Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Nokia 3110 - klassisk design møder nem teknologi

3GSM: Nokia 3110 - klassisk design møder nem teknologi

I den mere enkle ende af skalaen præsenterer Nokia modellen 3110, som kombinerer et robust og klassisk design med nem teknologi.

I den enkle ende af skalaen lancerer Nokia 3110, som er en klassisk mobil, hvor der er lagt vægt på et solidt design og nemt tilgængelige teknologier.

Nokia 3110 er en alsidig telefon til de mennesker, der har brug for at være online via deres mobiltelefon og som samtidig vil have valuta for deres penge. Når modellen ligger klar i butikkerne i andet kvartal af 2007 bliver det til en pris på omkring 1.200 kroner.

For sine penge får man et robust og holdbart design, som samtidig er pænt og smart at kigge på. Modellen er lavet i tykkere plastik end normalt og har en større antenne, hvilket skulle gøre modellen meget pålidelig.

For de 1.200 kroner, som mobilen koster, bliver man ikke snydt for et kamera på 1,3 megapixel, en musikafspiller med mulighed for udvidelse af den interne hukommelse samt en FM-radio og en lækker skærm på 2,2 tommer. Musikken, som man har liggende på sin PC, kan overføres til telefonen via USB eller Bluetooth. Det samme gør sig gældende med billeder, som man vil have overført fra mobilen til computeren.

Hvis man anskaffer sig en Nokia 3110, har man mulighed for at købe forskelligt tilbehør til den. Eksempelvis er der det nye Nokia Bluetooth Display Car Kit CK-15W, der har en række funktioner, som kan gøre kommunikationen fra bilen mere enkel.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies