Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM-messe i Barcelona - verdens bedste mobiler kåres

3GSM-messe i Barcelona - verdens bedste mobiler kåres

Når 3GSM-messen løber af stablen fra den 12. til den 15. februar i Barcelona, kan vi vanen tro se frem til en kåring af verdens bedste mobiler.

I år er det tolvte gang, man kårer verdens bedste telefoner. Indenfor 3G-mobiler, er en af kandidaterne Sony Ericssons K800i. På 3GSM- messen i Barcelona, bliver der uddelt priser i alt fra musiktjenester, mobilspil og mobiltelefoner. Brancheorganisationen GSM Association står bag de priser, der uddeles.

De uddeler både en pris for verdens bedste 3G-mobil men også for verdens bedste mobiltelefon. Til sidstnævnte kategori er nogle af mobiltelefonkandidaterne Nokia 5500 Sport, Sony Ericsson W810i, Samsung D900 og Motorolas Krzr K1.

I kategorien for 3G-mobiltelefoner finder vi blandt Nokias modeller N73 og E61. Samsung er nomineret for modellen Z560, og Sony Ericsson er som tidligere nævnt nomineret for K800i samt for modellen W950i. Det bliver utrolig spændende at følge udfaldet af nomineringerne, men vi må vente i spænding i cirka en måneds tid endnu.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies