Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Nokia N77 til mobil-tv

3GSM: Nokia N77 til mobil-tv

Nokia er ude med Nokia N77, som giver mulighed for at se tv direkte på mobilen. "Modellen er fed og overraskende let" lyder dommen fra Mobilsiden.dks medarbejdere direkte fra 3GSM-messen i Barcelona.

Årets 3GSM-messe byder også på nyt i Nokias N-serie. Nokia N77 har DVB-H, som giver mulighed for mobil-tv. Med N77 er der derfor ingen undskyldning for at gå glip af yndlingsserien i flimmerkassen, bare fordi man er på farten.

Nokia N77 har en dedikeret tv-tast, som giver direkte adgang til tv i mobilen. Den kan endda huske den sidste kanal, du besøgte, sidst du havde tv’et tændt. Der er også mulighed for at indstille mobilen til at huske dig på, hvornår dit program starter.

Igennem programguiden i tv-applikationen kan du se program-information syv dage frem i tiden, browse kanaler, finde nye kanaler og vælge det tv-program, du er interesseret i.

Udover TV er N77 også en sikker leverandør af musik. Hukommelsen kan udvides med op til 2 GB, hvilket giver mulighed for at have rigtig meget musik liggende. N77 støtter musikformaterne MP3, AAC, AAC+, eAAC+ og WMA.

Selvom der med 2 GB hukommelse ikke er så stor risiko for at blive træt af musikken, man har liggende, kan man også høre radio på N77. Der er både mulighed for FM-radio og Visuel radio.

N77 er en multimediecomputer af den slags, der indeholder alt hvad hjertet kan begære. Udover tv og musik er der et kamera på to megapixel. Desuden er der rig mulighed for at bruge mobilen i arbejdsøjemed, eftersom der både er 3G og EDGE.

Til trods for en forholdsvis tung indholdsside, virker telefonen overraskende let at holde i hånden. Det meddeler John G og Andreas, som er Mobilsiden.dks udsendte medarbejdere direkte fra 3GSM-messen i Barcelona, hvor de har prøvet modellen. Læs mere om deres oplevelser på vores blog…


Den nye perle i N-serien er baseret på S60, tredje version af Symbian OS. Modellen forventes at ramme butikkerne i løbet af andet kvartal af 2007 i de lande, hvor DVB-H services er tilgængelige. Prisen bliver på omkring 2.800 kroner uden moms og tilskud.

Video fra 3GSM


Nokia N77 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies