i hele verden, der også er i gang med testningen af FlashCast. Det er en serverløsning, der effektivt vil kunne levere oplevelser til mobiltelefonen. For testpersonerne, vil der være adgang til kanaler med eksempelvis vejrudsigter, nyheder og underholdning. Ved hjælp af FlashCast skal dataanvendelsen øjensynligt kunne forøges.

Ifølge Michael Bergman, som er ansvarlig for nye forretningsområder i Telenor, Sverige, ”bliver det med FlashCast lettere for brugerne at finde indhold, som er tilpasset til den enkelte – alt fra at læse nyheder og hente trafikoplysninger til at spille og booke en goldrunde.

Testene i Sverige påbegyndes allerede i løbet af denne måned. Der vil hele tiden blive fulgt op på testningen og dette, i form af fokusgruppeinterviews. Produktet forventes at lande på markedet i efteråret 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies