Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM baggrund: Nokias nemme 3G-mobiler

3GSM baggrund: Nokias nemme 3G-mobiler

På 3GSM-messen i Barcelona benytter Nokia lejligheden til at fortælle om bagrunden for lanceringen af modellerne 6290, 6288 og 6233, som alle har 3G og er nemme at bruge.

Udover lanceringen af seks nye og meget forskellige mobiltelefoner, benytter Nokia også lejligheden på 3GSM-messen til at fortælle lidt om baggrunden for lanceringen af nogle af de mobiltelefoner, som vi har stiftet bekendtskab med, herunder 6290, 6288 og 6233.

Det er ikke alle mennesker, der er lige teknisk interesserede. Men selv en person, der har meget lidt forstand på teknik, skal have en mobiltelefon, der nemt og hurtigt kan sætte ham i kontakt med venner og familie.

Sådan lyder overvejelserne fra Nokia, som ligger til grund for lanceringen af de tre modeller 6290, 6288 og 6233, der efterhånden har været tilgængelige på det danske marked i et stykke tid.

Nokia mener, at det er mobilindustriens ansvar at producere mobiltelefoner, som nemt kan kobles på internettet, og som desuden er nemme at anvende. Det er hvad Nokia har haft for øje, da 6280, 6288 og 6233 blev produceret. I de tre modeller er der lagt vægt på brugervenlig opsætning, som har til formål at gøre teknologierne mindre skræmmende.

Årets 3GSM-messe bød ikke på nye, nemme 3G-mobiler fra Nokia. Til gengæld fik vi en en udvidet model i Nokia 6110, som har GPS og Turbo-3G, også kaldet WSPDA. Og ifølge Nokia skulle denne model også være kendetegnet ved nemt tilgængelige teknologier.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies