Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: HTC lancerer smartphonen P3350

3GSM: HTC lancerer smartphonen P3350

P3350 kan tilbyde lidt af hvert til de personer, der vil høre musik og bruge mobiltelefonen til multimedier.

HTC lancerede i dag tre nye smartphones, og iblandt disse er P3350. Denne model er slank og stilfuld med et blødt og appellerende design. Udover det tiltalende design kan P3350 også tilbyde brugeren at høre musik, blive underholdt, sende meddelelser samt chatte via Messenger.

P3350 har også Media Hub, som bruges til afspilning og redigering af musik, egne ringetoner og videoklip. Alt dette kan gemmes på den 256 MB interne hukommelse eller på et Micro SD kort. Hvis man ønsker at ”scrolle” igennem de forskellige musiknumre, kan dette lade sig gøre via den 8-vejs viewing navigation tast. Denne tast har nemlig RollR (track ball and wheel).

I musikdelen er der også en FM radio og en Microsoft Windows Media Player 10 med stereo-Bluetooth udgang og en indbygget grafisk equalizer – denne fungerer som lydforstærker.

P3350 har Windows Mobile 5.0, hvorigennem du har Outlook-email. P3350 tilbyder også et væld af andre PDA-funktioner - nemlig Microsoft Office Mobile, der gør, at du kan læse og redigere i Word- og Excel-dokumenter.

Med P3350 er webbrowsing og instant messaging let, idet forbindelsesmulighederne er: GSM Quad band 850/900/1800/1900 Mhz og GPRS/EDGE.

På indeværende tidspunkt vides det endnu ikke, hvor meget P3350 kommer til at koste, og hvornår den kommer på markedet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies