Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: HTC S710 er lanceret

3GSM: HTC S710 er lanceret

HTC er ude med tre nye modeller, som netop er blevet lanceret på 3GSM i Barcelona. Den stilfulde sliderenhed HTC S710 er en af dem.

På 3GSM-messen i Barcelona præsenterer HTC tre nye smartphones. Den ene af dem er HTC S710, som er en kompakt messaging-telefon med et slankt og flot design og et halvautomatisk slider-tastatur.

Modellen er en af de første enheder på markedet, der bruger Windows Mobile 6, som også blev lanceret på 3GSM-messen. Dette operativsystem skulle efter sigende garantere en effektiv og spændende mobiloplevelse.

Windows Mobile 6 giver blandt andet mulighed for at se sine mails i fuldt HTML-format, ligesom operativsystemet skulle gøre det nemt at håndtere sine e-mails. Samtidig tilbyder den sjette udgave af Windows Mobile et antal nye genveje og nye kalenderfunktioner, der gør enheden ideel til den mobile arbejdsplads.

Skærmen på S710 er på 2,4 tommer, hvilket gør det til en rar fornemmelse at læse sine e-mails, Word- og Excel dokumenter på den. Har man brug for det, kan man også vælge landskabsformat.

Forbindelsesmulighederne på S710 er mange. Modellen har både GPSRS/EDGE, Wi-Fi og Bluetooth. Til gengæld er der hverken 3G eller turbo-3G.

Og det er ikke kun arbejdsrelaterede opgaver, HTC S710 er velegnet til. Man kan også holde sig i kontakt med venner og familie via MSN Messenger Live.

S710 rammer de danske butikker i løbet af marts måned. Prisen kommer til at ligge på omkring 3.395 kroner inklusiv moms.

Video fra 3GSM med S710 og P3350


HTC S710 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies