Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Mobilsiden.dk live fra Barcelona

3GSM: Mobilsiden.dk live fra Barcelona

Mobilsiden.dk dækker 3GSM direkte fra Barcelona. Her kan du læse om de seneste trends og tendenser, se billeder af de nyeste produkter - og ikke mindst følge vores oplevelser og indtryk.

På vej hjem

Solen skinner i Barcelona, med andre ord, det bliver koldt at komme hjem. Meget koldt! Vi er nu i lufthavnen og venter på vores fly, men dækningen af 3GSM stopper ikke her. Med hjem i kufferten er nemlig en række historier som kun venter på at blive skrevet. Vi, Andreas og John G, håber du har syntes, dækningen har været spændende. Stor tak til pigerne (Karina, Pia, Malene), som fra Danmark også har bidraget til vores dækning.

Telia pressemøde

Så er vi til pressemøde hos Telia. Det starter netop i disse minutter. Vi bringer selvfølgelig omgående info på Mobilsiden, hvis indholdet viser sig at være spændende..

Lifeblog-post

Neonode N2 blev fremvist af nogle meget pæne piger i sygepleje kostumer. En ny baby er født... Enheden er lille og fiks som man regnede, betjeningen foregår med glidende bevægelser over skærmen. Det skal man lige vænne sig til men det så ud til at være nemt når man fik det indøvet.

Udsigt over messen

Her er turens bedste udsigt. Det er taget fra et stort kunstmuseum, som ligger lige op til 3GSM. Vi bringer mere herfra i vores videodagbog senere på dagen.

Besøg hos iLoop

Anders præsenterer stolt deres platform til ringetoner, mobilspil osv. Et eksempel på en af de mange indholdsservice-platforme, der også præsenteres på 3GSM.

Nok messe for i dag

Vi er på vej til hotellet med metro. Det har været en begivenhedsrig dag, som ikke er slut endnu. Vi har stadig materiale, som skal online. Følg med på Mobilsiden senere dag.

Der arbejdes

3GSM er hårdt arbejde fra morgen til aften for de mange journalister, som dækker arrangementet. Her er vi hos Telia, der stiller faciliteter til rådighed. Presserummet giver mulighed for i rolige omgivelser at få materiale behandlet og skrevet. Aktuelt sidder vi på mobilsiden.dk og arbejder med de seneste informationer om blandt andet Samsung, som snart er online...

Her er HTC Advantage

Første billede af den nye HTC

HTC Advantage. Den er helt vild

Så er der virkelig store nyheder fra HTC, tidligere kendt som Qtek. Den nye enhed kombinerer stor skærm med alle de features, som du har på din bærbare, inklusiv Navigation fra Tomtom. Den er simpelthen bare så vild. Okay lidt stor, men husk den erstatter den bærbare... Produktet lanceres i disse minutter.

Kanel kongen

Det spanske køkken kan være en svær nød at knække.. Efter endt middag nyder John G en kop kaffe med hvad han troede var chokolade drys.. Imidlertid viste det sig at være kanel.. Men bortset fra det, så er maden forbavsende billig og god. Nu vil vi tage til Nokia press party og følge op senere.

Windows Mobile 6 en realitet

Microsoft har i dag bekræftet deres seneste version af styresystemer til smartphones og bærbare enheder. Versionen hedder Windows Mobile 6.

Nokia 6110 navigator

Nokia 6110 navigator er en af de fedeste mobiltelefoner med gps til dato. Det er en slider-model i et fantastisk design. Slider-mekanismen virker utrolig stabil, og den 2,2 tommer skærm er meget lys og klar. Telefonen er som sagt udstyret med gps og indeholder en lang række interessepunkter. Alt i alt føles denne model utrolig lækker at have i hånden. Desværre må man "nøjes" med 2 megapixel i kameraet.

Nokia E90 Communicator

En ny communicator med gps. Ikke mindre end tidligere communicators med et lækkert tastatur og en god følelse... Fed til forretningsfolk

Nokia N77

Her er Mobilsiden med den nye Nokia N77. Den er godt nok fed. Og virkelig let. Godt indtryk. Det er den nye tv-telefon

Velkommen til 3GSM

Her er liv og gang i den. 3GSM er den mest betydningsfulde messe af sin slags i verden. Der er folk af alle nationaliteter og med hver deres baggrund for at være her. Messen er især vigtig for producenter, fordi der kommer rigtig mange professionelle indkøbere, beslutningstagere og pressefolk fra hele verden.

God morgen mandag

Vi er på vej til messe gennem det smukke Barcelona. Klokken 11 holder Nokia pressemøde, som vi naturligvis dækker. God morgen fra John G og Andreas.

Hård men nogenlunde sikker landing i Barcelona

Så ankom vi langt om længe til Barcelona. Der er 15 grader varmt her om aftenen, så ganske meget lunere end hvad vi er vant til fra Danmark. Landingen med flyveren var dog en del hårdere, end hvad vi forventede. Landingsstellet havde lige knap rørt jorden, før kaptajnen knaldede bremserne i, så ABS-lyset må have sprunget. Vi sad i hvert fald et godt stykke ude på sædekanten og var glade for, at vi havde spændt sikkerhedsbælterne, som de søde stewardesser havde foreskrevet. Vi er netop ankommet til vores fine hotelværelse med begge vores kufferter, som også overlevede turen. Turen hertil foregik med taxa, og nu nyder vi blot at være landet oven på den halv lange tur.
Videoklip: http://www.youtube.com/v/71TTP4r697I%22%3E%3C/param%3E%3Cparam

Så er vi i Hamburg

Det er gået helt efter planen. Vi er nu i lufthavnen og venter på fly. Den nye teknik er som på resten af turen taget i anvendelse, og her kan vi også opdatere direkte fra mobilen. Hvad skulle vi gøre uden alle vore gadgets. Vores humør er stadig i top, selvom Hamburg i dag er pisse kold...
Videoklip: http://www.youtube.com/v/RmhBgBPsxfw

Videoblog fra afrejse

Videoblog fra afrejse. Du skal kunne afspille mp4 for at se denne viden0vid011.mp4

Tyskland!

Personalet i toget taler nu tysk. Omkring os sidder en række andre passagere og bruger mobile enheder. En spiller på Gameboy, og en række andre hører musik. Et hurtig scan efter Bluetooth enheder afslører at der er flere mobiler her i toget, end vi umiddelbart kan se.

Sne

Det er indtil videre ikke nogen eksotisk tur. Vi er rendt ind i snevejr. Det er vores håb at vejret bliver bedre. I Hamburg er temperaturen 3 grader og sne/regn, vi må håbe flyet kan lette. Humøret er godt da vi kan se frem til 15 grader i Barcelona.

På vej men stadig i Danmark

Så er vi på vej mod Barcelona. Vi er ankommet til Fredericia og skal have toget mod Prag igennem vores stop Hamburg. Så dette er vores første tur med eurocity tog. Vi må konstatere at de danske tog er betydeligt pænere

Afrejse fra Danmark

Turen går til Barcelona. Her første stemningsrapport fra afgangen i Fredericia. VIdeoen er optaget lidt over 8 søndag morgen:
Videoklip: http://www.youtube.com/v/di6So04NPm8

Vi er på vej til 3GSM

Godt nok er det total tidligt, men det er med at stå tidligt op, for at følge med i mobilbranchen. Turen går til Barcelona, og vi glæder os til at fortælle dig alt det nye direkte derfra. Følg med og bookmark denne nyhed, så kan du altid læse det seneste. Naturligvis sker opdateringen direkte fra de mobile enheder. Mange hilsner og god fornøjelse fra Andreas og John G., de to rejsende i mobile nyheder :-)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies