Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: MOTO Q9 h

3GSM: MOTO Q9 h

Den sidste model på stammen i denne ombæring er MOTO Q9 h, som er en smartphone. Med denne model, har man det mobile kontor i form af internet, kalender og arbejdmails.

MOTO Q9 h
MOTO Q9 h

MOTO Q9 har et elegant tastatur, som gør det utrolig let for brugeren at skrive tekstbeskeder. Modellen er med sine 11,8 millimeter en slank telefon, og den har et glat design. Den har et to megapixel kamera med digitalt zoom.

Den har Bluetooth, og som de to andre lancerede telefoner, har den også HSDPA-forbindelse, så man også med denne telefon kan få lynhurtig adgang til musik, video og billeder.

Man kan købe et ekstra hukommelseskort, så man kan få op til 2GB’s hukommelse – dette vil gøre det muligt at gemme en masse musiknumre, filer, dokumenter og billeder.
Mobilen understøtter: AMR NB, AMR WB, MWA, MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WAV og MIDI.

Modellen kører på det nye Windows Mobile 6.0, der er blevet lanceret af Microsoft i forbindelse med 3GSM-messen. Dertil skal det nævnes, at MOTO Q9 har et fuldt QWERTY-tastatur, som er ideelt til at skrive e-mails og andre dokumenter direkte på mobilen. Modellen appellerer i form af sine funktioner hovedsageligt til forretningsfolk, gadget-elskere og modebevidste mobilforbrugere.

På nuværende tidspunkt regner man med, at MOTO Q9 h ser dagens lys i andet kvartal i 2007.


Motorola Moto Q 9 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies