Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: MOTORIZR Z8

3GSM: MOTORIZR Z8

Den anden i rækken fra Motorola i dag var MOTORIZR Z8, som er en slider med et lækkert design og to kameraer.

RIZR Z8 har en tykkelse på 15,3 millimeter og er en helt unik slide-telefon, som er udformet på en sådan måde, at mobilen følger ansigtets konturer, når denne benyttes til at føre telefonsamtaler med.

RIZR Z8 har HSDPA, som gør, at man via internettet på mobiltelefonen kan få hurtig adgang til multimedieoplevelser. Z8 har et full screen-display på 16 tommer, hvorpå der kan vises video med op til 30 sekunder per sekund.

Som K3, har Z8 også to kameraer, hvoraf du på det ene kan se videooptagelser etc., og med det andet kan du tage knivskarpe billeder, idet kameraet er på 2 megapixel og derudover har 8 x zoom.

Z8 har som noget banebrydende styresystemet UIQ 3 i stedet for Linux, som lillebroderen Z6 kørte på. Modellen har endvidere Bluetooth, og der er op til fem timers 3G tale i den. Den har en standbytid på op ti l16 dage.

Den interne hukommelse på mobilen er på 90 MB - denne kan udvides, så hukommelsen bliver på i alt 4GB. Med en hukommelse på 4 GB, vil det være muligt at gemme en film med fuld længde på mobiltelefonen. Derudover vil mobilen også kunne gemme utallige musik- og mediefiler på mobilen, så der kan spilles musik i timevis.

Z8 regner med at se dagens lys i april måned i 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies